nyuszifül Elküldve Július11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július11, 2006 Nem csoda már lassan én sem láttam át! Na tessék, kezembe a törzskönyv, és megannyi bosszúság.....hazeflé az ABS lámpám végig világított :huh: Ennyit az örömittas ünneplésről :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 hazeflé az ABS lámpám végig világított :huh: Nyuszi hát nem érted? Hobi is annyira örült ennek az egésznek,mint te! Meg sem akar állni többet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Jó reggelt! Nyuszi! Lehet nincs semmi különös baj, csak egy kis kontakt hiba, vagy hasonló. :huh: Vagy még az sem, és ma már nem is világít. Nyuszi! Miért nem intézel valami "oldalborda" státuszt Tamásnak? 1xűbb lenne neki is, neked is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 ....Nyuszi! Miért nem intézel valami "oldalborda" státuszt Tamásnak? 1xűbb lenne neki is, neked is!.... Vagy tán be is léphetne klubba, ha szimpatikus neki a társaság :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július12, 2006 Vagy tán be is léphetne klubba, ha szimpatikus neki a társaság :lol: Már pedzegettem neki, hajlik is rá, de egyelőre még csak a puhítás fázisában tartunk :) Nyuszi hát nem érted? Hobi is annyira örült ennek az egésznek,mint te! Meg sem akar állni többet! :D Nahát :huh: erre nem is gondoltam....Végülis a tank tele, nekem mehetnékem van, egye fene, menjünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 ....Már pedzegettem neki, hajlik is rá, de egyelőre még csak a puhítás fázisában tartunk :huh:.... Akkor biztos be fog lépni, nem kételkedem a meggyőző képességedben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Abban nem is szabad! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Vagy tán be is léphetne klubba, ha szimpatikus neki a társaság :huh: én ezt manapság már fel sem merem vetni... olyan válaszokat kapok, hogy.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július12, 2006 Akkor biztos be fog lépni, nem kételkedem a meggyőző képességedben :) :D Már te is kezded???? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 én ezt manapság már fel sem merem vetni... olyan válaszokat kapok, hogy.... :lol: Biztos nekik van igazuk :huh: Mi meg szép csenben jól elvagyunk - szerintem - egyással itt a fórumon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 :D Már te is kezded???? :huh: :lol: megmondod neki h vagy belép vagy egy hónapig no ... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Biztos nekik van igazuk :lol: Mi meg szép csenben jól elvagyunk - szerintem - egyással itt a fórumon. Erről van szó! :) De amúgy nem csak a fórumon... élőben is elvagyunk! :D vagy nem? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Erről van szó! :) De amúgy nem csak a fórumon... élőben is elvagyunk! :D vagy nem? :huh: Fórumot azért említettem, mert az nem mindenki láthassa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Fórumot azért említettem, mert az nem mindenki láthassa :huh: A személyes találkozásokat se mindenki láthassa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július12, 2006 megmondod neki h vagy belép vagy egy hónapig no ... :huh: :lol: :) Na este megpendítem a dolgot...De szerintem elég lesz ha két hetet mondok.... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Nahát, ez kegyetlenség!!!! (de általában beválik! ) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Nahát, ez kegyetlenség!!!! (de általában beválik! ) :lol: A fiúk nem szeretik az iylen jellegű női praktikákat... :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 A fiúk nem szeretik az iylen jellegű női praktikákat... :) :huh: Ettől még általában bekajáljuk őket.... Nálunk pl. lassan puszimentesség lesz, ha nem kerítem elő a borotvát... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Csak végső esetekben alkalmazzák ezeket a hölgyek... És Nyuszi nemes cél érdekében cselekszik! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július12, 2006 Azt hiszem megváltoztatom a jelszavamat......ha ezt meglátja.....lesz-kapsz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Csak végső esetekben alkalmazzák ezeket a hölgyek... Mondjuk az vigasztal, hogy ez azért elég kétélű fegyver. :) :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július12, 2006 Mondjuk az vigasztal, hogy ez azért elég kétélű fegyver. :) :huh: :lol: Én ebben nem lennék olyan biztos... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Nincs kedve valakinek bemenni dolgozni helyettem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Én ebben nem lennék olyan biztos... :) miközben a nő számolgatja a maradék napokat a férfi még ehet egy jót máshol :lol: :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július12, 2006 miközben a nő számolgatja a maradék napokat a férfi még ehet egy jót máshol :D :D :huh: Ugyanez fordítva is igaz, mert még ti csak nem is sejtitek egy nő előtt milyen sok lehetőség áll :) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts