Gelko Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Sziasztok....Mackó nem tudok ígérni semmit, sajnos...most valahogy....áááááááááááááááááááááááááááá......nem is tudom. :huh: Szegedre jössz és kész :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július4, 2006 Szegedre jössz és kész :) errefelé mész lefelé???Jó! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Nahát, milyen ellentmondást nem tűrő ma a Gelko! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július4, 2006 Nahát, milyen ellentmondást nem tűrő ma a Gelko! :huh: Öregszik :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Öregszik :) :lol: folyamatosan percről percre :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július4, 2006 folyamatosan percről percre :huh: Tudom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 De közben bölcsebb lesz! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 De közben bölcsebb lesz! :huh: nem léphetsz 2x ugyanabba a folyóba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július4, 2006 nem léphetsz 2x ugyanabba a folyóba :lol: :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 :huh: :lol: spec ez mondjuk illene is az iwiwes problémádhoz is Nyuszim :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július4, 2006 spec ez mondjuk illene is az iwiwes problémádhoz is Nyuszim :lol: Gondolod? Nem is akarok én belelépni, csakhát.....kicsit azért...előjöttek a gondolatok, lehet ha nem így alaakul az életem, eszembe sem jutna, bár ha visszagondolok ő végigkísérte azóta is az éveimet. Na mindegy. Váltsunk vidámabb témára Alig aludtam ma, de szerencsére nincs itt a főnök..... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Gondolod? Nem is akarok én belelépni, csakhát.....kicsit azért...előjöttek a gondolatok, lehet ha nem így alaakul az életem, eszembe sem jutna, bár ha visszagondolok ő végigkísérte azóta is az éveimet. Na mindegy. Váltsunk vidámabb témára Alig aludtam ma, de szerencsére nincs itt a főnök..... :D akkor mondd utánam: HÁ KÚNÁ MÁ TÁTÁ :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július4, 2006 akkor mondd utánam: HÁ KÚNÁ MÁ TÁTÁ :huh: :lol: :) HÁ KÚNÁ MÁ TÁTÁ, szép az élet itt fenn... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Azt meg mit jelent? Én se találkoztam a főnökömmel - és még másfél hónapig remélem, nem is fogok!!! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július4, 2006 Azt meg mit jelent? Én se találkoztam a főnökömmel - és még másfél hónapig remélem, nem is fogok!!! :lol: :) Én csak kb két hétig....de sajna meló az van :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Gyerekek... "egyedül" megyek a végén Szegedre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 2 és fél hét van még addig! Lehet addigra tele lesz a Veki és sorsolni kell,hogy ki fér be! :huh: Amúgy én már jelentkeztem egynek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július4, 2006 Na ez az, azért vetettem fel időben én is, hogy mki tudjon addig gondolkozni.Nekem attól függ, mikor megyek Aggtelekre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Én julius 14-töl 18-ig Bogácson ill. Egerben leszek.Nem jön arra valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Gyerekek... "egyedül" megyek a végén Szegedre? na udvozlok minden szegedit, sajna en szegedi vagyok de szerintem en leszek a legmesszebb a talitol :huh: aztan nsok fenykepet csinaljatok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 Én meg csak azért türelmetlenkedek, hogy mielőbb lefixáljuk a létszámot. :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 nekem meg fingom sincs miről van szó :huh: :lol: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július4, 2006 Megoszt Elküldve Július4, 2006 nekem meg fingom sincs miről van szó :lol: :) :D :D :) az attol fugg melyik reszet nem erted? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július5, 2006 Megoszt Elküldve Július5, 2006 nekem meg fingom sincs miről van szó :huh: :lol: :) :D :D Roli! Szegedi veterán tali, ahová nem csak veteránokat várnak... ja, opelekben gondolkodva, nem katonákban! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Július5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július5, 2006 Én julius 14-töl 18-ig Bogácson ill. Egerben leszek.Nem jön arra valaki? Elvileg mi 14-én este indulunk és 16-ig leszünk Aggteleken, először Egerbe akartunk menni, szóval semmi nem biztos még hol kötünk ki, de ha Egerben járunk, majd hívlak, ha akarod...Ja amúgy még a régi számod van?Mert én arra küldtem smst, bízva benne hogy jó.És akkor végre a rendszámtábla keretet is odaadom :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts