nyuszifül Elküldve Június4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2006 :lol: :) :D hiába lassanként már összeforrott szerintem!Meg most nem lenne jó egy gipsz a lábamra! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Miért? Veled mi történt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2006 Miért? Veled mi történt? Velem? Nem tudom... Szerintem egyik hétévégén rálépett Félix a lábamra, mert azóta volt bedagadva és alig bírtam menni, de a vadkerti táncika jót tett neki :huh: De még most is fáj azért, és sportcipőn kívül mást nem tudok hordani... papucs meg egyenesen kizárt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Pedig én úgy tudtam, hogy a papucs nyitott... Akkor jobbulást, és mihamarabb tűsarkút! (vagy ne akarjak neked ennyire rosszat? :huh:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2006 Igen nyitott, és épp ezért kevésbé tartja a lábat!Ezért jobb a sportcipő :lol: Telonak úgyis nagyon tetszett :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 :) Még le is fotózta a tűzpiros Ferrarikat! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2006 :D Még le is fotózta a tűzpiros Ferrarikat! :huh: :lol: :D Igen, de a feketéket már nem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 :D Igen, de a feketéket már nem! :huh: Azért mindent nem lehet! :lol: Még nézem is, hogy mi az a két OFF tűzpiros akármi a képei között! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2006 Azért mindent nem lehet! :huh: Még nézem is, hogy mi az a két OFF tűzpiros akármi a képei között! :lol: :) :D :D :) Lökött :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 :huh: :lol: :) Lökött :) Ezt vártam! :D :D Talán nem véletlen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 :huh: :lol: :) Lökött :D Azt hittem, hogy ez a titulus csak az enyém. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Sanyi! Átengedem! :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Sanyo mi baj van? Ugye nem megint a főnököd kavart be? Mert mostmár max egy hete van,és én csapom le bakker! A tali szempontjából a hétvége jó,még egyenlőre nem merem megígérni,mert nemom kell-e dolgoznom... De valamelyik nap reggel felülök a vonatra,és elmegyek ok? Szólni fogok előre. Ne idegeskedj,azért van itt ennyi barátod,hogy a bajban is melléd álljanak,nemcsak mikor happy van! Nyuszikám,kedvesem,az a 6:3 az nagyon jónak számít,ilyet a magyar válogatott is nagyon régen ért már el! :) igen szerényen bánsz az autóval ha ennyit eszik,nálam biztos nem jönne ki 8 alatt :huh: Mindenkinek kívánok mára sok napsütést,és sok vizet is hogy a jó időben tudjon kocsit mosni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Ugyan, főnökkel semmi baj, jó fej, eddigi legjobb górém, jobb életben hagyni. Ideges nem vagyok, max morcos, és nem emberekre, csak a derekamra. Attól még, hogy szar a kedvem, semmi bajom sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Jó reggelt! Ébredéskor azt hittem, rossz helyre sodort éjjel a szél: SÜTÖTT A NAP! Illetve, most is. Biztos, hogy még Magyarosszágon vagyok?! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Sziasztok! Akik nem olvassák a nevüket, azok ugorják a következő sort. Mackó, Sanyi, Nyuszi! IRÁNY AZ ORVOSHOZ!!! Na, nálunk most tűnik úgy, hogy fel fog szakadozni a felhőzet. Épp ideje. Mindenütt áll a víz! Komolyan mondom, hogy belekezdek a rizstermesztésbe és a pontytenyésztésbe. :huh: Nem emlékszem, hogy mondtam-e, de megvan a Corsa morgó hangjának okozója: ki van rohadva a cső a középdobból. Cserés lesz. A szerelő már megvette, most időpontot egyeztetünk. Addig még vagánykodok a hangjával. :lol: Nyuszi, hogy sikerült a háztűznéző? Rulezke, megvan a búra! Az egész kell vagy csak az üveg? Motoros lámpa, csak a fülek le vannak törve. PÜ-ben küldd már el megint a címed és feladom postán. Holnap úgyis megyek a postára csekkeket fizetni. Mindenkinek további szép napot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Szép napot! Kisütött a nap felénk is! :huh: Már csak így is kéne maradni vagy 2-3 hétig, és nem lenne semmi bajom. MOst a vízszint jelenleg már magasabban van a talajban, mint a múltkor... asszem kb. 1 hónap jóidő kéne ahhoz, hogy újra kúthasználók legyünk. Tomi! Azért csak óvatosan az élvezetekkel! Még elég friss a mocid! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június5, 2006 Halihóóó! Sanyi a tiéd a "dili" megnevezés :) Roli, édes a szerelmével illik, hogy óvatosan bánjon az ember! :huh: Tomi, köszi szépen, azt hiszem jól sikerült, a vissazjelzés alapján, no meg amit levágtam ott abból is úgy tünt, most éppen Hortobágyon kéne lennem velük :lol: , dehát Tamásnak nem akaródzik menni Igen végre süt a nap, most indulok fagyizni. Csaoooooo Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 ... Igen végre süt a nap, most indulok fagyizni. Csaoooooo De jóóóó neked! :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június5, 2006 De jóóóó neked! :huh: :lol: :) Gyertek velünk :D Szoboszlóra megyünk..lehet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Gyertek velünk :lol: Szoboszlóra megyünk..lehet.... Mi meg Nyíradonyba. :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Végre már mindenki kezd rendben lenni. Örülök hogy a nap is elért hozzátok! Jó fagyizást! De támogatom SzaboT kollegám kezdeményezését,és ugyan már legyenek szívesek az említett emberek elfáradni az orvoshoz! JÓÓÓÓÓ? :huh: grrrrrrrrr :lol: Mindőtökre szükségünk van,és tökéletesen megfeletek nekünk egészségesen,tolókocsi meg mankó nélkül!!!! Más lehetőség kizárva,úgyhogy legyetek szívesek foglalkozni az egészségetekkel!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Még szerencse, hogy nekem csak a protkómmal van a gond! :huh: :lol: attól meg még járni tudok! :D Szóval én ráérek. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 Akkor minden rendben! :huh: Járni, állni, ülni én is... A fekvés már nem is kell. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június5, 2006 Megoszt Elküldve Június5, 2006 hmm... akkor nincs gond! :huh: Sanyi! A Manta projecttel mi van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts