szabot Elküldve Július5, 2006 Megoszt Elküldve Július5, 2006 SzaboT, megvan még neked az a valamid, ami nekem kellene? Ha nincs, az se baj, mert akkor veszek. :huh: Írtam pü, mert nem olvastam vissza. Megvan és küldöm, csak, csak... Szal bocsi és küldöm! "HÁ KÚNÁ MÁ TÁTÁ, szép az élet itt fenn..." Azt meg mit jelent? Nem láttad még az Oroszlánkirály c. rajzfilmet? Ez abban volt. Valami olyasmit jelent, hogy semmi gond, meg hogy az élet szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július5, 2006 Megoszt Elküldve Július5, 2006 Írtam vissza, minden OK. :lol: Nekem is sűrűek a napjaim, de szerintem a követekező két hét még ilyen mozgalmas lesz. Aztán pihenünk egy hétig.... A mostani autópiacban van egy cikk a szegedi taliról, a tavalyi kecskeméti képekkel. Nagyon jó emlékeket idézett! :) Sjana, Oroszlánkirályt se láttam, de még Ice Age-et sem (lusták vagyunk elkérni a munkatársaktól), de Motkányt már láttam, plüssben! Elég extrémen nézett ki! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Július5, 2006 Megoszt Elküldve Július5, 2006 Csokolom! Jé Szabot előkerült! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július5, 2006 Csokolom! Jé Szabot előkerült! Halihó, elő, de már el is tünt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július5, 2006 Megoszt Elküldve Július5, 2006 persze hogy eltűnt,az élet szép és neki semmi gondja...biztos elment élvezni :huh: :lol: :) Elnézést a tegnapi tudatlanságomért,de előtte 3 napig nem voltam,és bár elkezdtem visszaolvasni amit írtatok,nem értem a végére...ezért nem voltam képben :D Szegedi tali? Elméletileg nyár van,és adnak szabit,remélem pénzem is lesz,a kérdés az,hogy honnan szerzeményezek veterán opelt addig? :D Maci,veterán katonákat nem visznek el találkozóra,lehet hogy ott is kiütnék egymást! azok otthon ülnek a tolókocsiban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július5, 2006 Megoszt Elküldve Július5, 2006 Én is pont arra gondoltam, hogy SzaboT épp az aláírása szerinti szép életet kóstolgatja. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július5, 2006 És milyen igaza van, ha úgy tesz :) :lol: De ha már itt tartunk, hová tűnt Gelkoca????? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július5, 2006 Megoszt Elküldve Július5, 2006 Ünnepel? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július5, 2006 Megoszt Elküldve Július5, 2006 Nana! Mi az hogy eltűntem? Itt vagyok! :huh: Sajna melóban vagyok, itt az élvezetek felét lehet végrehajtani (enni lehet, aludni nem, bár erre volt már ellenpélda, amikor anno éjszakás voltam). Gelko épp az ősz hajszálait számolja. Ha végez, akkor jön. :lol: Bocs Gelko, magamból indultam ki... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július5, 2006 Ünnepel? :huh: Remélem...olyan kis szomorkás mostanában :lol: Majd Szegeden felrázzuk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július5, 2006 Rátok bízom én ma dolgozom utoljára és szabi, irány a Balaton a jövö hét vasárnapig. Kellemes nyaralást nektek!Remélem jó időtök lesz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Július5, 2006 Megoszt Elküldve Július5, 2006 Kellemes nyaralást nektek!Remélem jó időtök lesz :huh: Köszi én is remélem, de ha péntek este ráértek lehet leugrok!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július5, 2006 Köszi én is remélem, de ha péntek este ráértek lehet leugrok!? Én ráérek, eddig úgy néz ki, mert akkor itthon lesztek?, és majd onnan indultok?Vagy akkor most én már összekavartam mindent :huh: És akkor legyen biliárd?pl? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Július5, 2006 Megoszt Elküldve Július5, 2006 Én ráérek, eddig úgy néz ki, mert akkor itthon lesztek?, és majd onnan indultok?Vagy akkor most én már összekavartam mindent :huh: És akkor legyen biliárd?pl? Nem ez az utolsó munkanapom de sajna még péntekig dolgom van, péntek este beülök a Jancsikába lemegyek a Dodóért, szombat reggel jövünk az Andiért és irány a Balcsi! Ja a biliárd nekem jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július5, 2006 Megoszt Elküldve Július5, 2006 Éjszakás műszak rulez... :lol: esték nekem kilőve. :) Gelko őszül??? :huh: Hogy repül az idő..... húúú, mi ez a bot a kezemben? ennyire megöregedtünk? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július5, 2006 Megoszt Elküldve Július5, 2006 Remélem...olyan kis szomorkás mostanában :lol: Majd Szegeden felrázzuk :) vagyok én csak csendben...hétfőn is volt egy szigorlat UV-m meg ma is...mindkettő sikerült :) ( a mai római jog volt) holnap is lesz egy vizsgám arra csak benézek hátha mázlim van és olyan tételt húzok mit épp tudok :huh:))))))) aztán meg pénteken egy lazább írásbeli.... ünneplés meg hétvégén lesz Siófokon...ki arra jár szóljon :D szomorkás hangulatom elmúlóban most csak erőm nincs pörögni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Július5, 2006 Megoszt Elküldve Július5, 2006 vagyok én csak csendben...hétfőn is volt egy szigorlat UV-m meg ma is...mindkettő sikerült :lol: ( a mai római jog volt) holnap is lesz egy vizsgám arra csak benézek hátha mázlim van és olyan tételt húzok mit épp tudok :huh:))))))) aztán meg pénteken egy lazább írásbeli.... ünneplés meg hétvégén lesz Siófokon...ki arra jár szóljon :) szomorkás hangulatom elmúlóban most csak erőm nincs pörögni :D Én arra járok! és meghúzhatom a füledet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július5, 2006 Megoszt Elküldve Július5, 2006 Én arra járok! és meghúzhatom a füledet? jaja meg iszol velem egyet :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július5, 2006 mindkettő sikerült :huh: ( a mai római jog volt) Gratulálok!Bár mondjuk ez nem volt kérdés, hogy sikerül-e :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Július5, 2006 Megoszt Elküldve Július5, 2006 persze hogy eltűnt,az élet szép és neki semmi gondja...biztos elment élvezni :huh: :lol: :) Elnézést a tegnapi tudatlanságomért,de előtte 3 napig nem voltam,és bár elkezdtem visszaolvasni amit írtatok,nem értem a végére...ezért nem voltam képben :D Szegedi tali? Elméletileg nyár van,és adnak szabit,remélem pénzem is lesz,a kérdés az,hogy honnan szerzeményezek veterán opelt addig? :D Maci,veterán katonákat nem visznek el találkozóra,lehet hogy ott is kiütnék egymást! azok otthon ülnek a tolókocsiban :) kimondta hogy veterán verda kell énis lentleszek az omival meg jön a haverom a lotus omegával ja upsz az se veterán :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július6, 2006 Megoszt Elküldve Július6, 2006 Lotus-Omega? :huh: Hiszen abból alig van itthon! :lol: Mostmár biztos,hogy megyek,nekem azt látnom kell! Laci,izé.. Mackosajt itthon ne hagyjál!Ki jön még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július6, 2006 Megoszt Elküldve Július6, 2006 Lotus-Omega? :huh: Hiszen abból alig van itthon! :lol: Mostmár biztos,hogy megyek,nekem azt látnom kell! Laci,izé.. Mackosajt itthon ne hagyjál!Ki jön még? Ha jól sejtem, alighanem felétek fog vinni az utam-utunk.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július6, 2006 Én de még nem bizti, mert mivel én vagyok itthon a sofőr mindig közbejöhet valami :D Srácok, most hogy lesz ez a forgalmo dolog HObival?Hogy működik ez, nem tudjátok?Ha megjöna törzskönyvem akkor nekem kell újat csináltatnom? Vagy ?????Az a rohadt hitelcég sem jelzett még :lol: Mert már szeretném Hobinak megvenni az ajándékot :) (na nem mintha megérdemelné hogy további forintok potyogjanak rá :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július6, 2006 Megoszt Elküldve Július6, 2006 Nyuszi! Én nem érteni, mi a gond... Nekem eddig mindig én voltam-vagyok a tulaj a forgalmiban, és only a törzskönyv volt-van a Lombardnál. Én nem igazán tudni, mi a processz, ha te only üzembentartó, és kicsenget vételár. Ha ők nem csináznak újat, akkor valszeg neked kell.... + money---> nem lesz ajándék HOBinak. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július6, 2006 A gond az hogy nem én vagyok az üzembentartó....vagy akkor mindegy?nem kell újat csinálni? mert végülis tényleg csak a törzskönyv a lényeg, nálunk apa az üzemben tartó iylen-oylan megfontolásból....még Zaszti maradványa :huh: Ja! a lényeg azért az, hogya tulajdonos én vagyok :D Ma egy srác itt melóban megdícsérte HOBit, meg a felnimet is :lol: Nadon büszke voltam, pláne hogy most a gumijaim is tök újnak néznek kis :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts