mackosajt Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Halihó! Esőből már elég... jöhet a: Nap! Nap! Nap! :huh: Jó étvágyat aki eszik! Meg akár jó filmnézést is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Szép jó napot mindenkinek! Itt esik, esik és esik. Ez van. Kocsimosás ugrott, viszont takarítjuk a házat a festés után. Már csak egy szobával nem végzett a festő, de azt ígérte, hogy keddre az is kész lesz és elvonul. Végre! Már egy hónapja festi a házat. És itt nem a ház mérete miatt húzódik a festés... :huh: Jé süt a nap, már küldöm Debrecenbe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Jé süt a nap, már küldöm Debrecenbe! Csak gyorsan! Mert mindjárt napnyugta! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2006 Nem nekem való ez az egész napos semmittevés...Aludni nem tudok, filmezni nem szeretek, ÁÁÁÁÁ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Nem nekem való ez az egész napos semmittevés...Aludni nem tudok, filmezni nem szeretek, ÁÁÁÁÁ Egy jó tipp moss kocsit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2006 Egy jó tipp moss kocsit! :huh: :lol: Hogy ez nekem nem jutott eszembe!Egy pici baj van csak....nincs elég víz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Nyuszi! Gyere hozzánk holnap szivattyúzni és kutat szerelni! :D :) Már megint "búvár" lett a szivattyú a kútban! :huh: Tegnap még láttam esélyt, hogy megússza... de délelőtt, mikor láttam a szakadó esőt a melóhelyen, már tudtam, hogy bukta van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2006 Mostmár én is kezdek attól tartani, hogy a mi pincéket is eléri, eddig megúsztuk, de iszonyat mi van a kertben! Régen volt arrafelé ennyi víz! Ja!Nem is mondtam!6,3-ra jött ki a fogyi Soltvadkerti útra!Ugye milyen jóóóó? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Ja!Nem is mondtam!6,3-ra jött ki a fogyi Soltvadkerti útra!Ugye milyen jóóóó? :huh: Nekem kb. 7,4-re! :lol: De miután elváltunk, volt ám 140-150 is! :) Meg odafelé is hajtottam. Ja... szerintetek én nooooorrrrrmmmmmmmmáááállliiiiss vagyok? Elkezdtem erősen nézegetni a plazma számlapokat! Valaki üssön le!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2006 Én nem nagyon mentem, max csak előzéskor!De ugye ez jónak számít? És jéééééééé, derül kifelé :huh: estére!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Én nem nagyon mentem, max csak előzéskor!De ugye ez jónak számít? És jéééééééé, derül kifelé :huh: estére!!!!!! Elég jó fogyi! Pláne ha azt nézem, hogy hazafelé, amíg együtt jöttünk, ahol lehetett, jöttünk rendesen. :lol: A napocska meg jöjjön gyorsan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2006 Direkt most számoltam, mert így volt benne vegyesen, városi, országúti.... Na napsütés hiánya miatti vigasztalásul ettem egy fini konyakmeggyet :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Na napsütés hiánya miatti vigasztalásul ettem egy fini konyakmeggyet :huh: Alkoholizálunk? :lol: :) Sanyi! Sörözés? :D Csak hogy ne maradjon le a férfi társadalomse! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Most szar a kedvem, inkább csak olvasgatok... Sör meg van. Mint mindíg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2006 Most szar a kedvem, inkább csak olvasgatok... Sör meg van. Mint mindíg... Mi a baj? :huh: Tudunk segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Mi a baj? :huh: Tudunk segíteni? Ezen nem. A műtét óta fáj a hátam, az utóbbi időben egyre jobban. Mostanában csak 2-3 órát tudok egyfolytában aludni. Azt hittem, hogy az ágy. A hét közepén vettem egy másikat, de ugyan az. Attól tartok, hogy elszúrták akkor a gerinc érzéstelenítést. Nem csoda hát, hogy másnap feljött az altatóorvos, mikor megtudta, hogy a 2-3 óra helyett 11 óra után ment ki a zsibbadás a lábamból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2006 :huh: Vissza kellene menni a dokikhoz! Nem árt egy kivizsgálás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 :huh: Vissza kellene menni a dokikhoz! Nem árt egy kivizsgálás. Támogatom az ötletet! :lol: Sanyi! Az egészséged fontos nekünk!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Először jól meggyömöszköltetem. Talán masszírral kijön. Ha meg nem, hááát, akkor fáj tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Sanyi! Inkább ne fájjon tovább! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Ugyan! Egyszer úgyis elmúlik! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Nana! :huh: Tessék másképp állni a dologhoz! Gyerünk rendbetenni magadat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Kortyolom a fájdalomcsillapítót. :huh: Da hagyjuk a témát, beszéljünk vidámabbról. Hogy telik a nyaratok? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2006 Nyomás a dokihoz!!!!!! Mondjuk pont én mondom, aki zúzódott lábbal teker már 2 hete :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június4, 2006 Megoszt Elküldve Június4, 2006 Nyomás a dokihoz!!!!!! Mondjuk pont én mondom, aki zúzódott lábbal teker már 2 hete :huh: ??? :lol: Tessék a dokihoz menni! :) Pont én mondom, akinek a fogorvoshoz kéne menni, mert kiesett a tömésem! :) :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts