nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Na ezzel én is így voltam... idáig!!!!! Mióta ilyen szar idő van, azóta minden hangot hallani akarok, ezért ritkán szól a rádió, bár a mait jobb lett volna nem hallani... akkor most tudnék aludni. Ja mostmár itt is esik az eső!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 itt asszem nem esik... amúgy télen van úgy hogy én is inkább a kocsit hallgatom... csak hosszú távon kikészítő... állandőan elkalandozok akkor az meg nem épp kellemes.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Az a zene ami a "kársztájlingon" a kocsid képe alatt szól, az micsoda is?????azaz kicsoda????? vagy ezt nem te tetted fel??? Bocs de nem ismerem az oldalt Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 JEM- Missing you.. én raktam fel... elküldjem?.. elég jó album, bár kissé melankólikus, de a tartózkodási helyemhez ez illik :lol: amúgy carstyling.hu :lol: de így magyarosabb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 JEM- Missing you.. én raktam fel... elküldjem?.. elég jó album, bár kissé melankólikus, de a tartózkodási helyemhez ez illik ;) Igen majd szeretném, azt hiszem akkor ez nekem is megfelel majd, a tartózkodási helyhez :wink: Amúgy carstyling.hu :lol: de így magyarosabb :lol: Azért ezt tudtam, ezért raktam idézőjelbe :lol: már regisztráltam is, csak még valami oknál fogva nincs jelszvam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 MSN? asszem majd küldik a jelszót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Jóóó regggelt!:lol: Én ma reggel OMD-t hallgattam, egyelőre kazin. Már van 6 lemezes SONY váltóm, de meg kellene bontani a magnót és hozzápróbálni a csatlakozót, de nem merem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Sziasztok! Visszatértem az élők közé! Corsarulez, hogy sikerült a rizs? Nyuszifül, körbenézted az autódat? Remélem nem ment neked senki... Hah! Jó végre saját PC közelében lenni és a fórumba írkálni!!! Respect, freedom, peace és persze Opel fórum mindenkinek!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November29, 2005 Jó reggelt! Üdv mkinek!Szia Szabot, köszi a kérdést. Egyelőre úgy néz ki nincs baja a kocsinak, biztos az ABS-t nem ismerem még, és hozzá kell szoknom..... De a kocsim nem szereti a hideget, úgy érzem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November29, 2005 MSN? asszem majd küldik a jelszót... Nem msn, csak a belépőkódos jelszót. De mindegy, most kicsit dolgoznom is kéne, tagtoborzás helyett..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Szabot....nézz be a tali topicba, ha eddig még nem tetted. Amúgy mizu errefelé? Ja, Jó Reggelt Mindenkinek!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Nem msn, csak a belépőkódos jelszót. De mindegy, most kicsit dolgoznom is kéne, tagtoborzás helyett..... Jóreggelt... Ez a két hszre való reagálás 1 hszben :lol: az msnt a zene miatt kérdeztem, a jelszó meg a carstyling... máskor egyértelműbb leszek... viszont lassan lépek is a suliba... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November29, 2005 :lol: Asszem én voltam a ludas. Bocs, nem nagyon vagyok ma sem magamnál, oké az msn, majd este fent leszek, és akkor jöhet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Jó reggelt! Üdv mkinek!Szia Szabot, köszi a kérdést. Egyelőre úgy néz ki nincs baja a kocsinak, biztos az ABS-t nem ismerem még, és hozzá kell szoknom..... De a kocsim nem szereti a hideget, úgy érzem.... Jó reggelt hölgyek/urak! Nyuszi: Örülök, hogy nem lett baja a kis hobinak... Miért mondod, hogy nem szereti a hideget? Van vmi konkrét rendellenesnek tűnő jelenség / hang, amit hallasz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November29, 2005 Szia! Jobban vagy???? Igen tudod, mindig furákat hallok :lol: Nem tetszik hangja, de lehet már csak képzelem Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Már teljesen jól vagyok, köszönöm! :lol: Mik ezek a fura hangok, szabad tudni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Toporzékolnak a lovak odabent, néha már vágynak egy kis szabadságra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Toporzékolnak a lovak odabent, néha már vágynak egy kis szabadságra... De az ESP-k meg ABS-ek visszafogják őket... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November29, 2005 Toporzékolnak a lovak odabent, néha már vágynak egy kis szabadságra... :lol: :lol: :lol: És pont én tartom őket vissza???? ;) Pont én???? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Megjöttem! Sziasztok! Ahogy elnézem kicsit aludtunk máma. Vagy nem? Pangás van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Sziasztok! Corsarulez, hogy sikerült a rizs? Bacccus, hát nem mondta senki, hogy egy pici marék rizs képes több tonnára dagadni főzés közben... :lol: Most van a kutyának két hétre kaja! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Bacccus, hát nem mondta senki, hogy egy pici marék rizs képes több tonnára dagadni főzés közben... :lol: Most van a kutyának két hétre kaja! :lol: :lol:Kínai kopasz kutyulákaitok vannak ? ;) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Nem, de remélem, szereti a rizst.... Előbb-utóbb kénytelen lesz.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Az biztos, hogy a snautzerem fél pofával behabzsolná!:lol: Egyébként tuti, hogy meg fogja szeretni, de a körítésen is sok múlik! (pörkölt, máj, mindenféle hús, és pár szem rizst biztos megeszik hozzá) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Akkor mennyi a körítés, ha a rizs csak pár szem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts