mackosajt Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Még kell rá egy hinta is... mert az most jelenleg nincs... de folyamatban. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június14, 2006 Sanyi!Lesz Depresszió koncert nálunk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Arról lemaradok... De majd megyek hozzátok! Egyszer... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június14, 2006 Arról lemaradok... De majd megyek hozzátok! Egyszer... asszem én se sok koncertre megyek ki a Vekerire.....pedig lesznek jó zenekarok. Na beadtad a pályázatodat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Ma érkeztek meg a bizonyítványaim, holnap írom az önéletrajzot, aztán meglátom, mi lesz a vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június14, 2006 Ma érkeztek meg a bizonyítványaim, holnap írom az önéletrajzot, aztán meglátom, mi lesz a vége. Átküldjem az enyémet mintának? Te mackó! Azért Roli nem semmi időjós!Igaza volt, csak ma volt egy kis eső! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Roli mindíg tutira mondja a frankót! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Te mackó! Azért Roli nem semmi időjós!Igaza volt, csak ma volt egy kis eső! :) Na de tudod miért mondtam? :huh: Azért hogy itt nálunk ne essen! mert itt aztán mindig esik! Aztán most olyan jól sikerült,hogy ma is egész nap sütött a nap.. a fél hátamat megfogta teljesen, mert félig voltam betakarva amíg aludtam,aztán besütött az ablakon... :lol: :) Most úgy nézek ki mint a gyorsfagyasztott gordon bleu,mikor sütöm...fél oldala megsülve,a másik meg még hófehér :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Roli! Én meg pólómintás leszek! Pólóban hegesztettem... szóval a nyakam és a karjaim lesznek lesülve.... a többi hipo. :huh: :lol: Lehet a klubos pólóban kellett volna hegesztenem! És akkor mintás lennék! :) :D hopp... póló... Roli! Mikor tudod átvenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június14, 2006 Roli mindíg tutira mondja a frankót! :D :huh: :lol: :) Ez nagyon jóóóóóóó vlt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Akkor ha jól sejtem, most hétvégén Kiccsikót a helyi és környékbeli tagok tudják majd itt üdvözölni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június14, 2006 Akkor ha jól sejtem, most hétvégén Kiccsikót a helyi és környékbeli tagok tudják majd itt üdvözölni? Ezt mondtam már hogy talán konkretizálni kéne hogy mikor pontosan, hogy úgy tudjuk intézni a dolgunkat, d e gondolom délután egy fagyizás, vagy kávé. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Ezt mondtam már hogy talán konkretizálni kéne hogy mikor pontosan, hogy úgy tudjuk intézni a dolgunkat, d e gondolom délután egy fagyizás, vagy kávé. :lol: Mint korábban már írtam... nekem délután kilőve... meló. :huh: Roli! Kukk ide! :) itt meg mindannyian. :D Kiccsikó és Benzingőz lóg még ki a sorból... képeket, képeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Mackó,talán jövő héten hétvégén megyek haza,anyukám éppen most hívott,hogy élek-e még,aztán tudtomra adta,hogy lassan megérik a cseresznye teljesen,és akkorák mint egy-egy sárgabarack... Szóval nem gyengén célzott hogy jó lenne már hazadugnom a képernyőmet... Amikor majd megyek,veszek még ki pár nap szabit is,és szeretnék mindenképpen találkozni veletek! Hazafele úton pedig leszállok majd fehérváron,szóval most előre szeretném felhívni minden kedves fehérváron lakó ismerősöm figyelmét,hogy NEM MENEKÜL! :lol: :) Különösen a Sanyi keresztnevű Manta tulajdonosokra gondolok itt... :huh: Szeretnék már leülni veletek kávézni,fagyizni,sörözni.... találkozni... Jaj Mackóóóó! Hát milyen fejem van nekem ezen? mint aki seggrészeg! És a fél vállam le van szakadva? De hát az én hibám,elfelejtettem normális képet küldeni... szabad még korrigálni? És az asconát is egyben kéne felrakni....vagy ne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június14, 2006 Roli!komolyan mondom, mindig felvidítasz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Persze, hogy lehet korrigálni! Küldd! a címet már megadtam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Elment az email Maci. Valamelyest tűrhetőbb képpel :huh: Nyuszkóm,kedvesem,tudod azért vagyunk mi itt egymásnak,hogy jól érezzük magunkat! Szóval örülök ha tényleg fel tudlak vidítani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június14, 2006 Elment az email Maci. Valamelyest tűrhetőbb képpel :huh: Nyuszkóm,kedvesem,tudod azért vagyunk mi itt egymásnak,hogy jól érezzük magunkat! Szóval örülök ha tényleg fel tudlak vidítani! Komolyan gondoltam, és tényleg így van!Alig várom már, hogy tényleg összehozzunk megint egy régiós talit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Sziasztok! Jó Reggelt! Elment az email Maci. Valamelyest tűrhetőbb képpel :huh: Akkor mostmár az van felrakva. :lol: Komolyan gondoltam, és tényleg így van!Alig várom már, hogy tényleg összehozzunk megint egy régiós talit :) Már én is nagyon várom a következő nagy bulit! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Szevasztok! Mackó nagyon ügyesen bánsz a Photoshoppal! Roli kinek ér derékig? :huh: Roli gyere nyugodtan, ha itt vagy, eszembe se jut menekülni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Szevasztok! Mackó nagyon ügyesen bánsz a Photoshoppal! Roli kinek ér derékig? :) Roli gyere nyugodtan, ha itt vagy, eszembe se jut menekülni! Sanyi! Milyen photoshop? Eztet én nem érteni! :huh: Amúgy a kabátjának, ami a vonaton a fogasra fel van akasztva! Ha jól sejtem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Tudom én, de ha az ott egy ember lenne, akkor az már tényleg fake lenne. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 na 'vót piszkoskodni a legkisebb opelessel? :D Jó hideg volt ám még akkor,és kellett a kabát...a vonaton meg észveszejtő dögmeleg...ott meg nem kellett. Mindig felraktam a fejem mellé.Tekintve az utazás időtartamának embert próbáló hosszát(7óra) mindenki utólagos engedelmével én ott aludni szoktam,és biza a kabátom a párnám... :huh: :lol: Azért nem tudok mostanában hazamenni mert nem kell kabát,és nincs párna... :) Ez egy fake magyarázatvolt Sanyi :D :) :) Nem tudom mi történt az időjárással,de lassan egy hete süt a nap... A legújabb fejlemények a project-tel kapcsolatban,hogy jövő héten megyek egy omega futóművért,meg egy padlólemezért ha minden igaz,akkor Nagykanizsára OmegaTD-hez. Az előbbit rongyá fogom szedni,apró darabokra,új csapágyak ...stb,a padlólemezre pedig rááldozok egy egész drótkorongot,meg egy doboz alapozót,és rendberakom...Aztán amint hozzájutok a rossz blokkhoz és váltóhoz,kezdődik a faragás...Innen már egyenes út vezet egy gyönyörűen kilakatolt,és fényezett ascona kasztnihoz...a kislánynak húz a szíve a Sanyi mantája után! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Nagyon helyes Roli! Tessék gyorsan haladni a munkával! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június15, 2006 Megoszt Elküldve Június15, 2006 Indulok életem első szülői értekezletére, mint szülő! :) Anyám... apa lettem! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts