mackosajt Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Ejha! Micsoda költemény! :huh: Lujdzsi bácsi! Akkor majd hívni foglak lefixálni a szegedi indulást... ha aktuális még. Voltunk Mátészalkán... hát... a tájautózást kihagytuk, mert a fiúk nyűgösködtek... :lol: Viszont csodálatos veterán motorokat és ótókat láttunk! Volt Ford T-modell és opel speedster is!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Én meg a kötél végén lógtam ma kétszer is, aztán bejöttem dolgozni. A Mantát elvontattuk Nusihoz, aki megcsinázza a motorbeállítást és a fékeket, a Rekordot meg elvontattuk arra a telekre, ahol Roli Senatora is pihikélt egy éjszakát. Hát, a Reki többet fog. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 szép estét.... nagy a csend... mindenki a gépet csinosítja? Ha lesz eső, akkor én lenni a bűnös.... kocsit mostam! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Bár kocsit szerelhetnék! Benn rohadok a gyárban 10-ig. Nem baj, már a szerelőnél a kocsi, jövőhéten Rolival már azzal megyünk Szegedre! (hacsak nemjön ő egy másik, már kipróbált vassal, de vonatra többet nem ülök!!!! :huh:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július15, 2006 Halihó, én most értem haza... elfáradtam, azért vagyok ilyen csendben, még a nyíregyi kirándulást is kihagyom Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Ilyen, amikor tiszta a kocsi! És itt a számlap: Majd sötétben csinálok képet, hogy milyen pontosan. :huh: jééé... ez meg kiii???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Nem tudom, de én a helyedben nem engedném odaülni! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Nem tudom, de én a helyedben nem engedném odaülni! :unsure: Ön és közveszélyes! :) Most hallom anyuméktól, hogy felnyomták a Puntójukat a Vekeri-n... és ez már ott a héten a 3. kocsifeltörés... faca, hogy oda is bejutnak az ilyenek. Szerencsére nem nagy a kár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Bár kocsit szerelhetnék! Benn rohadok a gyárban 10-ig. Nem baj, már a szerelőnél a kocsi, jövőhéten Rolival már azzal megyünk Szegedre! (hacsak nemjön ő egy másik, már kipróbált vassal, de vonatra többet nem ülök!!!! :)) akkor viszem neked a kormányt...feltéve ha addig összeáll az ascona :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Jó reggelt mindenkinek... Maci megírtam az élménybeszámcsit... Sanyi, nem tudni milyen verda lesz, de valami lesz, ha más nem akkor teletankoljuk a mantát, vagy Pestről jövünk az Omival, aztán úgy... majd ahogy alakul... az tény hogy én gyalog is lemegyek :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Roli, te megírtad, én meg ékezesítettem. Olyan hosszú a Szeni története, hogy elbactam rá majd fél órát. :) Mindegy, úgyis jobb volt ez, mintha dolgoztam volna. :lol: Gelko, nagykulcs lesz szerinted valakinél? :unsure: Ha igen, akkor feldobjuk lendületből! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 jóvanna bocsi,de laptopról írtam és angol a billentyűzete nem volt időm még azzal is kakázni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Semmi gond, ezért vagyok! Öröm az írásod javítani! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Semmi gond, ezért vagyok! Öröm az írásod javítani! :D Nem ezért vagy,legfeljebb hogy kiegészítsd az élményeim a sajátoddal :unsure: :) Milyen volt a sorhat 24 szelep? hangra? élményre? Bár ezt ott kérdeztem és nem erre válaszoltál,hanem hogy neked MV6... szóval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Jó reggelt! Roli! Olvastam! Gyalog meg sokáig tartana az út! Lehet már el kéne indulnod még ma. :D Az este csináltam képeket a számlapról... meg egy vidiót is telefonnal... az mutatja jobban, hogy mit lehet csinálni vele. :unsure: Akkor a képek: A videó... 3gp-ben( már megvan aviban is, csak úgy már nem fért fel a tárhelyre. :) ) itten vane... quicktime player kő hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Milyen volt a sorhat 24 szelep? hangra? élményre? Bár ezt ott kérdeztem és nem erre válaszoltál,hanem hogy neked MV6... szóval? Hát, nem egy sor 4, 8 szelep, az már biztos! :unsure: Nagyon bejött, főleg az autómata része, amikor Tas 120 körül nyomott egy talpast, két alig érezhető kattanás, autómata visszavált, és húz, mint állat! Node tudod, az MV6... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Mackó, nagyon jó lett a számlap, gratula! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Mackó, nagyon jó lett a számlap, gratula! :unsure: Köszike! :) felénk szemerkél az eső.... még jó, hogy tegnap tisztult meg a kocsi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Köszike! :D felénk szemerkél az eső.... még jó, hogy tegnap tisztult meg a kocsi. :lol: a nappali kép (fehéren) nekem annyira nem gyere be de az esti az nagyon szép :) Sanyi ! teljesen kizártnak tartom h bárkinél is legyen majd bármilyen szerszám :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Igaz, végülis veterán tali, egy veterános sem tart magánál soha egy komplett autót szerszámostól a csomagtartóban. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Igaz, végülis veterán tali, egy veterános sem tart magánál soha egy komplett autót szerszámostól a csomagtartóban. :unsure: Hát... ha ők nem, akkor majd én! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július16, 2006 Üdvözletem!Ma jó Sz..idő volt :unsure: Pedig gondoltam napozok kicsit végre, erre tessék, egész nap olyan hideg volt, hogy majd meg lehetett fagyni :) Nem maradt más hátra, meygek vásárolni, aztán meg készülök lelkiekben az első napomra :D Minden jót Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Lehetett volna fórumozni helyette! :) MOst már majd rálépek Tamásunk lábára is, mert nagyon eltűnt... Aztán I_S-t is interjúvolni fogom, hogy mikor lesz megint neten.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július16, 2006 Lehetett volna fórumozni helyette! :) Nem gondolod, hogy a 4 fal között töltöttem a napot?Elég azt hétközben :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Nem gondolod, hogy a 4 fal között töltöttem a napot?Elég azt hétközben :unsure: Venni 1 laptopot... Wi-fi... és lehet a szabadban is netezni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts