Gelko Elküldve Július12, 2006 Elküldve Július12, 2006 Ugyanez fordítva is igaz, mert még ti csak nem is sejtitek egy nő előtt milyen sok lehetőség áll :D :lol: :) jó dolog a párkapcsolat...főleg ha van pár kapcsolat :D uuuh ez még tőlem is gyenge volt :huh:
mantababy Elküldve Július12, 2006 Elküldve Július12, 2006 Ettől még általában bekajáljuk őket.... Nálunk pl. lassan puszimentesség lesz, ha nem kerítem elő a borotvát... :lol: borostasodsz? :huh:
corsarulez Elküldve Július12, 2006 Elküldve Július12, 2006 Nincs kedve valakinek bemenni dolgozni helyettem? Nincs. :huh:
nyuszifül Elküldve Július12, 2006 Szerző Elküldve Július12, 2006 jó dolog a párkapcsolat...főleg ha van pár kapcsolat :lol: uuuh ez még tőlem is gyenge volt :huh: Nekem tetszett :)
Korzika Elküldve Július12, 2006 Elküldve Július12, 2006 Már pedzegettem neki, hajlik is rá, de egyelőre még csak a puhítás fázisában tartunk :D Nahát érdekes dolgok történnek felétek! :lol: :) A mai az utolsó munkanapom a szabi előtt,de mi gürcöltünk ma annyit mint máskor 3 nap alatt,összesen csak 10 percet tudtam a fórumon lenni,ez felháborító! :huh: Péntektől Bogácson és Egerben leszek,Nyuszi ha ott lesztek majd csörgünk,jó?Debreceni Opel klub tali Egerben,jó mi? :D Szegedre megyek Mackósajt!Nem kell értem lejönni, az időpontot megbeszéljük és Berettyóujfaluban felvesztek úgyis arra jönnétek,mert arra a legrövidebb!Én meg reggel bevonatozok Ujfaluba!Ma még hívlak Mackosajt!
nyuszifül Elküldve Július12, 2006 Szerző Elküldve Július12, 2006 Sajna a mi általunk tervezett kirándulás elmarad, nem megyünk Aggtelekre :huh: Így nem tudok veled talizni, tehát csak szegedi hétéégén kapod meg akeretet
Vascona Elküldve Július12, 2006 Elküldve Július12, 2006 Fú mik vannak itt :lol: Elvonókúra az ágyban,csak azért mert szegény nem lép be a klubba?... Drága Nyuszim! szeintem inkább legyen a jelszavad a no kaja! egy igazi férfit a hasán keresztül jobban meg lehet fogni! Srácok,ki tervezi meglátogatni Szegedet jövő héten? És melyik nap? Csak szeretném tudni hogy kivel találkozhatok ott... :huh:
Gelko Elküldve Július12, 2006 Elküldve Július12, 2006 Srácok,ki tervezi meglátogatni Szegedet jövő héten? És melyik nap? Csak szeretném tudni hogy kivel találkozhatok ott... :huh: sztem nézz be a megfelelő topicba mert ott van lista :lol:
Korzika Elküldve Július12, 2006 Elküldve Július12, 2006 Én biztos megyek Macisajttal! :huh: Gyerekek mostantól szabin vagyok augusztus elejéig és mivel otthon még nincs netem,mindenkinek jó nyarat kívánok,jó időt a strandolóknak,hideg sört és finom borokat a bulizóknak.Aki jön Szegedre azzal valszeg talizok(remélem mire odaérünk még beszámítható állapotban leszek) :lol: AHOJ!Sziasztok!
nyuszifül Elküldve Július12, 2006 Szerző Elküldve Július12, 2006 Kellemes nyaralást, és jó pihenést nektek :lol: Szegedre menve talizunk :huh:
Vascona Elküldve Július12, 2006 Elküldve Július12, 2006 sztem nézz be a megfelelő topicba mert ott van lista :) igazából arra is kíváncsi vagyok hogy melyik nap mentek le,szombaton vagy vasárnap? Nem szeretném hogy adódik egy alkalom a talira,aztán épp elkerüllek benneteket.. Minden esetre remélem minnél többen eljöttök :huh: :lol:
nyuszifül Elküldve Július12, 2006 Szerző Elküldve Július12, 2006 igazából arra is kíváncsi vagyok hogy melyik nap mentek le,szombaton vagy vasárnap? Nem szeretném hogy adódik egy alkalom a talira,aztán épp elkerüllek benneteket.. Minden esetre remélem minnél többen eljöttök :huh: :lol: Szombat a napja :)
Sörös Sanyi Elküldve Július12, 2006 Elküldve Július12, 2006 Nekem kimarad sajna. A nagy út több pénzt vitt el, mint gondoltam (éljen a csökkenő forint :huh: ), úgyhogy még a Manta talira is csak egy napra esek be, és a Blitz is olyan részemről, mint egy Swartzenegger film: Végképp eltörölni...
Vascona Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 Sanyi ha én felveszlek,és állok minden költséget akkor remélem beülsz mellém! Akkor aztán nem lesz kifogás! Sőt gyere a Mantával,és én tankolok is neked :huh: Nyuszi! Ok a szombat!
mackosajt Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 Jó reggelt! Roli! Te is jössz Szegedre? De jóóóóóó! Kész minimeet lesz! :D borostasodsz? :lol: Eléggé... de hamarosan megberetválkozom. Nincs. :) De jó lett volna pedig... ugyan mikor írtam, hogy nem menne valaki helyettem melóba, még fogalmam sem volt, hogy mi vár ránk. Az ilyen napokon kicsit utálom a többi műszakot... :huh:
nyuszifül Elküldve Július13, 2006 Szerző Elküldve Július13, 2006 Reggelt! Mackó majd lenne veled egy kis biniszem, ha nem tudom egyedül elinzténi, ok? majd szólok időben :huh: Képzeljétek, az új melóban, 7:15-16:00, pénteken 14:00 ig kell dolgozni, juhéééééééééééééééééé, de jóóóó
mackosajt Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 Miféle biznisz? Szólj, segítek! :huh: Örülök, hogy jobb az időbeosztásod!
Sörös Sanyi Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 Sanyi ha én felveszlek,és állok minden költséget akkor remélem beülsz mellém! Akkor aztán nem lesz kifogás! Sőt gyere a Mantával,és én tankolok is neked :huh: No most erre mit mondjak? Tank jú! :lol: Ha ilyen kedves az invitálás, akkor valahonnan lejmolok egy kis manyit...
mackosajt Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 No most erre mit mondjak? Tank jú! :huh: Ha ilyen kedves az invitálás, akkor valahonnan lejmolok egy kis manyit... Juhhééééé! Akkor ez aztat jelentené, hogy Te is ott leszel Szegeden?
Sörös Sanyi Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 Legalábbis megmozgatok érte pár kövecskét. Ha jól emlékszem, ez jövőhét hétvégéje, ugye? Megaztán Rolinak is oda kellene adnom a matricáit, meg a rendszámkeretét. Ennyivel is előrehaladottabb lenne az Ascona.
mackosajt Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 Már ott tartunk, hogy I_S-éket, és SzaboT-ékat kell csak befűzni lassan...ha jól emléxem.
nyuszifül Elküldve Július13, 2006 Szerző Elküldve Július13, 2006 Mackó hol van ez a pólós gyerek? mert éna régi helyen nem találtam őket, segítesz?
Sörös Sanyi Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 Én asszem, hogy a következő fizuból itt Fehérváron újra megcsináltatom a pólómat saját anyagra. Eddig kétszer volt rajtam, de a hasamnál már megszaladt egy szem... Meg akkor már csináltatok Alba Mantásat is.
nyuszifül Elküldve Július13, 2006 Szerző Elküldve Július13, 2006 Én asszem, hogy a következő fizuból itt Fehérváron újra megcsináltatom a pólómat saját anyagra. Eddig kétszer volt rajtam, de a hasamnál már megszaladt egy szem... Meg akkor már csináltatok Alba Mantásat is. Nekem is ez a tervem, azt pedig kirakom az Alapító okirat mellé :huh:
Recommended Posts