Sörös Sanyi Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Nekem bebukva. A fékhez hiányzik egy autómata. A környékbeli Mantások és Asconások fel vannak hívva, mindenki azt keres otthon, de jobbára mindenkinek kézi utánállítású van. :unsure: Holnapra ha senki nem talál, akkor egy Opel alkatrész nagykereskedésben dolgozó ismerős megrendeli Németo.-ból, de ebből akkor se lesz semmi hétvégére. Tudom, beférhetnék sok helyre, de megfogadtam, hogy sehova se megyek mostantól a saját kocsim nélkül... Úgyhogy Manta talira már muszáj összeállnia, mert arra már egy éve készülök lelkileg. Oda jobban vágyom, mint haza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Hát ezt szomorúan "hallom" Sanyi! Jó Reggelt! Remélem ebben a nagy melegben mindenkinek sikerült aludni is... iszonyat kánikula van. :) (kicsit félre kéne tenni belőle télire :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 A tél úgy jó, ahogy van! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 A tél úgy jó, ahogy van! :lol: :unsure: :) :D Lehet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 :lol: :D :) Lehet... :D Ja.nincs meleg,és csúsznak az utak is! :D Viszont sajna én is csúszok a mostani hétvégéről :D :) :D Nem tudok hogy lemenni szegedre,úgy hogy vissza is érjek vasárnap estére a bal sarokba... Pestre felmegyek,aztán hátha beférek majd valakihez :unsure: Sanyi otthon leszel olyan 4-5-6 körül ma? Találkozhatnánk az állomáson fehérváron! Persze csak ha ráérsz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Azt jól veszem ki, hogy azért még megpróbálsz eljutni Szegedre? Csak azt nem tudod, hogy miként? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Azt jól veszem ki, hogy azért még megpróbálsz eljutni Szegedre? Csak azt nem tudod, hogy miként? :unsure: Jaja...asszem a vonaton már ma pestig is megdöglök ebben a melgben sör nélkül,nemhogy még szegedig is,és még vissza is ugyanezt...Kicsit hosszabb mint debrecen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Sanyi otthon leszel olyan 4-5-6 körül ma? Találkozhatnánk az állomáson fehérváron! Persze csak ha ráérsz! Csak 4-4.30 között érek rá, mert aztán dolgom van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július21, 2006 :) :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július23, 2006 Megoszt Elküldve Július23, 2006 :) :D :unsure: Szia nyuszim! csak nem ez lesz a rendszámod? juuuj de fincsi lesz! :lol: Ezután már télleg mindenhol látszani fog Hobika :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Szép napot! Roli! Ez egy mű rendszám, olyan, mint a kamionos bácsiké az ablakban. :unsure: Hiányoztatok Szegedről! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Hiányoztatok Szegedről! Nekem meg ti hiányoztatok! Sajnos semmi nem úgy jött össze,ahogy szerettük volna,sem műszakilag,de legfőképpen anyagilag sem :) Fenn voltam pesten,aztán úgy is maradtam...Viszont bosszúból azért is voltunk egyet fürödni,aztán pedig egy születésnapon addig ittam,amíg be nem aludtam Tas omegája alatt :unsure: (melegített a szörny :D ) Mindent összevetve aztán tök jó lett a hétvégém,csak miattatok bánom Szegedet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Akkor már értem, miért nem hívtál tegnap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 :unsure: :) :D még szerencse, hogy elég hosszú az omi, és elfértél alatta Roli! Képzeld, hogy leégtél volna a napon, ha kilógsz alóla. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Ezek az Opelek már csak ilyenek. Én franciában Manta alatt aludtam, és tök jó volt, amíg fel nem ébresztett valaki, és le nem fejeltem a kocsi alját... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Ezek az Opelek már csak ilyenek. Én franciában Manta alatt aludtam, és tök jó volt, amíg fel nem ébresztett valaki, és le nem fejeltem a kocsi alját... :unsure: mé aludtál alatta ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 A másnapomon az volt a legárnyékosabb hely. Úgy beálltam a francia sörtől, hogy a szemem sem bírtam nyitva tartani. Pedig este nem is voltam berúgva, de a másnap iszonyat tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 A másnapomon az volt a legárnyékosabb hely. Úgy beálltam a francia sörtől, hogy a szemem sem bírtam nyitva tartani. Pedig este nem is voltam berúgva, de a másnap iszonyat tőle. akkor vegyél terepjárót az alatt lehet forgolódni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Azo gondolkozom, hogy Sanyi ilyen vékony, vagy a manta volt off-road? Elég laposak a Manták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2006 Halihóóóóó itt borul befelé nagyon.Remélem nem lesz jég, mert még fagyizni is menni akarok! engem senki nem fotózott le az új szerelmemmel????a hétvégén? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Halihóóóóó itt borul befelé nagyon.Remélem nem lesz jég, mert még fagyizni is menni akarok! engem senki nem fotózott le az új szerelmemmel????a hétvégén? :unsure: Én nem.... viszont anyám most hívott, hogy nem sokkal mellettük van egy eladó lakás... piti áron, igaz az állagot nem tudjuk... meg elvileg ma 11-ig kellett volna beadni rá a pályázatot... de még minden lehetséges! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2006 Lakás???Azt hittem arrafelé kertes házak vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Lakás???Azt hittem arrafelé kertes házak vannak. egy udvarban 4 lakás... van össz vagy 9 udvar... meglátjuk mit sikerül kihozni a buliból Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2006 Most Hajdúsámsonról beszélünk????Én azt hittem ott ilyen házak sincsnek...Hanem tipikus kertse házas település..de végülis nem ez a lényeg. Nekem a mai nézegetés elmaradt, majd holnap megyünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Július24, 2006 Megoszt Elküldve Július24, 2006 Csokolom! mi már túl vagyunk az esőn és a jegen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts