Gelko Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Na hazaértem, csúcsszuper rövid lett a hajam :lol: Tök jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó vegyél fel hozzá bomberdzsekit meg bakancsot :) bakancsot tudok adni-bár én hosszú bőrkabáthoz hordtam :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 megbeszéltük...egyik esetben lehajtott tetővel a másikban meg keresztben megyünk :huh: Engem itt akartok hagyni? Én is megyek veletek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Engem itt akartok hagyni? Én is megyek veletek oké te vezetsz mi meg végigisszuk az utat :huh: asszem többet nem is hívnának minket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 oké te vezetsz mi meg végigisszuk az utat :huh: asszem többet nem is hívnának minket :lol: Vezetek én eleget, átengedem nektek Sanyi úgy is beígért 1 serezést! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Nem akarok semmit elkiabálni, de akkor jövőhéten elgurulunk Gelko és Kiscsikó Debrecenbe Mantával? :D Összejött a banda, naggggyon dúrván belehúzunk a hétvégén! Három Mantás és egy BMW-s dobja ki-be a motort, köti a kábeleket, belöki a Reki első tárcsáit, meg ilyenek, aztán irány a helyi Caprisok góréja, ő csinálja meg vasárnap a motorom, aztán bejáratásként gurulgatok egy hétig a környéken (Gödöllő, Hatvan, talán Zalalövő :huh:), aztán hétvégére végre haza kellene néznem. Azért ez a nagy rohangálás, mert össze kell rázódnia mindennek Franciahonig. Nem lesz semmi. Egy hét alatt cirka 5000 Km. Ja, és útbaejtjük Monte Carlo-t is. Ha valakinek Schumis aláírás kell, az még most szóljon! :lol: Roli sajnálom, de a hétvégi randink kútbaesett. De ezek után szinte bármikor meglátogathatlak! :) Egy dologtól félek csak. A négyes váltót hagyjuk fenn, mert az már bizonyított, és ehhez fenn van a gyári kardán is. Viszont nagyon rövid a diffim (1.2 alá való), ami igazi piroslámpázós hangulatú, de a 2.2-es mocival, meg a négyes váltóval elég pörgős lesz a nagy útra, úgyhogy bizti 10 lityi felett lesz a fogyasztás... Ami általában nem zavar, de ez most elég zsebbenyúlós lesz egy menetnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 én csak juli 7 után érek rá sajnos a bizsgák miatt :lol: mit csinálsz te ottan a franciáknál ? -én nem mennék oda :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Mit csinálnék? Csigát zabálok kilószámra, meg kaszinózok ezerrel, oszt' abból a riviérán veszek egy jachtot! :D Amúgy egy jóbarátom (Mantás! :huh:) franci, és neki lesz otthon a templomi esküvője, amire hivatalos vagyok. Én meg elmegyek. :lol: Vagyis mi. A terv úgy volt, hogy három Mantával megyünk, de Sanyié addigra nem lesz kész, úgyhogy kettővel vágtázunk. Jó lesz. Már csak vóki-tókit kell venni, oszt' gyí, majd Gumikacsázgatunk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Mindig a leghosszabb húzza a legrövidebbet? :D Legalább Debrecenbe vigyetek magatokkal! Beférek még mellétek? Lehajtott tetőnél legalább nem verem be a fejem sehová! Ha meg keresztbe megyünk jó az oldaltartásom is :huh: Szívesen elmennék egy olyan sörözős utazásra,ahol ki lehet röhögni azt akinek vezetnie kell :lol: No meg ahol opelesekkel sörözhetek végre :) Akkor hétvégén megyek unatkozni megint... Azért szomorú vok Sanyi,de szavadon foglak! Gelko,ha sűrűn jössz felénk,akkor is ugyanúgy örülünk neked,csak nem mondjuk ki már annyiszor,nehogy megunjad! Szóval csak bátran! U.I.: Mijaza bizsga? :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Nem akarok semmit elkiabálni, de akkor jövőhéten elgurulunk Gelko és Kiscsikó Debrecenbe Mantával? Avval megyünk, amivel gondoljátok szervezés kérdése az egész de, úgy néz ki, hogy mi a családdal a jövő héten megyünk a szüleimhez és beugrunk Decemberbe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Mijaza bizsga? :lol: :) :D ööö b*******vizsga :huh: Sanyi emlékszem már a mantás esküvőre...meglesz a Recaro gyerekülés ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Persze, hogy beférsz! Hogy a viharba ne? Legfeljebb a Reki sibedáját belenyessük! :huh: Biztosra nem mondom, mert amit biztosra mondok, az sose úgy lesz, de már nagyon szeretnék hazamenni, árilis 1 óta nem láttam már a családot. És ha már hazamegyek, akkor egyértelmű egy debreceni látogatás. Persze már annyiszor mondtam, hogy hétvégén egyben a kocsi, hogy ebben a mostani dátumban már én sem hiszek igazán, de már annyira le van vajazva minden, hogy csak összejön végre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Persze, hogy beférsz! Hogy a viharba ne? Legfeljebb a Reki sibedáját belenyessük! :huh: Biztosra nem mondom, mert amit biztosra mondok, az sose úgy lesz, de már nagyon szeretnék hazamenni, árilis 1 óta nem láttam már a családot. És ha már hazamegyek, akkor egyértelmű egy debreceni látogatás. Persze már annyiszor mondtam, hogy hétvégén egyben a kocsi, hogy ebben a mostani dátumban már én sem hiszek igazán, de már annyira le van vajazva minden, hogy csak összejön végre. sztem vegyél bele 2 első ülést is még...akkor lesz kész a mostaniakat meg add nekem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Sanyi emlékszem már a mantás esküvőre...meglesz a Recaro gyerekülés ? :D Az a baba másik páré lesz, és nagyjából október közepe fele várható, úgyhogy megy a gyűjtés. :huh: a mostaniakat meg add nekem :D Szeretnéd mi? :lol: Ebben csak utasként meresztheted a segged! :) Egyébként ezek a Recarok nem az enyémek, csak kölcsön vannak, az enyémek sokkal jobb állapotúak, csak még keretet kell a seggéhez varázsolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Recaro gyerekűlés? én meg azt hittem magamról hogy fanatikus vagyok.... :D én meg erre azt mondom ha egyszer gyerekem lesz,annak ascona babakocsija lesz,természetesen recaro belsővel :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 sztem vegyél bele 2 első ülést is még...akkor lesz kész a mostaniakat meg add nekem :huh: Gelko neked tudok ajánlani eredeti bőrt, meghalt a szomszéd lova, a múltkor úgyis néztük az ülésedet, hogy ramaty állapotban van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Gelko neked tudok ajánlani eredeti bőrt, meghalt a szomszéd lova, a múltkor úgyis néztük az ülésedet, hogy ramaty állapotban van! lóbőrből ? vagy mi ? ezt nem értem de ha tényleg ülésről van szó akkor kell :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Recaro gyerekűlés? én meg azt hittem magamról hogy fanatikus vagyok.... :lol: No várjál! Ez a gyerkőc egy Manta GSI hátsó Recaroján fog feszíteni! Tehát a legjobbat a legjobbnak a legjobbtól! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 lóbőrből ? vagy mi ? ezt nem értem de ha tényleg ülésről van szó akkor kell :huh: Még meg kell nyúzni! :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Még meg kell nyúzni! :lol: :) :D ha adják a húst is akkor csinálunk jó lókolbászt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 ha adják a húst is akkor csinálunk jó lókolbászt :huh: Ja-Ja na elteszem magam holnapra, joccakát mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Ja-Ja na elteszem magam holnapra, joccakát mindenkinek! jóccakát ui: rosszul írtam mert azt úgy ejtik h kóbász és nem kolbász....a rizs meg rizsa :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Jóéjt mindenkinek. Most jöttem, mikor ti elmentek. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 ui: rosszul írtam mert azt úgy ejtik h kóbász és nem kolbász....a rizs meg rizsa :) Akkor a japán autók meg rizsa rakéták? :lol: Jóéjt mindenkinek. Most jöttem, mikor ti elmentek. :huh: Maradj még kicsit, akkor én is maradok! A lottó ötösre meg legközelebb jövőhéten lesz eséjed, a Szerencsejáték ZRT főnökével már ledumáltam ezt a hetet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Akkor a japán autók meg rizsa rakéták? :) aztat nemtudom :lol: legyen az :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Megyek én is, mert fáradok. Az előbb fél füllel hallgatva a TV-t, felfigyeltem, hogy valami pé....isz szobrot emlegetnek. felhangosítottam a TV-t, de csak Himnusz-szoborról volt szó... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts