Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ugyanez fordítva is igaz, mert még ti csak nem is sejtitek egy nő előtt milyen sok lehetőség áll :D :lol: :)

jó dolog a párkapcsolat...főleg ha van pár kapcsolat :D

uuuh ez még tőlem is gyenge volt :huh:

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Már pedzegettem neki, hajlik is rá, de egyelőre még csak a puhítás fázisában tartunk :D

Nahát érdekes dolgok történnek felétek! :lol: :)

A mai az utolsó munkanapom a szabi előtt,de mi gürcöltünk ma annyit mint máskor 3 nap alatt,összesen csak 10 percet tudtam a fórumon lenni,ez felháborító! :huh:

Péntektől Bogácson és Egerben leszek,Nyuszi ha ott lesztek majd csörgünk,jó?Debreceni Opel klub tali Egerben,jó mi? :D

Szegedre megyek Mackósajt!Nem kell értem lejönni, az időpontot megbeszéljük és Berettyóujfaluban felvesztek úgyis arra jönnétek,mert arra a legrövidebb!Én meg reggel bevonatozok Ujfaluba!Ma még hívlak Mackosajt!

Elküldve

Fú mik vannak itt :lol:

Elvonókúra az ágyban,csak azért mert szegény nem lép be a klubba?...

Drága Nyuszim! szeintem inkább legyen a jelszavad a no kaja! egy igazi férfit a hasán keresztül jobban meg lehet fogni!

Srácok,ki tervezi meglátogatni Szegedet jövő héten? És melyik nap? Csak szeretném tudni hogy kivel találkozhatok ott... :huh:

Elküldve
Srácok,ki tervezi meglátogatni Szegedet jövő héten? És melyik nap? Csak szeretném tudni hogy kivel találkozhatok ott... :huh:

sztem nézz be a megfelelő topicba mert ott van lista :lol:

Elküldve

Én biztos megyek Macisajttal! :huh:

Gyerekek mostantól szabin vagyok augusztus elejéig és mivel otthon még nincs netem,mindenkinek jó nyarat kívánok,jó időt a strandolóknak,hideg sört és finom borokat a bulizóknak.Aki jön Szegedre azzal valszeg talizok(remélem mire odaérünk még beszámítható állapotban leszek) :lol: AHOJ!Sziasztok!

Elküldve
sztem nézz be a megfelelő topicba mert ott van lista :)

igazából arra is kíváncsi vagyok hogy melyik nap mentek le,szombaton vagy vasárnap?

Nem szeretném hogy adódik egy alkalom a talira,aztán épp elkerüllek benneteket..

Minden esetre remélem minnél többen eljöttök :huh: :lol:

Elküldve
igazából arra is kíváncsi vagyok hogy melyik nap mentek le,szombaton vagy vasárnap?

Nem szeretném hogy adódik egy alkalom a talira,aztán épp elkerüllek benneteket..

Minden esetre remélem minnél többen eljöttök :huh: :lol:

Szombat a napja :)

Elküldve

Nekem kimarad sajna. A nagy út több pénzt vitt el, mint gondoltam (éljen a csökkenő forint :huh: ), úgyhogy még a Manta talira is csak egy napra esek be, és a Blitz is olyan részemről, mint egy Swartzenegger film: Végképp eltörölni...

Elküldve

Sanyi ha én felveszlek,és állok minden költséget akkor remélem beülsz mellém!

Akkor aztán nem lesz kifogás!

Sőt gyere a Mantával,és én tankolok is neked :huh:

Nyuszi! Ok a szombat!

Elküldve

Jó reggelt!

Roli! Te is jössz Szegedre? De jóóóóóó! Kész minimeet lesz! :D

borostasodsz? :lol:

Eléggé... de hamarosan megberetválkozom.

Nincs. :)

De jó lett volna pedig... ugyan mikor írtam, hogy nem menne valaki helyettem melóba, még fogalmam sem volt, hogy mi vár ránk. Az ilyen napokon kicsit utálom a többi műszakot... :huh:

Elküldve

Reggelt! Mackó majd lenne veled egy kis biniszem, ha nem tudom egyedül elinzténi, ok? majd szólok időben :huh:

Képzeljétek, az új melóban, 7:15-16:00, pénteken 14:00 ig kell dolgozni, juhéééééééééééééééééé, de jóóóó

Elküldve
Sanyi ha én felveszlek,és állok minden költséget akkor remélem beülsz mellém!

Akkor aztán nem lesz kifogás!

Sőt gyere a Mantával,és én tankolok is neked :huh:

No most erre mit mondjak? Tank jú! :lol: Ha ilyen kedves az invitálás, akkor valahonnan lejmolok egy kis manyit...

Elküldve
No most erre mit mondjak? Tank jú! :huh: Ha ilyen kedves az invitálás, akkor valahonnan lejmolok egy kis manyit...

Juhhééééé! Akkor ez aztat jelentené, hogy Te is ott leszel Szegeden?

Elküldve

Legalábbis megmozgatok érte pár kövecskét. Ha jól emlékszem, ez jövőhét hétvégéje, ugye?

Megaztán Rolinak is oda kellene adnom a matricáit, meg a rendszámkeretét. Ennyivel is előrehaladottabb lenne az Ascona.

Elküldve

Én asszem, hogy a következő fizuból itt Fehérváron újra megcsináltatom a pólómat saját anyagra. Eddig kétszer volt rajtam, de a hasamnál már megszaladt egy szem... Meg akkor már csináltatok Alba Mantásat is.

Elküldve
Én asszem, hogy a következő fizuból itt Fehérváron újra megcsináltatom a pólómat saját anyagra. Eddig kétszer volt rajtam, de a hasamnál már megszaladt egy szem... Meg akkor már csináltatok Alba Mantásat is.

Nekem is ez a tervem, azt pedig kirakom az Alapító okirat mellé :huh:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.