nyuszifül Elküldve Július24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2006 Csokolom! mi már túl vagyunk az esőn és a jegen! :) :D :lol: atyaég, ne küldd ide :unsure: Jancsika jól van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 :) :D :lol: atyaég, ne küldd ide :unsure: Jancsika jól van? Remélem, még nem néztem meg! Az útcában áll a víz, a csatorna eldugúlt és folyt a víz a falon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2006 Remélem, még nem néztem meg! Az útcában áll a víz, a csatorna eldugúlt és folyt a víz a falon! :unsure: Én sem számítok jobbra...ahogy kémlelem az eget :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 :unsure: Én sem számítok jobbra...ahogy kémlelem az eget :) Én ennyire messzi lakok? Valahogy nekem nem annyira vészes az ég kinézete! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Én ennyire messzi lakok? Valahogy nekem nem annyira vészes az ég kinézete! arra már nem megy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2006 Ne mondd má' hogy nem borngott délután felé az ég, most meg nem látni a napot....És tudod jó szamár előre megérzi. :unsure: Olyan sz@r kedvem van....Jó lenne ha megitn szombat lenne :D Jól szórakoztam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 jöttek mentek a felhők, de nem néz ki vészesnek Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2006 Most nézem a szekciós képtárat....a legnézettebb képek közt az első az enyém....mi alapján genereálja ezt????Ennyire népszerű lennék???? :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Nyuszi! a fórumos, vagy a Tomi féle? Amúgy nézettség alapján van. Kiccsikó! SMS-t megkaptam! Uhh!!! Ja, ezt akkor már nem is tudod olvasni, ha áram sincs... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2006 Mi az???mi történt??????? A tomiéról, gondoltam, hogy nézettség azért nagyképűsködtem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Mi az???mi történt??????? Kaptam sms-t, hogy nincs áram Kiccsikóéknál... szóval jó idő van! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2006 :unsure: :) ajajajajajaj Akkor most mit fogtok tenni a házzal kapcsolatban????Van vmi önkormányzatos ismerős? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Honvédségi lakás... asszem ezzel elárultam mindent... eladásra van meghirdetve, fel kell újítani Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2006 Honvédségi lakás... asszem ezzel elárultam mindent... eladásra van meghirdetve, fel kell újítani Nem is erre értettem igazán, hanem arra hogy ha lejárt a határidő....mit tezstek Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Holnap reggel megyek megnézni, hogy mennyire van felújítandó állapotban... asszem ezzel megint elárultam valamit, hogy mit teszünk! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2006 Holnap reggel megyek megnézni, hogy mennyire van felújítandó állapotban... asszem ezzel megint elárultam valamit, hogy mit teszünk! :) akkor jó, én is holnap megyek nézelődni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Már csak szurkolni kell, hogy ne legyen nagyon lepukkanva, meg tudjuk akkor el is intézni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2006 Már csak szurkolni kell, hogy ne legyen nagyon lepukkanva, meg tudjuk akkor el is intézni! És bizti jó ötlet oda kimenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 És bizti jó ötlet oda kimenni? A mostanitól minden jobb... szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2006 A mostanitól minden jobb... szerintem... igaz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Igazán még messzebb sincs... most 7,5 km-ről járok dolgozni, onnan meg 11 lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2006 Nem a távolságra gondoltam....hanem....nem tudom, szoboszlón, vagy Ebesen akár kertes hzat is vehetnék, de lusta vagyok, és ezt a kénylemet nem adom fel, hogy minden itt van közelben.Az ingázást nem próbáltam talán ezért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 ez azért annyira nem vészes táv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2006 ez azért annyira nem vészes táv. mondom nema távról beszélek, hanem magáról az ingázásról.meg a vel járó kellemetlenségekről, de biztos csak megszokás kérdése Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 megszokás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts