mackosajt Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Mackó hol van ez a pólós gyerek? mert éna régi helyen nem találtam őket, segítesz? Halköz... fénymásoló... a tér Piac u. felé eső oldala, nem az új üzletház, hanem a belső oldal felé. Vagy milyen segítség kell? Mit csináltok ti a pólóval? Nekem még semmi bajom vele.... jó, lehetne vastagabb anyagból, de amúgy semmi baja. Ha gondoljátok, futhatok egy kört, hogy minőségi fehér póló hol-mennyi? Aztán csinálni új pólót akinek kell! (tudjátok, hogy az első széria gyorsan kellett... ezért ment az általuk adott pólóra) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július13, 2006 Én lestem őket, ott ahol régen voltak, de nem láttam, vagy lehet nem voltak nyitva????akkor?nem tom, na majd megnézem..... Én csináltatok magamnak ha lesz időm....mert nekem a fehér....nem túl...szóval.....érted Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Sanyi a tegnapi nap után méginkább jönnöd kell szegedre,és naná hogy a vendégem vagy mindenben! :huh: Aztán ezt lehet hogy elhamarkodtam,és kiisszuk a buxám,de sebaj,jön még fizetés az opelesre :lol: Na ja,történt tegnap egysmás,asszem élménybeszámcsit fogok írni... Még nem lefutott a történet vége,ugyanis ma minden kiderül(és a végén mindenki derül :)),de nem volt egyszerű mutatvány a tegnap,ugye Sanyi? Persze megint az én balfarok-ságom intézett mindent úgy,hogy senkinek se legyen jó... Még délutánig alszok egyet,aztán megérdekelődöm mi a helyzet,és írom a naplót (vagy mit) Szép napot mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Jó reggelt! Roli! Kíváncsivá tettél! Remélem még meló előtt megtudok részleteket a sztoridból! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július14, 2006 ez az utolsó napom. Rengeteg melóm van, így ma nem leszek itt, és ott pedig ki tudja mikor, szóval viszlát srácok, majd otthonról néha felnézek :lol: Pápá :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 ez az utolsó napom. Rengeteg melóm van, így ma nem leszek itt, és ott pedig ki tudja mikor, szóval viszlát srácok, majd otthonról néha felnézek :) Pápá :huh: pápá! :D Majd ha más nem, telefonon értekezünk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július14, 2006 Rulezke, eladó még a Corsa? Átküldöd a linket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Milyen kicsi a világ! Én meg épp munkát keresek! Sokat mondtam már, hogy ezen a melóhelyen voltam a legtovább, de úgy látszik, eddig tartott. Belefáradtam, ráuntam, változtatni szeretnék. Egy cimbora ma viszi az önéletrajzom és a jelentkezési lapom egy Japán érdekeltségű autóalkatrészgyártó gyárba. Ha minden jól megy, akkor megszabadulok a számítógépektől, és újra olajszagban lehetek! :huh: A tegnapi pedig Roli tényleg elég Mission Impossible volt, de szerintem jól végződik. Mi is benne vagyunk, szarul nem végződhet :lol: Nyuszi, te drága! Edit Corsájának linkje az aláírásában van "elrejtve". :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Igen, Nyuszi, és az ára is lejjebb ment. (nemsokára megyünk Astrát nézni!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 a használtatuós link nem létezik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Rulezke! Nekem a hasznaltauto-s linked nem müxik. Nálad jó? A másik az megy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Valóban, nem értem, miért. Törlöm az aláírásból. Az ár 650-re ment le, de még nem írtuk át. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Valóban, nem értem, miért. Törlöm az aláírásból. Az ár 650-re ment le, de még nem írtuk át. Nem járt le ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...5&command=ugras Én megtaláltam! :huh: Ja... és az előbb megérkezett a vekihez a számlap! Már csak be kell szereljem majd! :lol: Most madarat lehet fogatni velem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Érdekes, nem ez volt a kezdőkép.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Érdekes, nem ez volt a kezdőkép.... De megvan! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Ügyes vagy, köszönöm! :huh: lehet, hogy ők változtattak valamit és ezért nem ugyanaz a link. Bizti jól fog kinézni az új számlap! Mielőbb képet kérünk róla! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Ügyes vagy, köszönöm! :huh: lehet, hogy ők változtattak valamit és ezért nem ugyanaz a link. Bizti jól fog kinézni az új számlap! Mielőbb képet kérünk róla! :) Nincs mit! A számlap meg idő kérdése,és bent lesz... miért vagyok ma még délutános??? inkább szerelném befelé! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július14, 2006 a használtatuós link nem létezik Igen én is ezért kértem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július14, 2006 Mielőtt megijednétek a ahaonon közzétett szerencsétlenül járt zöld astra nem Hobi..... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Mielőtt megijednétek a ahaonon közzétett szerencsétlenül járt zöld astra nem Hobi..... :) uhh megkönnyebbültem :huh: de mijaza ahaon ? voltál hawaiion ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 ....de mijaza ahaon ?.... Ejjjj, hát nem érted ? Aha-on, tehát mostantól ír aha-t is, tehát magyarul ahabe :lol: ui: bár nem láttam hol írt ahaoff-ot :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július14, 2006 :huh: :lol: :) www.haon.hu ez egy helyi portál, és ottan vala rajt' egy Hobitesó....karambolozva a Hosszúpályi úton(ezt csak azért írtam, ha netán rá akarna vki keresni Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Jó reggelt! Ma nem leszek egy darabig, mivel Mátészalkára megyünk a családdal opeleket nézni. Amúgy murva fáradt vagyok, mert hát milyen dili vagyok? Az este még beszereltem a számlapot! :) :D :lol: Nyuszi! Én nyugodt lettem volna amúgy is a kocsid miatt.... a képeken látszik, hogy nincs matrica a hátsó szélvédőjén! :D ui: rendesen körbetörte a sofőr azt a gépet. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Üdv neked klubtárs ki ma erre jársz,szíved fájdul ha minket nem talász.Soha ne bánd,hisz mi akkor is itt vagyunk ha épp máshol élünk s halunk.Mivel e klubb létét a szeretőknel köszönheti,nemtalálod azt itt ki az OPELJÉT szereti.Mert Ő egy másik gépet bűvöl éppen,hogy az őt szolgálja még sok-sok boldog évben. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts