Gelko Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Ugyanez fordítva is igaz, mert még ti csak nem is sejtitek egy nő előtt milyen sok lehetőség áll :D :lol: :) jó dolog a párkapcsolat...főleg ha van pár kapcsolat :D uuuh ez még tőlem is gyenge volt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Ettől még általában bekajáljuk őket.... Nálunk pl. lassan puszimentesség lesz, ha nem kerítem elő a borotvát... :lol: borostasodsz? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Nincs kedve valakinek bemenni dolgozni helyettem? Nincs. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július12, 2006 jó dolog a párkapcsolat...főleg ha van pár kapcsolat :lol: uuuh ez még tőlem is gyenge volt :huh: Nekem tetszett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Már pedzegettem neki, hajlik is rá, de egyelőre még csak a puhítás fázisában tartunk :D Nahát érdekes dolgok történnek felétek! :lol: :) A mai az utolsó munkanapom a szabi előtt,de mi gürcöltünk ma annyit mint máskor 3 nap alatt,összesen csak 10 percet tudtam a fórumon lenni,ez felháborító! :huh: Péntektől Bogácson és Egerben leszek,Nyuszi ha ott lesztek majd csörgünk,jó?Debreceni Opel klub tali Egerben,jó mi? :D Szegedre megyek Mackósajt!Nem kell értem lejönni, az időpontot megbeszéljük és Berettyóujfaluban felvesztek úgyis arra jönnétek,mert arra a legrövidebb!Én meg reggel bevonatozok Ujfaluba!Ma még hívlak Mackosajt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július12, 2006 Sajna a mi általunk tervezett kirándulás elmarad, nem megyünk Aggtelekre :huh: Így nem tudok veled talizni, tehát csak szegedi hétéégén kapod meg akeretet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Fú mik vannak itt :lol: Elvonókúra az ágyban,csak azért mert szegény nem lép be a klubba?... Drága Nyuszim! szeintem inkább legyen a jelszavad a no kaja! egy igazi férfit a hasán keresztül jobban meg lehet fogni! Srácok,ki tervezi meglátogatni Szegedet jövő héten? És melyik nap? Csak szeretném tudni hogy kivel találkozhatok ott... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Srácok,ki tervezi meglátogatni Szegedet jövő héten? És melyik nap? Csak szeretném tudni hogy kivel találkozhatok ott... :huh: sztem nézz be a megfelelő topicba mert ott van lista :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Én biztos megyek Macisajttal! :huh: Gyerekek mostantól szabin vagyok augusztus elejéig és mivel otthon még nincs netem,mindenkinek jó nyarat kívánok,jó időt a strandolóknak,hideg sört és finom borokat a bulizóknak.Aki jön Szegedre azzal valszeg talizok(remélem mire odaérünk még beszámítható állapotban leszek) :lol: AHOJ!Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július12, 2006 Kellemes nyaralást, és jó pihenést nektek :lol: Szegedre menve talizunk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 sztem nézz be a megfelelő topicba mert ott van lista :) igazából arra is kíváncsi vagyok hogy melyik nap mentek le,szombaton vagy vasárnap? Nem szeretném hogy adódik egy alkalom a talira,aztán épp elkerüllek benneteket.. Minden esetre remélem minnél többen eljöttök :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július12, 2006 igazából arra is kíváncsi vagyok hogy melyik nap mentek le,szombaton vagy vasárnap? Nem szeretném hogy adódik egy alkalom a talira,aztán épp elkerüllek benneteket.. Minden esetre remélem minnél többen eljöttök :huh: :lol: Szombat a napja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Nekem kimarad sajna. A nagy út több pénzt vitt el, mint gondoltam (éljen a csökkenő forint :huh: ), úgyhogy még a Manta talira is csak egy napra esek be, és a Blitz is olyan részemről, mint egy Swartzenegger film: Végképp eltörölni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Sanyi ha én felveszlek,és állok minden költséget akkor remélem beülsz mellém! Akkor aztán nem lesz kifogás! Sőt gyere a Mantával,és én tankolok is neked :huh: Nyuszi! Ok a szombat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Jó reggelt! Roli! Te is jössz Szegedre? De jóóóóóó! Kész minimeet lesz! :D borostasodsz? :lol: Eléggé... de hamarosan megberetválkozom. Nincs. :) De jó lett volna pedig... ugyan mikor írtam, hogy nem menne valaki helyettem melóba, még fogalmam sem volt, hogy mi vár ránk. Az ilyen napokon kicsit utálom a többi műszakot... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július13, 2006 Reggelt! Mackó majd lenne veled egy kis biniszem, ha nem tudom egyedül elinzténi, ok? majd szólok időben :huh: Képzeljétek, az új melóban, 7:15-16:00, pénteken 14:00 ig kell dolgozni, juhéééééééééééééééééé, de jóóóó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Miféle biznisz? Szólj, segítek! :huh: Örülök, hogy jobb az időbeosztásod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Sanyi ha én felveszlek,és állok minden költséget akkor remélem beülsz mellém! Akkor aztán nem lesz kifogás! Sőt gyere a Mantával,és én tankolok is neked :huh: No most erre mit mondjak? Tank jú! :lol: Ha ilyen kedves az invitálás, akkor valahonnan lejmolok egy kis manyit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 No most erre mit mondjak? Tank jú! :huh: Ha ilyen kedves az invitálás, akkor valahonnan lejmolok egy kis manyit... Juhhééééé! Akkor ez aztat jelentené, hogy Te is ott leszel Szegeden? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Legalábbis megmozgatok érte pár kövecskét. Ha jól emlékszem, ez jövőhét hétvégéje, ugye? Megaztán Rolinak is oda kellene adnom a matricáit, meg a rendszámkeretét. Ennyivel is előrehaladottabb lenne az Ascona. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július13, 2006 :lol: Micsoda csapat :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Már ott tartunk, hogy I_S-éket, és SzaboT-ékat kell csak befűzni lassan...ha jól emléxem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július13, 2006 Mackó hol van ez a pólós gyerek? mert éna régi helyen nem találtam őket, segítesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Én asszem, hogy a következő fizuból itt Fehérváron újra megcsináltatom a pólómat saját anyagra. Eddig kétszer volt rajtam, de a hasamnál már megszaladt egy szem... Meg akkor már csináltatok Alba Mantásat is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július13, 2006 Én asszem, hogy a következő fizuból itt Fehérváron újra megcsináltatom a pólómat saját anyagra. Eddig kétszer volt rajtam, de a hasamnál már megszaladt egy szem... Meg akkor már csináltatok Alba Mantásat is. Nekem is ez a tervem, azt pedig kirakom az Alapító okirat mellé :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts