Sörös Sanyi Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 A szokásos... Pihen. De hétvégére egy másik bandával szervezkedek, talán összejön végre legalább a motorcsere. A kardánokkal még játszani kell. (kettőből lesz egy) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Hajrá Sanyi! Hajrá LOKI! :lol: Hallottátok, hogy július végén már BL meccset játszanak? Csak még nem tudni, kivel. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 No, akkor hajrá hajrá Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Akkor én is! Hajrá Sanyi! Hajrá LOKI! Hajrá napsütés! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Hajrá Sanyi! Hajrá Maci! Hajrá Loki! Hajrá Manta! Hajrá Ascona! :huh: van még valami? Sanyi,mint mondtam a telefonba,szívesen megyek segíteni! Ne szégyelj szólni! Mackó,a fogad az még gázabb,elmondom neked,hogy az egyik munkatársamnak is fájt már régóta,és addig várt vele,hogy elgyengült a fog,és mikor ki akarták húzni,összetört...Aztán úgy kellett neki kivésni darabonként,3 órát volt benn,elmentem vele,haza már vezetni sem tudott! Szal én azt mondom essél túl rajta,és menj orvoshoz,amint tudsz! A loki meg szerintem megint nem fog csalódást okozni,ahogyan tavaly sem,örülnék neki ha idén kiharcolnák maguknak a csoportmérkőzéseket is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június5, 2006 Halihóóóóó! Szerelmes vagyok! :huh: Lemosattam HObit, és olyan gyönörűűűű, hogy csak na! Ilyenkor nem bánom, én hogy olyan kényes színe van! Csodaszép! :) És Szoboszlón tiszteletteljesen néztek rám, hogy nekem ilyen autóm van! :lol: Srácok csodállak benneteket, hogy ilyen kitartóak vagytok! És bátrak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Aki szarból akar várat építeni, annak szüksége van a türelemre. Engem pl az is vezet, hogy nehogy már más járjon jól vele. És még most sem bántam meg, és most sem szeretnék új autót. Ja, mellesleg örülök, hogy szerelmes vagy! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Aki szarból akar várat építeni, annak szüksége van a türelemre. Osztom a véleményt, és meg is toldanám. Mindamellett, hogy ennek következményeképp én már a szart is szeretem, a várra meg még büszke is leszek :huh: A kasztnisom meg akarta venni az autót mikor meglátta, hogy 27 éves, egy évet állt, és nem rohad :lol: Nagyon sok a meló vele, szerintem több, mint a Sanyiéval, és csak az vígasztal, hogy senki nem siettet :) Nem beleülni lesz igazán szép, hanem a tudat, hogy sikerült megcsinálnom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Nem beleülni lesz igazán szép, hanem a tudat, hogy sikerült megcsinálnom... Ezt olyan szépen mondtad, hogy mindjárt sírva fakadok! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Srácok, amikor ilyenekről beszéltek, akkor olyan kedvem támad előkapni egy hirdetési újságot, előkeresni egy veterán autót és belekezdeni felújítani! Egyenlőre be kell érnem a középdob cseréjével... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Srácok, amikor ilyenekről beszéltek, akkor olyan kedvem támad előkapni egy hirdetési újságot, előkeresni egy veterán autót és belekezdeni felújítani! Egyenlőre be kell érnem a középdob cseréjével... Pedig ez a célunk vele,igaz Sanyi? :) Igazából én nem azért szeretem mert régi,hanem mert még tipikusan azok közé az autók közé tartozik, amely még nem vesztette el a jellemét,megtartotta a markáns idomait,sajátosságait,és nincs mégegy olyan,amihez hasonlítani tudnám...Persze a testvérek is szoktak egymásra hasonlítani,persze hogy le se tudná tagadni a Sanyi mantájának családi vonásait! :) Senkit nem akarok megbántani,de a mai autók túlnyomó többsége majhogynem mind egy kaptafára készül. És megint nem elfogultságból beszélek,de talán az opel az,amely típust semelyik másikhoz nem tudnám hasonlítani.Vannak persze kivételek,de ha megnézitek bármelyik Buzukit,hondát,déjvú-t,meg a többi ilyen tömegszerencsétlenséget,hát nem tudom,akkor inkább a drótszamár... Most jöttem meg az autótól,vettem pár méretet,és hát rádöbbentem,hogy a 9 cm szélesítés oldalanként igencsak kevés lesz :D A kerekem 17col magas 9,5 széles és 13 ET-je van,ez az omega futóművel(ami szélesebb mint az ascié) éppen hogy kiér a kasztnimból 1,5 cm-t.Lehet hogy gokartot építek csak nem tudok róla? :huh: Mindenesetre engem személy szerint boldoggá tesz már az is,amikor ilyesmivel foglalkozhatok,mintsem azzal,hogy mennyire jött ki az új vagonerpozitív kocsim átlagfogyija,mikor 40-nel mentem és feltartottam a fél várost.... Jeleneg ilyen,de szerintem így is marad... Elnézést hogy ennyi helyet foglalok,de most találtam egy új opelt,aminek talán mégis egyedi a külseje :D Ez egy új Concept Car finnországból,opel motorral,és váltóval... Szerintem övé a jövő,eladom az asconát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Tetszik az új koncepció, csak kicsit huzatos! :lol: Viszont egyedi! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Hali! Nem semmi kis koncepcióótó! :lol: :) MOst rövid leszek, mert dolgom van... plusz meló van kilátásban. :D Sanyi és Roli! Esküszöm, ha 1x megengedhetem majd magamnak, alighanem csatlakozom hozzátok, veteránkorú gyöngyszemek ápolóihoz! :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Hiába, Roli mester a szavak embere. Teljesen igaza van. Azért szenvedünk, küszködünk ezekkel a vasakkal, mert ezek még autók! Ezek még szerelhetők, bátran hozzányúlhatók, és nem vesz ki mindent az elektronika a kezünk- és a seggünk alól. És ami a fő, hogy egyediségük nem a korukból fakad, hanem abból, hogy akkoriban még a gyártók nem csoportokba verődtek, és együtt fejlesztettek, hanem mindenki a saját arculatát kereste, és találta meg. Tény és való, hogy Rolival az alvázunk közös, és ezért testvérek az autóink, de ezen kívül más hasonlóságot nem nagyon lehet találni a két autó vonalvezetését illetőleg. Ma meg? Puntó, D Corsa, talán még valamelyik Szusi is nem elég, hogy egyazon alvázon van, de még megjelenésre is ugyanazok. Elveszett az egyedire való törekvés, sajnos a tucat a menő. Nem akarok én megbántani semmilyen 20 évesnél fiatalabb autót birtoklót, de szerintem azóta már ez az eszme elveszett. Akárcsak a minőségre való törekvés. A mai autók már szinte papírból vannak. Apám Szutyuki csomitetejére nem merek rátenyerelni erőből, miközben a Mantán akár ugrálhatnék is. No és persze kiváncsi vagyok, hogy húsz év múlva melyik autó nem lesz porrárohadva, mikor átlagosan öt év múlva már itt-ott jelenik meg náluk a rozsda (kivéve az alukasztnis Audik, meg a rozsdamentes Delorian, ami szintén nem mai csirke a maga 25 évével). Úgyhogy hajrá Roli mester, előre az ősök útján! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Na ha valami,ez szép volt! Elmondtál mindent amit gondoltam! :huh: fosvágenék sem külömbek(említsük már meg őket is) ők annyival járnak közelebb az autókhoz,hogy mindig megpróbálnak utánozni valami jót...hogy messze ne menjünk 87 ben az első 2.0 16V-s Gsi után kiadták a gti golfot... kijött a turbós calibra,kiadták a vr6-ost...gyenge lett a kocsijuk,kiadták a vr6 sincro-t...stb Hányingerem van minden mai autótól,tisztelet az egyedi kivételeknek... szívemből szóltál Sándor! :) :D Van egy asconám (másik) teljesen rendben,csak motor nincs benne...(ezen lehet segíteni) várom a kedves érdeklődőket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Sziasztok,hello mindenki! Most jöttem vissza,1 hétig csúsztattam a felgyült óráimat :huh: ,jó volt otthon lenni csak az idő volt végig sz@r. Szinte semmit nem tudtam csinálni,egyszer mikor épp nem esett az eső a sógorékkal bográcsoztunk,aztán mikor visszahívtuk őket hozzánk grillezni szakadt az eső,de mi akkor is sütögettük a husikat a garázs előtt. :lol: ...Megyek olvasgatni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Hmmm, bogrács, meg grill! Utoljára Soltvadkerten ettem mindkettőből, hát, hiányzik! Jó is az. Odakinn a szabadban, élő tűzön minden sokkal finomabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Június6, 2006 Megoszt Elküldve Június6, 2006 Odakinn a szabadban, élő tűzön minden sokkal finomabb. Régi típusú gyönyörű opelek árnyékában fetrengve,műanyagtányérral a kezedben napsütésben,és 30 fokban? Vagy simán csak húszliteres hűtőtáskának támaszkodva,amely tele van behűtött sörrel? hmmmmmmmmmm! :huh: Mikor csináljuk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Jó reggelt! Mikor csinálunk ilyet? Benne vagyok! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Jó reggelt! Mikor csinálunk ilyet? Benne vagyok! :D Helyszín vagy Székesfehérvár,vagy Zalalövő...Utóbbinál tudok rengeteg kempinget,kb 50 autó férőhelyes, Mellette 20 méterre egy rohadt nagy tó...Ha gondoljátok,kezdem szervezni :huh: Focipálya,tollaspálya,famászóka,hinta(leesős csúszós érdekes) erdő(lehet pisilni) bokor,(lehet...izé)... Sok sok H2O,lehet töménytelenül fürdeni napozni,és ebből adódóan kocsit mosni is:) Aki kapja marha! :lol: Várom a javaslatokat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Székesfehérvár nagyon jó! :lol: Zalalövőt nem tudom, hol van.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június7, 2006 Na tessék, tó nálunk is van ám, csak szerintem iylenkor már férőhely nem nagyon, ezért is akarok majd jövőre előre egyztetni a társasággal...és akkor aztán.... :lol: Márcsak az idő legyen kegyes a választott időpontban.De tök poén, hogy a legkeletibb régió taliját Dunántúlra szervezik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Csak azért, hogy kimozduljatok végre otthonról! Unalmas a négy fal, kell néha a távolság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Csak azért, hogy kimozduljatok végre otthonról! Unalmas a négy fal, kell néha a távolság. Na de ekkora? Tomi úgyis lóg egy talival nekünk! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Szépnapot mindenkinek! Ismét itt jártam egy kukkanatnyit. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts