Korzika Elküldve Június24, 2006 Megoszt Elküldve Június24, 2006 Sziasztok ,jó reggelt mindenkinek! :lol: Csütörtökön a strandon nagyon jó volt,csak sikerült piszokul leégnem,egész délelőtta gyerekmedence partján ültem őriztem a gyereket és hiába voltam bekenve védővel mégis elkapott a nap(nem gyengén),olyan vörös a vállam és a hátam mint a rák,még szerencse,hogy nem fáj(idáig).Ennek ellenére holnap ismét megyünk fürdeni,de mostmár sokkal óvatosabb leszek. :huh: Szóval vasárnap nem tudok menni talira. :) A Nagy Keleti Opel Találkozó-t nagyon jó ötletnek tartom,támogatom és amiben tudok nagyon szívesen segítek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június24, 2006 Megoszt Elküldve Június24, 2006 Ma mi is a strandra készülünk, egész napra viharmentes jó időt igérnek. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június24, 2006 huh, én nem bírtam csak idáig a mai jó időt, délelőtt vásároltam, aztán névnapoztam a kertben, most pedig azt hiszem pihenek. Srácok a holnapi nap akkor hogyan legyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június24, 2006 Megoszt Elküldve Június24, 2006 Megvolt sógornőm diploma osztója... hát, nem egy nagy durr. MOst jöttünk haza. Srácostól. :) Hiányoztak. :huh: Holnap mi lesz akkor? Valahogy nem vagyok képben. Vekeri kukkolás? Ja, délután érek rá, délelőtt sajnos munkahelyi foglalkozáson leszek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június24, 2006 én is ezt kérdeztem, hogy akkor holnap mikor és hol?de egyelőre semmi válasz. Pedig jó lett volna valahogy betervezni a délutánt nekem.Meg nem tudom a Vekerin milyen állapotok uralkodnak most a fesztivál miatt, lehet nem fogunk tudni most érdemben nézelődni a kemping területén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Június24, 2006 Megoszt Elküldve Június24, 2006 Itt vagyok ám,csak nem mindig :huh: Na megvettem a jegyet,holnap 12:40-re érek be a vonattal,elméletileg időben mert ezek mind intercity-k lesznek...költöttem 6000 ft-ot csak a vonatra,és csak az odaútra....kéne már a kocsi... Aztán hazamegyek,anyukámat egy kicsit boldogítom,aztán meg megmondjátok,hogy mikor,hol,és megyek... Az Áchim András-ra odatalálok,meg az nincs is messze hozzám,úgyhogy Maci,lehet hogy téged foglak felhívni! Nem tudom még hogy apu dolgozik-e majd,lehet hogy nem lesz otthon kocsi,szóval akkor segítségre lenne szükségem... Egyébként meg majd minden úgy esik ahogy puffan... Nekem jó a vekeri is,csak süssön a nap,tök mindegy hogy milyen rendezvény van,csak benneteket lássalak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Június24, 2006 Megoszt Elküldve Június24, 2006 Na mindenki eltűnt? :huh: Minden esetre én akkor is megyekmajd csak lesz valahogy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június25, 2006 Megoszt Elküldve Június25, 2006 Érezzétek jól magatokat! A keleti taliban teljes mértékben veletek vagyok (sajna csak lelkileg). Ma ha minden igaz, akkor nagyútra kész a szekér, úgyhogy júliustól valószínű sűrűbben jelenek meg nállunk. Viszont a műszakvezetőkkel ma egyeztettem, már csak a shift manager (mekkora semmitmondó pozíció...) áldása kell, és akkor végig tizenkettőzöm az elkövetkező hónapokat, úgyhogy haladhat a kocsiprojekt. Nagyon felpörögtem, és eddig jól is bírom, úgyhogy hajrá mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Szép napot mindenkinek! Ma először jöttem melózni az F16 nélkül.Nem-nem nincs semmi baja csak a várható megszorító intézkedésekre próbálok ráedzeni.Úgyhogy keróra pattantam........Gyerekek EZ NEEEM NEKEM VALÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 :huh: Én erre már rég rájöttem. Amióta meglett az első motorom, azóta nincs biciklim, és nem is nagyon hajtottam. Meg semmi mást sem, ami nem benzinnel megy. No jó, traktor, teherautó az nem benyával halad. Akkor inkább úgy mondom, hogy amit nekem kell hajtani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Hát én is nagyon rühellek bringázni. Volt egy szovjet versenybiciklim, no azt állandóan avyg tolni vagy szerelni kellett és tök nehéz volt tekerni is, mikor éppen ment. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Sziasztok! Ma ismét keróval jöttem de mostmár valamivel jobb volt mert van egy kerékpárversenyző kolegám aki beállította a nyerget meg egyebeket és most jobb.De a pedál még mindig kevesebb eggyel mint az F16-on. Kölönben azért volt olyan nehéz tekerni,mert az elsőfékem szorosra volt állítva és egész úton fogott. :lol: Hiába akocsihoz jobban értek. :huh: Küldött pü-t opel16v meg van neki még a katalizátor úgyhogy valószinű lesz biznic. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június27, 2006 Visszaszámlálás indul.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Sziasztok Debreceniek és nem Debreceniek! Csak ideértem. Bocsi, hogy időnként el-eltűnök, de megint költözünk. :lol: Most Tiszaújvárosba, lakásba. Elegem lett a szúnyogokból. :huh: Na jó, más is közrejátszott. MOndjuk, hogy egy köpésre lesz a melóhely, így amit a cég ad benyára, ez mehet félre. Szal most megint el fogok tűnni egy időre, mert komplett bútorokat kell venni, meg hűtőt, mosógépet, meg miegymást, aztán ezeket fel kell cipelni a 2-ra és beüzemelni. :) Ha minden kész van, akkor jelentkezem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Aztán fotókat is kérünk ám az új kégliről! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Sziasztok! Kicsit én is el voltam tűnve, de ennek okai a következőek: 1. vasárnap veletek gokartoztam, aztán meg feküdtek lefelé a srácok 2. tegnap jött Roli a pólóért meg dumcsizni, aztán belebújtunk a riasztó végső beszerelésébe. Közben voltak olyan pillanatok, amikor igencsak érdekes látványt nyújtott a kocsi... kiszerelt ECU, szétkapott belső, fúró, vezetékek... Roli csinált képeket a telefonjával, remélem mielőbb publikálja őket. Aztán este 9 után fejeztük be. :D Jó volt! KÖzben a kollégám majdnem megvette Editék corsáját, csak közben visszatáncolt... :huh: ez nekem annyira sz@rul esik. :lol: Ma is megyünk anyósékhoz... :) holnap all day fórum! haverok, buli! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Csokolom! Bocsánat, hogy el voltam tűnve de minden nap meló reggeltől késő estig, talán most már helyre áll a rend és akkor többet lehetek itt veletek. :) :D Ja van 1 rossz hírem a hétvégén is, kell dolgoznom, 4 napja Andival csak telefonon tudunk kommunikálni! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Június27, 2006 Megoszt Elküldve Június27, 2006 Végre hazaértem! Na nem ám most,már legalább 2 órája,ezt az időt ki is használtam arra,hogy élménybeszámolót írjak :huh: Szép estét mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június28, 2006 Már csak egy nap! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Mi ez a visszaszámlálás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Roli! Itt reagálok az élménybeszámolódban feltett pár kérdésre. :D Először is, én köszönöm a segítségedet a szerelésben (tegnap a "Téves" bekötéseimet is átkötöttem, most már teljesen műkszik a rendszer), szóval pont kapóra jöttél. :) A póló ügyben én lenni illetékes, de a hétfői szerelés után-közben valahogy nem ezzel foglalkoztam. :huh: Majd megdumáljuk, hogy mi legyen. :D Amúgy végül a gokart után már nem mentünk anyósékhoz... de életben maradtam. :lol: Ja, és végül, de nem utolsó sorban: Szép napot mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Mackó, én egyálatlán nem haragszom rád. :huh: Igy legalább végre beindítottam a hitelvisszafizetési gépezett (mindig lusta voltam rá) és ma végre megszabadulok a banktól, hurrá!!!!!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Mackó, én egyálatlán nem haragszom rád. :huh: Igy legalább végre beindítottam a hitelvisszafizetési gépezett (mindig lusta voltam rá) és ma végre megszabadulok a banktól, hurrá!!!!!!!! :) Köszike! :D Én ettől függetlenül még haragszom a kollégámra... a másik kollégám szerint is fogalmazhatott volna másképp, amikor beszéltem vele... :lol: Na de mindegy, lemarad egy pipec kisautóról. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június28, 2006 A visszaszámlálás oka, hogy ma fogom HOBit kifizetni, 30-ai dátummal kértem a szerződés lezárást, csak gondoltam addig nem mondom, míg nincs a törzskönyv a kezemben, mert ha meglesz nagy bulit csapunk :) Szóval 30-án összekötöm az életem a méregdrága :huh: drágaságommal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június28, 2006 Megoszt Elküldve Június28, 2006 Sziasztok! :huh: Ma végre enyhült a meleg ennek ellenére nem bírtam tovább és reggel az F16-ossal jöttem melózni. :lol: Nyuszi gratulálok az autódhoz ami végre a tieddé lehetett. :) Bár én már közel másfél éve ismerem ezt az érzést :D Vigyázz rá ezután is úgy mint eddig! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts