nyuszifül Elküldve Június2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június2, 2006 Ez az új autójával történt? Szegény! 30-nál is lehet műanyagot törni rendesen. Én már csak tudom... Igen sajnos az újjal..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Igen sajnos az újjal..... Nagyon megtört? Mármint az autó, de gondolom adorjant is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június2, 2006 Nagyon megtört? Mármint az autó, de gondolom adorjant is... Nem, érdekes, nem!A lökhárító vissza is ugrott eredeti állapotába, a merevítő mögötti csonk tört el, és folyt ki a hűtővíz, szal klímahűtő, stb is sérült igencsak. Őt jobban megtörte, hogy ahéten nem találkoztunk. :) Na jó nem poénkodok. Szombaton így is harcolok majd a szüleivel....Az apja már kérdezte, hogy velem bvolt mikor törrtént?Most akármi van, mindent rám akarnak kenni....Nem tetszik nekik, hogy ...barátkozunk.És mindenféét képzelnek, gondoltam elmegyek hétévéégn és bemutatkozok, leveszem őket a lábukról :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Akkor a szülők is klubtagok lesznek? :) Poént félretéve: Sok sikert a találkozóhoz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június2, 2006 Akkor a szülők is klubtagok lesznek? :) Poént félretéve: Sok sikert a találkozóhoz! Ők nem opellel járnak...még... :) Igazából nem érdekel mi a véleményük, csak unom már hogy Tamást b..ák mindenért...hátha segít a dolgon, ha látják, hogy én ám nem vagyok olyan.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Nyuszi, téged ismerve, azonnal a szívébe zár majd a család! :) Szerintem nem lesz semmi gond! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Te nyuszi, ha gondolod, akkor ide is elkísérünk... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Akkor milyen jó kép alakulna róla, ha kb. 5 db fekete öltönyös-napszemüveges férfi kíséretében jelenne meg a "háztűznézőben" . :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Akkor milyen jó kép alakulna róla, ha kb. 5 db fekete öltönyös-napszemüveges férfi kíséretében jelenne meg a "háztűznézőben" . :) :( És mindegyikünk keresztanyának szólítaná! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Sziasztok ! Kit kell megverni? Hova is megyünk Nyuszikával? Öltöny megoldható ,legfeljebb kölcsönkérem az ukrán haveroktól. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Hééé ! Miez már megint a képem alatt? Nem megyek el az opeles talira és visszaminősítenek érdeklődővé? Kéretik nem viccelődni! Újonc és kész . Az illetékes elvtársaknak szóltam Ufff. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Szerintem ez a hozzászólások számát jelenti. Túl sokat írtál..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június2, 2006 Lujdzsi a kis cserfes :) Ja azt hiszem inkább az ukránokra lesz szükségem az öltönyük helyett, lehet ők hamarabb célt érnek mint én :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június2, 2006 Na intéztem egy normális egeret végre az új cégemnél...Mostmár ezerrel mehet a fórumozás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Na intéztem egy normális egeret végre az új cégemnél...Mostmár ezerrel mehet a fórumozás :) Csokolom! Na végre!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Szebb napot! Ma végre bizosan és megbizhatóan indult a kocsi! :) Tegnap csak a ventikapcsolót nem tudtam kicserélni.... 1xűen nem jöttem rá, hogy miféle szerszámmal tudnám kitekerni, ami hozzáfér...csókoltatom a tervezőket! :) Melóban ha nem változik a helyzet, lassan kérünk forró teát! Valami idióta kitalálta, hogy kizárja a gőzt a klímarendszerünkről!!! Már 2-3 hete könyörgünk, hogy csinálják vissza, és állítsák be rendesen az egészet... iszonyat milyen hideg van bent! Ma már a főnök is telefonálgatott, mert megemlítettük, hogy megfázás lesz a vége, az meg súlyos létszámhiány! :( Nyuszi! Mondd meg Tamásnak, hogy ne legyen olyan, mint sógornőm! 3 hónapos kocsit 3x javíttatta, mert ügyetlenkedett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június2, 2006 Csokolom! Na végre!!!!!!!!! :) Sziaaaa, vagyogatok én, csak ritkán, lopva :( Mackó! Tamás szerintem nem ügyetlen, nem ez az első kocsija, elég régóta vezet már, csakhát mkivel előfordul....pláne, ha vki tilos jelzés ellenére lelép egy autó elé.Na mindegy ez már így esett....Váltsunk témát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Nem az ügyetlenségre gondoltam, hanem a 3 hónap 3x javít.... :) Elegem van az esőből!!!! Lassan megint "búvár" lesz a szivattyúnkból! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június2, 2006 Nem az ügyetlenségre gondoltam, hanem a 3 hónap 3x javít.... :( Aham, értem :) hát remélem nem így lesz, mert eléggé maga alatt van....Nekem még egy karcolás is fáj, én lehet bele is halnék, ha HObival történne valami :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Szép napot mindenkinek! Kelet magyarországi klubtársaimnál is szakad az eső? Mert hogy én nem láttam egy ültő helyemben ennyi esőt mostanában az biztos! Ezért jöttem el Debrecenből is,mert mindig esett,és nem akartam 2m-nél nagyobb lenni :) A zala folyó itt akkora,mint egy átlagos keleti főcsatorna....na most helyenként kisebb tiszányi méretű ... Jó idő van nálatok? ... közben látom ott sem jobb a helyzet... :) Maci,cseréld le a szivattyút búvárokra! csak ha meg majd szárasság lesz,azok fognak sírni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Aham, értem :) hát remélem nem így lesz, mert eléggé maga alatt van....Nekem még egy karcolás is fáj, én lehet bele is halnék, ha HObival történne valami :) Nyuszifül! Ha a barátod még nem intézkedett, megkérdezhetem a karosszériás barátomat, meg tudná-e neki oldani, hogy ne legyen olyan sok a javítás... egy gond van vele, hogy itt van Pesten, és min. 1 hét, mert tele van melóval - de ha tudok segíteni, szóljatok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június2, 2006 Nyuszifül! Ha a barátod még nem intézkedett, megkérdezhetem a karosszériás barátomat, meg tudná-e neki oldani, hogy ne legyen olyan sok a javítás... egy gond van vele, hogy itt van Pesten, és min. 1 hét, mert tele van melóval - de ha tudok segíteni, szóljatok... Kedves, vagy köszönöm szépen :) , de mivel kb 3 hetes az autó, szalonba vitte.De köszönöm szépen tényleg a segítséget Jó idő van nálatok? Nem, sajna nem, még az eső hagyján is, mert ..de hideg is van!Egyik reggel pedig akkora köd volt, hogy nem lehetett látni a szomszéd házakat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 Kedves, vagy köszönöm szépen :) , de mivel kb 3 hetes az autó, szalonba vitte.De köszönöm szépen tényleg a segítséget Ok, a dolog azért áll, ha valakinél komoly a baj - reméljük sose lesz rá szükség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június2, 2006 Ok, a dolog azért áll, ha valakinél komoly a baj - reméljük sose lesz rá szükség. Ok, köszi, bár én is épp erre gondoltam, hogy remélem nm lesz rá szükség...Én így hogy nem értek hozzá, még jobban bizalmatlanabb vagyok a mesterekkel... bár itt nem épp a kasztnimunkára gondoltam. De váltsunk vmi vidámabb témára :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 De váltsunk vmi vidámabb témára :( Olyan édesen vigyorog a malac HIC avatarján! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts