Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Ne mondd má' hogy nem borngott délután felé az ég, most meg nem látni a napot....És tudod jó szamár előre megérzi. :unsure:

Olyan sz@r kedvem van....Jó lenne ha megitn szombat lenne :D Jól szórakoztam :)

Elküldve

Nyuszi! a fórumos, vagy a Tomi féle?

Amúgy nézettség alapján van.

Kiccsikó! SMS-t megkaptam! Uhh!!! Ja, ezt akkor már nem is tudod olvasni, ha áram sincs... :unsure:

Elküldve
Honvédségi lakás... asszem ezzel elárultam mindent... eladásra van meghirdetve, fel kell újítani

Nem is erre értettem igazán, hanem arra hogy ha lejárt a határidő....mit tezstek

Elküldve
Holnap reggel megyek megnézni, hogy mennyire van felújítandó állapotban... asszem ezzel megint elárultam valamit, hogy mit teszünk! :)

akkor jó, én is holnap megyek nézelődni :unsure:

Elküldve

Nem a távolságra gondoltam....hanem....nem tudom, szoboszlón, vagy Ebesen akár kertes hzat is vehetnék, de lusta vagyok, és ezt a kénylemet nem adom fel, hogy minden itt van közelben.Az ingázást nem próbáltam talán ezért...

Elküldve
ez azért annyira nem vészes táv.

mondom nema távról beszélek, hanem magáról az ingázásról.meg a vel járó kellemetlenségekről, de biztos csak megszokás kérdése

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.