nyuszifül Elküldve Június12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június12, 2006 Az új melóhelyről internetezel, akkor ez azt jelenti, hogy sűrűbben leszel ismét köztünk? háááát, még csak lopva merek, szóval nem ígérem, hogy sűrűbben leszek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Sziasztok! Köszönjük a gartulációkat. A válasz igen volt, a kérés pedig meglepetés-szerű, de ez nem szokatlan tőlem. :) A lényeg, hogy a megkérés már meg volt beszélve. Az is, hogy a gyűrűket is együtt választjuk ki. Pénteken, meló után akartunk útnak indulni. Úgy volt, hogy hazamegyek és együtt elindulunk nézelődni. E helyett én egy csokor rózsával és egy kis dobozkával állítottam haza és mielőtt felocsúdhatott volna letérdeltem és megkértem a kezét. Ennyi. Vacsora és romatikus hangulat szóba sem jöhetett, mert tudta volna, hogy miért van. :huh: Sanyi, köszi az ajándékot. Holnap átcserélem az aláírásom! :lol: Ja, hétvégén betonozni hívott egy haverom, de írjátok meg, hogy mikor legyen tali és úgy ígérkezek el! Asszem kiscsikó, ez most tőled függ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Hát igen, ez most sajnos nem rajtam múlik, a rohadt melóm miatt. Nem baj, anyu ma adta fel postán a bizonyítványaimat, a héten megyek felvételizni egy másik munkahelyre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Hát igen, ez most sajnos nem rajtam múlik, a rohadt melóm miatt. Nem baj, anyu ma adta fel postán a bizonyítványaimat, a héten megyek felvételizni egy másik munkahelyre... Sanyi! Gyere hozzánk! Ez most komoly. Itt is keresnek debug technikusokat. Mivel én is tesztes vagyok, még segíteni is tudok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Igazából meguntam az informatikát, és megszerettem Fehérvárt. Itt, helyben a Denzohoz adom be a jelentkezésemet. Ez egy autóalkatrészeket gyártó Japán cég. Vissza szeretnék térni az olajos munkákhoz... Persze csak akkor, ha a pénzem nem lesz kevesebb. Ez lesz az egyetlen kikötésem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Sziasztokmindenki! Gratulálok a nagy döntéshez Tomi.Remélhetőleg a szaporulat is követi a döntéseteket! :huh: Ahogy itt visszaolvasgatok látom ám hogy hétvégére program kéne.Ha még áll a fogadás akkor most összehozhatnánk azt a gokartozást.Csak egy ötlet ha van jobb én hajlékony vagyok. :lol: Lányok ha valaki nem elégedett a melóhelyével jöhet hozzánk titkárnőnek.A szerdai naplóban fog megjelenni 2 keretes hirdetés valamelyik jobb oldalon. kis állat az egér ez egy próbát megér! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Csak egy ötlet ha van jobb én hajlékony vagyok. :huh: Hát, az én csontjaim már nem a régiek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június12, 2006 Mindjárt utánanézek a hirdetéseteknek :lol: Titkárnőnek nem vagyok való.......Túl nagy a szám :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Mindjárt utánanézek a hirdetéseteknek :lol: Titkárnőnek nem vagyok való.......Túl nagy a szám :huh: Milyen szám? A rendszám? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Hétvégi buliban benne vagyok továbbra is, ha az már délelőtt elkezdődik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Mindjárt utánanézek a hirdetéseteknek :) Titkárnőnek nem vagyok való.......Túl nagy a szám :huh: hát egy titkárnőnél nem hátrány :) :D :D :) nekem nem akartok munkát adni ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Sziasztok! Tomi,ezer gratula a sikeres leánykéréshez! Mikor mehetünk lagziba? :huh: A hétvége nem jó sajna nekem,dolgozok is,meg éjszakás is vagyok,nem érnék oda sehová sem :lol: Sanyi! Munkahelyet váltasz? Kívánom hogy jól sikerüljön! A PÜ.-t meg köszönöm,megkérdezem őket,hátha foglalkoznak velem... Meg ha jól sikerül a tesztjük,az Asconát is oda viszem.... Szép napot mindenkinek! (itt süt :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június12, 2006 hát egy titkárnőnél nem hátrány :huh: :lol: :) B) :) Ejnye no! :D :D Na most végeztem egy adag görögsaláta utánzat készítésésvel, holnap este megyek grillezni a kertbe!Ami valószínűleg csak mikróban megmelegített virsli lesz, mert mire kiérek, nem lesz erőm kivárni, a tüzön sütést :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 :) Ejnye no! :lol: :) Na most végeztem egy adag görögsaláta utánzat készítésésvel, holnap este megyek grillezni a kertbe!Ami valószínűleg csak mikróban megmelegített virsli lesz, mert mire kiérek, nem lesz erőm kivárni, a tüzön sütést :) Szép reggelt mindenkinek! Megint madárcsicsergős félnapsütéses reggel van nálunk,ma még élvezem,állítólag holnap megint jön a zuhé... Nyuszikám,kincsem,mijazhogy görögsali utánzat? :D Egy olyan kedves növényevő kisjószág,mint a nyuszika,keni vágja az összes zöldséget,és salátát is! De hogy miért akar egy ilyen nyuszkó grillezni meg virslizni ?! :huh: Na,mostmár hogy tényleg ilyen szépen kisütött a nap,megyek is aludni,mert hosszú volt az éjszaka :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Te is éjszakás vagy? Én is, csak én még ráhúzok négy órát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Hello,Sanyi. :huh: Én meg nappalos vagyok és nekem este 7-ig tart a meló(de legalább jó idő van.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Szép napot! Le kéne mosni a kocsit, de akkor tuti, hogy esni fog... hagyjam koszosan? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Le kéne mosni a kocsit, de akkor tuti, hogy esni fog... hagyjam koszosan? :huh: Sziasztok! Mackó,szerintem ma még tutira nem fog esni,sőt nálatok még holnap sem! Hidd el itt esik a legtöbbet az országban! Szóval mosd csak le,szereti ha foglalkozol vele! Utána meg ha koszos lesz,majd kéreti magát hogy mosd le megint :lol: Ma végre aktiválták a netet itthon,nem kell a mobiltelefonommal szórakoznom... Ezért is vagyok már fenn,annak ellenére hogy éjszakás vagyok,má alig vártam,aludni sem tok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 :huh: Én meg még le sem feküdtem! :lol: Ja, amúgy jó reggelt! :D A Manta első tesztvezetéséről pedig infók a Manta/X-ben. Ide csak annyit: Naggyon megy! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június13, 2006 Nyuszikám,kincsem,mijazhogy görögsali utánzat? :D Egy olyan kedves növényevő kisjószág,mint a nyuszika,keni vágja az összes zöldséget,és salátát is! De hogy miért akar egy ilyen nyuszkó grillezni meg virslizni ?! :lol: Az utánzat az az, hogy sajt nem került bele, mert nem volt olyan amit venni szoktam, és olajbogyó sem, mert nem szeretem. A virslit meg szeretem :huh: :) Mackó Hobi is koszos, de ma megyek a kertbe, szal olyan is marad. Sanyi! Nagyon-nagyon.... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Na ja! :huh: Mint a Mazda rekámban: Zumm-zumm! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 A kocsi koszos maradt. :lol: A kút szivattyúja új csapágyakat, szimmeringeket és tömítéseket kapott... szóval zsír új lett! :) Anyáméktól hazahoztam a hegesztőtrafót, mert a hintaállványt meg kell hegesztenem... a srácok még nem alszanak.... egyésznap alig voltam elérhető (hol a kocsiban maradt a talóm, hol meg mire elérte Ildi, addigra lerakták... aztán nem vették fel... stb. pl. este vettem észre, hogy CORSikA hívott... mikor a kocsiban maradt a telefon) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június14, 2006 Na szépen indult a nap, a rendszergizdák addig. b...ták a gépemet, míg nem engedi az msnt felrakni :huh: :lol: Most kénytelen leszek dolgozni egész nap :) Pedig olyan álmos vagyok, semmi kedvem hozzá...világgá akarok menni Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Szia! Akkor fórumozz! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Pedig olyan álmos vagyok, semmi kedvem hozzá...világgá akarok menni gyere pest felé és vegyél fel :lol: azért is mérgelődöm mert ki sem tudom próbálni rendesen az új ótónkat mert nincs időm :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts