telo Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Épp ez az, hogy nem, max kicsit nedves..... Majd megnézem világosban is... Bár nincs meg a közelemben száguldozók rendszáma, nem úgy mint a reggeli tgk-é. Azért majd számolj be reggel, hogy mi az eredmény! Most viszont én is lépek! Jó társalgást az esti csapatnak! :lol: Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 A rizs főzés nem nagy kunszt. (Igaz, hogy én is még csak üstben csináltam, hurkához, de kicsiben sem lehet bonyolultabb :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Szia Telo Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Azért majd számolj be reggel, hogy mi az eredmény! Most viszont én is lépek! Jó társalgást az esti csapatnak! :lol: Sziasztok! Ok, szia, jó pihenést Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Nyuszi, ha tavasz után egy fekete Mantás állatot látsz eltépni, és a könyöklő ######i vadul integet, de a rendszámot nem látnád: CEU-288 :D :lol: :lol: ;) Köszi, jegyzem :D Bár valószínű nem egy integetés lesz a válaszom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 :lol: :lol: Nem mondom, hogy majd érj utól, mert hátha rendőrök is vannak közöttünk! De az fix, hogy majd én is megállok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Aááááá, nem vagyok én olyan kergetőzős, utánamenős, beszólós, nagyszájú, vagánykodós... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Egy kis ízelítő a városból Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Bocsika, hogy kicsit eltunyultam, de nem mindig itt járok. Sőt, sajnos kb. 30 perc múlva szeretnénk, ha a fiaink már csendben lennének, musz. egy kis rendet nevelni beléjük, ha már az apjuk olyan rendetlen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Sziasztok, én lépek, jó estét nektek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Sziasztok, én lépek, jó estét nektek! szia, neked is Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Most én is lelépek....Jó éjt mindenkinek! Holnap sokat szeretnék olvasni mikor felkelek...csevegjetek.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 én meg pont most jötem :lol: hát ezzel a házidogával már az összes thököm kivan.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Milyen jó, hogy én már kinőttem belőlük! :lol: :lol: :lol: Tényleg, kavics, akartam kérdezni, hogy a Rallinő nem kavarja a vizet a carstylingon? Nem próbál ott fickókat keresni? Jó volt a kép, amit belinkeltél! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 nem tudom, mert taktikusan kerülöm azokat a topicocat, mert a végén elbutulnék teljesen...a győri topicba szoktam benézni néha ott kavart.... de annyira nem... bár ahogy sejtem továbbra is kavarhat ha megnézzük az oldalát :lol: "Ha valaki akar rajzot az autójáról küldjön nekem egy emailt. De szólok előre, hogy aki küld, annak csak jövőre fogom lerajzolni az autóját, mert idénre már vannak akiknek az autóját be kell fejeznem, mellesleg máshova is rajzolok, egy üzletbe." :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Érdekes, hogy Győrből nincs más aktív tag, pedig mekkora város! :lol: Egy jó pár Kiskőrösi is regisztrálta magát, de csak Wolfi meg én fórumozunk igazán. :lol: Pedig van itt egy-két agyontuningolt csodaastra is. Múltkor annyira körbe volt spoilerezve egy gsi, hogy alig tudtam megállapítani, mi az?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 van Jánoska, de ő nem klubtag... meg állítólag régen volt győri sexció, csak aztán önállósult vagy megszűnt vagy mi lett vele.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 No igen, a Corsa-szekciót is befagyasztották :lol: ... Én korábban azt hittem, tipusokra bontva könyebb klubot alkotni, és anno egy éve ezt is kerestem és meglepődtem, hogy inkább régiókra osztva szerveződik. Most már értem, miért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 ez a kedvenc kommentem a lapján :lol: opeles "2005. október 02. 15:46 | Válasz erre | #121 Szia! baromi jók a képeid!! van egy nagy Opeles fórum, ahol sok sok opeles jár. Oda is benézhetnél néha, mert biztosan vevők lennének erre a jó képekre! Opeles fórum (http://www.opelforum.hu) gyere, nézz be ide is!!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 De nem nézett be.... Amúgy vannak nagy "szakértők" rajta kívül is! Vasárnap a Skoda talin odajön egy fickó az egyik tag Skoda rapidjához és megkérdi: "Azon kívül, hogy 2 ajtós, van rajta valami tuning még?" :lol: :lol: :lol: ;) Szóval a coupe karosszéria is tuning? :D :D mekkora barmok vannak...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 ááá skoda rapid... a kedvencem.. nagyon széép... a szomszéd utcában van egy gyönyörű.. autószerelő a srác és volt már vagy 2 színe a kocsinak, de nagyon egyben volt amikor utoljára láttam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 van Jánoska, de ő nem klubtag... meg állítólag régen volt győri sexció, csak aztán önállósult vagy megszűnt vagy mi lett vele.... Az miért baj???? Ha nem klubtag, majd az lesz... Nálunk sem mki az, de ő, mármint Jánoska legalább rendszeresen fórumozik, mint pl. most is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 nem is írtam hogy baj :lol: majd lesz vmi... vagy nem ...de eközül a kettő közül vmelyik be fog következni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 na asszem bizniszeltem egy vacak cd lejátszót 2e ért.... de legalább a rádijó jó benne... utállom már a csöndet a kocsiban ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts