Sörös Sanyi Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Menyjél horvátba, ha máshogy nem, hát magad! Ki ne hagyd! A vége felé én is gondolkodtam, hogy kihagyom az utat, de eszméletlen sokmindenről maradtam volna le. Úgyhogy tűzés a tengerre, egy hétig csak elleszünk nélküled (ha nehezen is). Ja, egyébként az én autóm még mindíg nincs kész, egy másik Mantával mentünk, de nagyon jól szerepelt a kisdrága (1.9-es GT/E). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Akkor Sanyi, Ha már itt vagy, remélem írod az élményeidet magadból kifelé számunkra! :lol: Ja... amúgy jut eszembe, hogy amikor most a zene bekerült a kocsiba, beszélgettem a sráccal, akitől vettem... Ha gondoljuk, és 1x sikerül összehozni egy szép, nagy banzájt, akkor megoldható, hogy kiguruljanak pár "demó" ótóval, vagy akár sátorral. Aztán fény derült arra is, hogy egy bizonyos emberkét rokonának tudhat, akit meg a GSi-s--turbós társadalom ismerhet: Muha Csaba... tudom, ez nekünk nem mond sokat. Véletlenek nincsenek, kicsi a világ. :) ui: hogy ezt miért írtam le, azt nem tudom... ne kérdezzétek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Most csak olvasgatok, nemsoká megyek melózni, de éjszaka nekiugrom. Sokáig fog tartani. Csak gondolatjelesen írkálva egy A4-es füzetbe 6 oldalt írkáltam három órán át. Ez kibővítve iszonyat anyag lesz. De akkor is megírom, mert iszonyat jó volt! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 jesszussssssssss..... 6 oldal!!!!!! Nem semmi! Várom! :huh: És akkor mi van a mantával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Ha minden igaz (de sok HSZ-t kezdtem ezzel...), akkor a héten már nem csak gurul, de minden be is lesz állítva rajta. De vannak tervek, amiket még említeni se merek, de lehet, hogy lesz egy másik (harmadik) Opelem ebben a hónapban. Ja, Corsika, a kiköltözést egyelőre nagyon komolyan gondolom, de mire összejönne, lehet, hogy elmegy a lelekesedés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Sanyi akkor ne menj! Mi szeretjük ha itt vagy! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Sanyi akkor ne menj! Mi szeretjük ha itt vagy! :huh: Csatlakozom az előttem szólóhoz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Valamelyik nap fotóztuk Ildivel ezt a bömbit a közeli benyakútnál... Teccik! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július10, 2006 Ma felmondtam... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Ma felmondtam... :huh: Akkor mész az új céghez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július10, 2006 Akkor mész az új céghez? megyek biza :lol: , már bánom, hogy ezen a heten is maradok, (lásd:Feszülstég levez...)de az a rohadt lelkiismeretem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Akkor sok sikert az új(abb) munkahelyen! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 megyek biza :) , már bánom, hogy ezen a heten is maradok, (lásd:Feszülstég levez...)de az a rohadt lelkiismeretem :huh: na remelem itt mar sokkal jobb lesz miinden. :lol: egy kalappal az uj melohoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július11, 2006 Köszi mindenkinek a jókívánságokat :huh: Majd beszámolok, bár kezdetben tuti nem fogok fórumozni, meg msnezni sem, bár itt is hamar feloldódtam :) De ott lesz még az elődöm, szóval sajna nem igen lesz saját gépem még....De majd emgoldom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Gratula Nyuszi! Könnyen elengedtek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július11, 2006 Gratula Nyuszi! Könnyen elengedtek? Köszi :huh: próbaidős vagyok, szóval akkor megyek amikor akarok, de azért amikor a főnök elkezdett bunkózni kiosztottam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Köszi :) próbaidős vagyok, szóval akkor megyek amikor akarok, de azért amikor a főnök elkezdett bunkózni kiosztottam :D Agresszív nyuszi! Gyalog galopp! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július11, 2006 Agresszív nyuszi! Gyalog galopp! :huh: :lol: :D Na Mackó, kitoltál velem, megkívántam a bacardit Juhéééééééééééé, most telefonáltak megvan a törzskönyv, azt hiszem ellógók, és megyek érte, nemsokára, este pezsgőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő :) Ugye ez nem előre ivás?hisz a tk, már nálam lesz?Oylan babonás vagyok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Egészségedre Nyuszi! :huh: Nem előre ivás... már kifizetted, most megkapod a törzskönyvet, és ezut iszol! Gratula! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Ugye ez nem előre ivás?hisz a tk, már nálam lesz?Oylan babonás vagyok.... Nyuszkó azt már nem veszi el tőled senki!...milyen érdekes...a medve bőrére egy nyuszi iszik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Nyuszkó azt már nem veszi el tőled senki!...milyen érdekes...a medve bőrére egy nyuszi iszik :huh: Mondom én, hogy agresszív Nyuszi! Kinyírta a medvét, és még le is önti! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Azóta olvastam az anyázós topicot, tényleg jobb, hogy eljöttél, főleg, hogy irtad, hogy nem is fizettek (volna) olyan jól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július11, 2006 Megoszt Elküldve Július11, 2006 Mondom én, hogy agresszív Nyuszi! Kinyírta a medvét, és még le is önti! :huh: :lol: Neeeeem! A mi nyuszink az szeretetre méltó kedves kisnyuszi! De lehet hogy egyet üt és kifekszik a medve :) Bár meggondolandó....Iszik,verekszik,ír az anyázós topikba.... ?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július11, 2006 Srácok, csajszik, köszi mindent :lol: Mit tartok a kezemben?Na mit????A törzskönyvet :D :D Tudom már unjátok, de én olyan boldog vagyok, már hűtöm a pezsgőt itt a melóhelyen, aztán hazaérve abban fogok fürdeni :) Már szóltam Tamásnak, hogy este ő lesz a sofőr :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július11, 2006 köhöm-köhömmm de vicces hogy én leszek a sofőr :D aztán óvatosan az alkohollal,mert a buszról is leszállítják az ittas embert,nemhogy egy astrából :) ezúton is gratula az immár 100%-os tulajdonú opelhez! és üdv a többi opelesnek!!! Tamás ---------------------------------------------------------------------------- Köhög a bolha???? :) :) Hé szivi, csak nem gondolod, hogy kiszállítasz a saját kocsimból???? :huh: :D -------------------------------------------------------------------------- ki mondta hogy azt fogom vezetni? B) Tamás na jó én kiszállok a vonalból,mert a többiek nem fogják átlátni a témát :lol: sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts