mackosajt Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Szépnapot mindenkinek! Ismét itt jártam egy kukkanatnyit. :huh: Gyakrabban! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június7, 2006 Haza akarok menni, nem bírom megszokni ezt az 5 órai végzést Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Kitartás, mindjárt vége! Én szorítok neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június7, 2006 Kitartás, mindjárt vége! Én szorítok neked. :huh: köszi, bíztam benned, utána megyek lekopaszítom magam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Nekem már folyamatban van. Még néhány év, és teljes lesz a hatás! :lol: Mennyit fogok spórolni a samponon! Abból lesz a V6-os motor. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június7, 2006 :huh: Héééé, ez nem a legjobb megoldás! Vigyázz magadra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Haza akarok menni, nem bírom megszokni ezt az 5 órai végzést bírd ki Nyuszíííí má megint jöttem ide hülyeségeket irogatni :lol: de persze megint nem olvastam el az előzményeket :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Most mellékesen nem hülyeséget írtál, és itt ez az előzmény! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június7, 2006 bírd ki Nyuszíííí má megint jöttem ide hülyeségeket irogatni :) de persze megint nem olvastam el az előzményeket :D :huh: Szia Gelkoca!!!!!De örülök neked!Gyere sűrűbben, hiányzol :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Jaja, hiányzol ám! UV-k hogy haladnak? Remélem összejön minden még ebben a félévben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Szia Gelkoca!!!!!De örülök neked!Gyere sűrűbben, hiányzol :huh: jövök megyek...és amúgy is beigértem nektek egy személyes látogatást is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Ha méssz, viszel! :huh: Jobb esetben én viszlek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június7, 2006 jövök megyek...és amúgy is beigértem nektek egy személyes látogatást is :D Csak bírjam kivárni.... :huh: De már előre örülök :lol: és nagyon-nagyon várlak :D várunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Ha méssz, viszel! :lol: Jobb esetben én viszlek... :) megbeszéltük...egyik esetben lehajtott tetővel a másikban meg keresztben megyünk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Jééé... Gelko!!! Írhatnál gyakrabban is ide! :lol: A Személyes látogatást meg támogatom! Ígéret szép szó, ha megtartják, úgy jó! :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Jééé... Gelko!!! Írhatnál gyakrabban is ide! :lol: csak azért irok ritkán h mindig megörüljetek itt legalább megörülnek nekem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 csak azért irok ritkán h mindig megörüljetek itt legalább megörülnek nekem :D Miért? Hol nem örülnek neked? :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június7, 2006 Na hazaértem, csúcsszuper rövid lett a hajam :huh: Tök jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Na hazaértem, csúcsszuper rövid lett a hajam :huh: Tök jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó Képet!!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június7, 2006 Képet!!!!! :) :huh: nincs feltöltve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 :huh: nincs feltöltve :lol: A hajadra gondoltam! :) Nem a teló akksijára! :) :D :D ui: húúú... fáradt vagyok... ekkor írok ilyeneket Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június7, 2006 A hajadra gondoltam! :) Nem a teló akksijára! :huh: :lol: :) ui: húúú... fáradt vagyok... ekkor írok ilyeneket :D :D a telefonom nem kamerás, Telo pedig nincs le(ki)merülve :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 :huh: :lol: a telefonom nem kamerás, Telo pedig nincs le(ki)merülve :D ez utóbbit honnan tudod? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június7, 2006 ez utóbbit honnan tudod? :lol: Hát ööö, onnan, hogy.................. :huh: tudom és kész :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Jóccakát! Mennem kell!!! :huh: pápá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts