mackosajt Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 nagyon csendben vagyunk? Mindenki áztatja magát valami vizes medencében? Mikor lesz következő talink? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Én elaludtam,elnyomott ez a rohadt meleg... Holnap reggel viszont megyek egy jó nagy tóra bemelegítek a délutáni munkára :huh: Miko lesz a következő tali? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június29, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június29, 2006 Hali!Elutaltam a lóvét :huh: Tali???Én jövőhéten úgy néz ki hétévégén Aggteleken vagyok, de pl, egyik este átmehetnénk Szoboszlóta fagyizni.....Akár a gyerkőcökkel együtt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Szép napot! Hazaértem melóból. :huh: Tegnap vettem fűnyírót és szegélynyírót, mert untam a sz@rakodást a közelemben, este már használtuk is őket. Aztán tegnap még hívtak a rendőrségről, hogy a péntek éjjeli baleset kapcsán be tudnék-e fáradni hozzájuk, mivel a kombájnról csak sejtik, hogy nem volt kivilágítva, és ha én azt állítom, hogy nem sokkal előtte láttam a gépet kivilágítatlanul, az megkönnyítené a dolgukat. Hát majd megyek hozzájuk... Hétvégén most családi buli a névnap miatt, jövő héten meg vasárnap leszek szabad... bár egész héten éjszakás leszek, szóval napközben épp ráérek(ünk) majd bármikor. :lol: Fagyizás így megoldható! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június29, 2006 Megoszt Elküldve Június29, 2006 Én tegnap fizettem vissza a kocsit! :huh: :lol: Ennek örömére elengedte az elején a ragasztott Opel-jel, még jó, hogy nem szórtam el. ma visszaragasztjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június29, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június29, 2006 Na szép jó estét kívánok!Valahogy kezdek rádöbbenni ez az új meló elég kevés pénzt hoz a konyhára....Vagy csak a mostani nagy "Örökbefogadás" akció miatt érzem ezt...? :) Na mindegy. Most kicsit azért jó akedvem, úgy néz ki a csajokkal megyünk Horvátországba nyaralni. É sazt hiszem a barátnőm S..ja helyett ami már elég öreg, inkább HObival megyünk. A baj csak az, hogy Szuzit felváltva vezettük volna, így viszont nekem kell amjd vezetni.Mert ugye HObit azért, nem mki kapja meg...Bár őszintén mondo féltem, de lehet jobb ha velem van, mintha itthon állna egy hétig magára hagyva. :huh: Meg hát azért van az autó ugyebár, hogy használjuk, ha már összekötöttük az életünket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Jó nyaralást,biztos szuper lesz,itt nálunk van olyan aki annyira szereti Horvátországot,hogy csak oda hajlandó menni. :lol: Én meg Eger környékét Bogácsot a Mátrát stb.. szeretem annyira,hogy ismét odamegyünk a nyáron. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Jó reggelt! Nyuszi! Semmi baja nem lesz az autódnak,közelebb van horváthország hozzád mint pl. Bécs,én pedig azt is megjártam Debrecenből a rossz kadettal,úgy hogy se pótkerék,se alapjárat,semmi... Szóval ne féltsd Hobikát,arra még az utak is jobbak mint másfelé... Szombatra lett halasztva Nagykanizsa,és a padlólemez cipelés...tököm kivan,már tiszta ideg vagyok,na meg persze türelmetlen is :huh: A másik dolog meg,hogy addig az autó kinn fog állni ponyva alatt,amíg nem kezdjük el csinálni...Szóval jó lenne már elkezdeni is,hogy fedett helyen,melegben álhasson... elég jégeső veszélyes környék ez az enyém itt,tavaly ilyenkor teniszlabdánál nagyobb jegek estek,milliárdos károkat csinálva,többen meg is sérültek... :D Viszont ami vígasztal,hogy akkor a szomszéd fábilyája( :lol:)rommá tört a jégdaraboktól,az én haverom kispolskiján meg semmi nem látszódott...és nem azért mert ez le lett volna takarva..egyszerűen anyagból van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Jégesőkor mindig az jut eszembe, hogy most a karosszériások meg a fényezők dörzsölik a markukat..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 sziijasztok ! -csak beköszöntem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Hali mindekinek! Garatulálok az autótulajdonossá lett tagoknak :huh: Nyuszi:Azt írod,hogy nemvezetheti akárki HOBit.Akkor én megtiszteltetésnek veszem,hogy egy régebbi talin megkértél,hogy forduljak meg vele. :lol: Rulezke:meg tudlak érteni a jégesővel kapcsolatban.Az F16 már elmult 14 éves és a "ruhája"is kopottas de a frász kerülget amikor jön a vihar.A minap éjszaka ott gubbasztottam az ablakban és néztem,mikor törik le egy ág és esik rá szegénykére. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Jó hír: Legalábbis nekem :huh: Tegnap voltam Pesten,találkoztam Opel16v klubtársunkkal és nyélbeütöttük a katalizátorbiznicet. Mostmár csak idő és pénz kérdése és ismét környezetbarát lesz az F16.Bár egy kicsinykét még élvezni akarom,hogy olyan jól húz.Gabi azt mondta,olyan mint amikor kiveszel két zsák cementet a csomagtartóból. :lol: :) Jó ez a klub én mondom nektek.......... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Csokolom mindenkinek! Örülök, hogy Corsarulez és Nyuszika nem függ a banktól és sajátotok az autó! Nyuszi jó nyaralást én nem féltelek nyugodtan, induljatok el Horvátországba eléggé belevaló nyuszinak, ismertelek meg, nem lesz semmi probléma, sőt már intézkedtem fenn a nagyoknál, hogy jó legyen az idő! :lol: Lujdzsi ha Pesten jársz, hívj fel nyugodtan! Vagy nem tudod a számom? Tegnap este olyan nagy vihar és eső volt, hogy a Jancsikát ki kellett vinni az udvarról, attól féltem, hogy rádől a fa, ez az időjárás nem normális! :huh: Ha minden igaz, akkor most a hétvégén és a jövő héten dolgozom és akkor a családot, betuszkolom a Jancsikába és irány a Balcsi. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Szép napot! Megjöttem... bár meg kéne már csináljam végre az ajtógombot a vekin... olyan beesett szegény! :huh: :lol: végre hétvégére esik a szabadnapom... juhhéé! Ma megtudtuk, hogy a nyáron hova-mennyi ember kell a leállás előtt és után... asszem Szelíd-re le kéne ruccanni... az a hét tuti szabad... valaki csatlakozik még esetleg? (aug. 4-5-6) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Éééén mééég mindíííg itt vagyok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Éééén mééég mindíííg itt vagyok :huh: Én meg most vagyok itt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Szia Mackó! Nagyon elvoltál tünve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Szia Mackó! Nagyon elvoltál tünve! Ajjé! Volt egy kis dolgom minden nap... persze nem pénzkereseti.... a délelőttöket kivéve. :huh: Annyira nincs időm, hogy a szerelőhöz se jutottam el a klímkompresszort megnézetni. Meg közben rádöbbentem, hogy 2-3e km, és olajcsere... huhh, használjuk a kocsit rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június30, 2006 -csak beköszöntem :huh: Szia!Megtehetnéd sűrűbben :D vagy akár végre személyesen :) Nyuszi:Azt írod,hogy nemvezetheti akárki HOBit.Akkor én megtiszteltetésnek veszem,hogy egy régebbi talin megkértél,hogy forduljak meg vele. :lol: tudod egy opeles mindig kivétel :) Örülök, hogy Corsarulez és Nyuszika nem függ a banktól és sajátotok az autó! Nyuszi jó nyaralást én nem féltelek nyugodtan, induljatok el Horvátországba eléggé belevaló nyuszinak, ismertelek meg, nem lesz semmi probléma, sőt már intézkedtem fenn a nagyoknál, hogy jó legyen az idő! :) Köszi szépen B) Ez most nagyon jókor jött ;) Bár csak majd aug. végén megyünk, de már kell a biztatás :P Az autó pedig: pezsgőt majd csak akkor bontok ha a törzskönyv a kezemben van :D De akkor nagyot és sokat :D Nincs valamelyikőtöknek elfekvőben 13 cm-es hangszórója? "Véletlenül" Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Nincs valamelyikőtöknek elfekvőben 13 cm-es hangszórója? "Véletlenül" Sajnos nincs... Mihez kéne? Hátha mégis tudok segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június30, 2006 Sajnos nincs... Mihez kéne? Hátha mégis tudok segíteni. G astra hátsó ajtóba, de nem nekem, hanem Tamásnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 G astra hátsó ajtóba, de nem nekem, hanem Tamásnak Ahhoz kiemelő keret sem ártana. :lol: vagy nélküle? 1 v. 2? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június30, 2006 Ahhoz kiemelő keret sem ártana. :D vagy nélküle? 1 v. 2? :D Gondolom kettő, mert gyárilag nincs benne, egy meg nem hangzana jól....pont én ne halljam a zenét rendesen??? :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június30, 2006 Megoszt Elküldve Június30, 2006 Gondolom kettő, mert gyárilag nincs benne, egy meg nem hangzana jól....pont én ne halljam a zenét rendesen??? :huh: :lol: :) hátsó ülésre lennél száműzve? Vagy mit keresnétek ott? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június30, 2006 hátsó ülésre lennél száműzve? Vagy mit keresnétek ott? :huh: :lol: Hát ha sejtelmed sincs róla mit, akkor én nem magyarázom... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts