nyuszifül Elküldve Július9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július9, 2006 Jó estét kívánok! Végre egy nap amit a szabadban tölthettem...gondoltam napouzok, erre...délután szakadt az eső :huh: Most meg megitn süt a nap.....de most már hová induljak??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 Jó estét kívánok! Végre egy nap amit a szabadban tölthettem...gondoltam napouzok, erre...délután szakadt az eső :huh: Most meg megitn süt a nap.....de most már hová induljak??? :) Eső??? Nem inkább jeget akartál mondani? Csak néztünk ki az ablakon, hogy nem alakul-e át a kocsi viharvert formára. Úgy nekikezdett szakadni a jég. ui: majd 2 napja nem cigizek.... Ildinek még eddig nem is tűnt fel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július9, 2006 Eső??? Nem inkább jeget akartál mondani? Csak néztünk ki az ablakon, hogy nem alakul-e át a kocsi viharvert formára. Úgy nekikezdett szakadni a jég. ui: majd 2 napja nem cigizek.... Ildinek még eddig nem is tűnt fel. :huh: Jééééééééég???? :lol: :) Huh, de jó hogy akertben voltam!Bár tartottam tőle, hogy ott is lesz, mert eléggé morajlott, de csak nagy cseppű eső volt. Hűha, 2 nap nagy idő?Mitől ez az elhatározás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 Jééééééééég???? :huh: :lol: Huh, de jó hogy akertben voltam!Bár tartottam tőle, hogy ott is lesz, mert eléggé morajlott, de csak nagy cseppű eső volt. Hűha, 2 nap nagy idő?Mitől ez az elhatározás? 2 nap az még ló..... Majd 2 év után.... amúgy gyúrok veki csinosításra. 2-3 havi cigipénz = 1 pár angel eye's. Például. Ráadásul a "végén" már 1 nap/ 1 doboz... vagy kicsit több Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július9, 2006 2 nap az még ló..... Majd 2 év után.... amúgy gyúrok veki csinosításra. 2-3 havi cigipénz = 1 pár angel eye's. Például. Ráadásul a "végén" már 1 nap/ 1 doboz... vagy kicsit több Akkor bebuktam.... :lol: Nekem ilyen jellegű káros szenvedélyem nincs, mi lesz akkor HObival???? :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 Akkor bebuktam.... :lol: Nekem ilyen jellegű káros szenvedélyem nincs, mi lesz akkor HObival???? :huh: :) azért ha azt nézzük, hogy mennyit költöttem eddig cigire... az sok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július9, 2006 azért ha azt nézzük, hogy mennyit költöttem eddig cigire... az sok! Az még hagyján is, a legfontosabb hogy az egészségednek is sokkal jobb lesz. :lol: Büszke vagyok rád :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 Az még hagyján is, a legfontosabb hogy az egészségednek is sokkal jobb lesz. :) Büszke vagyok rád :huh: Már csak kitartás, kitartés, kitartás! :lol: Igaz? Amúgy úgy néz ki, hogy kollektív leszokás lesz... és akkor a mi üzemünk dohányfüstmentes lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július9, 2006 Már csak kitartás, kitartés, kitartás! :lol: Igaz? Amúgy úgy néz ki, hogy kollektív leszokás lesz... és akkor a mi üzemünk dohányfüstmentes lesz. Úgy legalább nem lesz kísértés :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 Úgy legalább nem lesz kísértés :huh: Bízom bennük! Tavaly is kiszabtak velem... én tartottam magam, de gyenge voltam. :lol: most igyekszem erős maradni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július9, 2006 Bízom bennük! Tavaly is kiszabtak velem... én tartottam magam, de gyenge voltam. :lol: most igyekszem erős maradni. Veled vagyunk mackó :huh: most viszont húzok Opel-talira :D jóccakát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 Veled vagyunk mackó :huh: most viszont húzok Opel-talira :) jóccakát :lol: Én közben jáccottam egy kicit. :D Esernyőt vigyél! :) :D :) Jóccakát Mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 Drága Corsika! Azt a szegény ótót takard le valamivel,mert diófával nekem is vannak kellemetlen élményeim! Drága Vascona! :D Jól esik,hogy aggódsz a kocsimért,de köszi szépen jól van és benn áll a garázsban,diófa pedig csak a szomszédban van :lol: :) ,Corsarulezkének van a Skodálatos Rapidja a szerelőnél és az áll a diófa alatt. :D Sörös Sanyi télleg ki akarsz költözni vagy csak jó lenne?Én,ha külfödre költöznék az USA-ba mennék.Ott is egy kisvárosba ahol csendes az élet piros cimkés Budweisert isznak,rock és blues szól a kocsmában és még a régi 70-es 80-as évek beli kocsikkal járnak. :huh: Számomra az lenne a paradicsom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 Bocsánat :huh: Számomra a paradicsom az a piros zöldség,amelyik olyan puha,és olyan paradicsom íze is van :lol: De tény hogy amit te elmondtál,az felér egy mennyországgal,közel van az édenkerthez,és biztos isteni is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 Már csak kitartás, kitartés, kitartás! :D Igaz? Amúgy úgy néz ki, hogy kollektív leszokás lesz... és akkor a mi üzemünk dohányfüstmentes lesz. na mindenki leszokoban van a cigirol :lol: akkor asszem nekem is at kell gondolni az eletem ezen reszet :huh: a vegen meg kineztek a klubbol ha ragyujtok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 na mindenki leszokoban van a cigirol :lol: akkor asszem nekem is at kell gondolni az eletem ezen reszet :huh: a vegen meg kineztek a klubbol ha ragyujtok :D Szerintem ez sosem fog bekövetkezni... Én is olyan vagyok mint egy gyárkémény,aztán mégsem zavartatok még el a francba eddig :D Maci is elviselt a múltkor,bár igaz akkor még dohányzott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Nekem mindjárt letelik a meló :huh: ,a héten még szerdán leszek nappalos,utána hoszú szabi :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Jó Reggelt! Nem lesz kinézve senki sem a cigizés miatt, nyugalom. :huh: CORSikA! Téged meg majd foglak hívni telefonon valamikor, meg Lujdzsit is, hogy akkor lassan egyeztessünk a szegedi tali miatt. :lol: (ha valakit kihagytam, szóljatok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Sziasztok! Ismét fórumközelbe kerültem. Ez a hétvége elég tartalmasra sikerült. Szombaton horgászat volt, 2 eeeekkkkkooooorrraaa pontyot fogtam :huh: 2 jó tenyérnyi kárász kíséretében, meg néhány apróságot. Sikerült barnulnom/pirulnom is egy keveset. A vasárnap az pihivel és mozival telt. Megnéztük a Szakíts ha bírsz c. filmet. Egész jó volt. Most lépek melózni. Ha tehetem, akkor még jövök! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július10, 2006 (ha valakit kihagytam, szóljatok) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 :huh: Értettem.... akkor téged is a veki utasai közé számolhatlak? Ha jössz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július10, 2006 Értettem.... akkor téged is a veki utasai közé számolhatlak? Ha jössz.... :huh: ha megyek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 :lol: ha megyek.... Ez még kérdéses?? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július10, 2006 Ez még kérdéses?? :huh: Nem tudom, tudom unod a kínlódást, de most megitn készül fenekestül felborulni az életem.....Ezér nehéz bármit is beterveznem...már a Horvát útban is kételkedem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július10, 2006 Megoszt Elküldve Július10, 2006 Hát ezt nem jó hallani! :huh: tudom, ez meg nem segít... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts