nyuszifül Elküldve Június14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június14, 2006 gyere pest felé és vegyél fel :D azért is mérgelődöm mert ki sem tudom próbálni rendesen az új ótónkat mert nincs időm :huh: Új autó?????Kérdezhetném, mert nekünk semmiről nem számolsz be :) Még jó, hogy megvannaka a forrásaim :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Új autó?????Kérdezhetném, mert nekünk semmiről nem számolsz be :D Még jó, hogy megvannaka a forrásaim :) most irja mbe mindenhova ? :lol: nem is az enyém :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 tényleg, milyen autójuk van Gelkóéknak? Kíváncsi vagyok! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 tényleg, milyen autójuk van Gelkóéknak? Kíváncsi vagyok! :huh: Ezzel ugye arra akartál célozni, hogy tehetne egy jó próbautat? pl. felétek indulva, egészen felénk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Ezzel ugye arra akartál célozni, hogy tehetne egy jó próbautat? pl. felétek indulva, egészen felénk? téényleg...de elötte kirabolok egy bankot h tudjam tankolni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 téényleg...de elötte kirabolok egy bankot h tudjam tankolni :huh: óvatosan kell taposni, és akkor elég lesz takarékszövetkezet is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Mert milyen autó?? Csak nem egy KRAZ? Annak Johnny örülne nagyon! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Na szépen indult a nap, a rendszergizdák addig. b...ták a gépemet, míg nem engedi az msnt felrakni :huh: :lol: Most kénytelen leszek dolgozni egész nap :) Pedig olyan álmos vagyok, semmi kedvem hozzá...világgá akarok menni Nem is kell az msn-t felrakni: http://e-messenger.net/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Mert milyen autó?? Csak nem egy KRAZ? Annak Johnny örülne nagyon! :huh: Edit... nézz be az omegás topicokba! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Mert milyen autó?? Csak nem egy KRAZ? Annak Johnny örülne nagyon! :huh: nézz körül az omega topicban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Megtettem! Fantasztikusan szép autó! Igazi nagyhajó! Gratula a családnak! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Üdvözlet mindenkinek! A megint eltűntem, de a meló sajna lefoglal. :lol: Sebaj, mától szabin vagyok. Ugyan délig még bent vagyok a cégnél... Holnap megyünk Debrecenbe, de ügyeket intézni. Utána sietünk haza, mert Polgáron is menni kell ügyeket intézni. Nyuszi, a matrica valahogy el tud kerülni hozzám? Itt ezerrel süt a nap, du kocsimosás van betervezve. + a belső világítás késleltetőjének cseréje, mert tönkrevágtam. :huh: Még jó, hogy van 2 tartalék belőle... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június14, 2006 Hát ha ebédidiőben jössz akkor a Cora 11 vagy 12 parkolóban áll Hobi és lemegyek, vagy max reggel 7:40 kor a házunk előtt.De délelőtt ha jössz lehet le tudok nézni a cora parkolóba egy rövid időre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Hmmm... holnap, ha tudok, esetleg én is odaugrom. Jó? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június14, 2006 Hmmm... holnap, ha tudok, esetleg én is odaugrom. Jó? :huh: Ebédidőben?Vagy együtt ebédelünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Időpontot nem tudok mondani. Előtte rátok csörgök, jó? Annyi tuti, hogy de. megyünk. A cél az APEH meg az agrár. Esetleg a Galamb utcai halas nagyker... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Ebédidőben?Vagy együtt ebédelünk? Végülis... jó a kínai kajálda a corában. :huh: Időpontot nem tudok mondani. Előtte rátokcsörgök, jó? Annyi tuti, hogy de megyünk. oks! megbeszéltük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június14, 2006 Én azért akármikor nem tudok, azaz még nem nagyon merek, akarok lógni, mert csak új vagyok még itt.... Ja képzeljétek, régiiu melóban megint nem kaptak időben fizetést az emberek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Én azért akármikor nem tudok, azaz még nem nagyon merek, akarok lógni, mert csak új vagyok még itt.... Ja képzeljétek, régiiu melóban megint nem kaptak időben fizetést az emberek... Értettem.... Ugye te megkaptad időben a járandóságod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Igen, ez engem is érdekelne. Az ilyen zsebből zsebbe fizuk könnyen el tudnak ám tűnni... Más: Megvan az oka, hogy miért szitált az autó. Szétugrott a kardán. Node ez benne volt a pakliban. Majd valami ki lesz találva, hogy egy kicsit tovább éljen a következő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június14, 2006 Nem, nem kaptam meg, még a hivatalost sem, mivel nem volt utalás, kpban fizették ki az embereket. Szóval a múltkori pluszmunkát sem, de úgy vagyok vele, ennyi legyen neki, ne több, ellógtam én annyit ott :huh: Azért még rápróbálok, de nem fogom erőltetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Szeva! :huh: Szomorú, hogy ennyire nem kapod meg azt, ami jár. Peredről van már valami hír? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június14, 2006 Szeva! :lol: Szomorú, hogy ennyire nem kapod meg azt, ami jár. Peredről van már valami hír? Figyelj, persze bosszant engem is, de 12 óra volt max amit esténként még bent voltam, legyen vele boldog, az én lelkiismeretem így nyugodt, mert mégis megcsináltam a dolgom, nem úgy léptem le, hogy hagytam csapot-papot. A bíróság megkért, hogy tételesen tüntessem fel az igényemet, illetve ha akarok késedelmi kamatot akkor annak idejét is.Hát én akarok :huh: Szépen leírtam nekik mindnet, és tegnap postáztam.Illetve a keresetet kellett még 2 pldban badni, hogy egyet el tudjanak a melóhelyre is küldeni.Én ebből gondolom, hogy az igényemet jogosnak ítélték,mert különben azt írták volna a levélben, hogy elutasítva. egyelőre ennyi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Nyuszi! Ne légy nyuszi! Mutasd meg, mire képes a nyuszi, ha megvadul! :lol: a maradék szemét is kapirgáld ki! :) Jelentem a fiaimnak hegesztettem meg a hintaállványt, ami már igencsak tinédzserkoron túl van, és hát megfáradt, ezért nem voltam egész nap gépközelben, ha valakit érdekel. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június14, 2006 Nyuszi! Ne légy nyuszi! Jelentem a fiaimnak hegesztettem meg a hintaállványt, Oké, nem leszek nyuszi :huh: hmm, akkor az a hintaálvány elég erős lehet, tán még engem is elbír????Szeretek hintázni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts