Sörös Sanyi Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 THX! Ugyan már! Szeretek jól informált lenni (Bemutatkozó, Miért ez a nickem, infó és galéria, minden kapcsolódó link mindenkinél kötelező nállam). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 És hol is lehet ezt a galériát megtekinteni? Belinkeltem az aláírásomba.. Így könnyebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Persze, tudom már! Múltkor is meg akartam nézni, de mivel itt a cégnél külföldi proxy-n keresztül net-ezek, így a "magamról" nevű galériádat nem tudtam megnézni, mert "Ez a galéria külföldről nem böngészhető!" üzenetet kapom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Azt a mindenit! Már 1 5perce ezt a topicot olvasom! Naygon termékenyek voltatok ma meg tegnap! :lol: :lol: jobbulást Telonak! Nekem speciel megint hangszálgyulladásom van. Miunkahelyi ártalom. Nem birok megszólalni... :lol: Úgyhogy csendben olvasok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Meg azért gépelek hibásan, mert hideg van itthon és elgémberedetek az ujjaim. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Dudorászni azért szabad!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Jobbulást Telonak! Köszönöm szépen! Nekem speciel megint hangszálgyulladásom van. Miunkahelyi ártalom. Nem birok megszólalni... :lol: Úgyhogy csendben olvasok... Neked is jobbulást! Mackósajt: közben variáltam a céges proxy-kkal és végre most már látom a képeidet! :lol: Aranyos kölkök! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Akkor egy füst alatt elintézek mindenkit: jobbulást minden lázas, hangszálgyulladásos, orrotfújós beteg cartársnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Azért remélem, van , aki jól van és vidám, kicsattan az egészégtől, elégedett az élettel stb.....! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Akkor egy füst alatt elintézek mindenkit: jobbulást minden lázas, hangszálgyulladásos, orrotfújós beteg cartársnak! Köszke! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Hazaértem! Nem szerencsésen. Mert most vagy nekem jött valaki, vagy az ABS fékhez kell még hozzászoknom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Mi történt??!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Mert most vagy nekem jött valaki, vagy az ABS fékhez kell még hozzászoknom :lol: ? ? ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Azért remélem, van , aki jól van és vidám, kicsattan az egészégtől, elégedett az élettel stb.....! :lol: Jelentkezem Corsarulez! :lol: Nyuszifül, őszintén remélem, hogy csak ABS Telo nincs mit, tényleg gyógyuljatok meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Szerintem csak a fék volt, csak ugyebár én még nem tudom ez hogy viselkedik.... Fékeztem, és akkor hallottam valami koppanást, meg billent a feneke a kocsinak.... Hazaérve megnéztem, bár ebben a vaksötéttben nemigen látni semmit, de szerintem csak a fék volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Jobb ha ezentúl így közlekedek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Úgy tudom, hogy az Opel nem gyárt Nyuszifül rotoros helikoptert, úgyhogy szerintem maradj a a verdánál :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Nyuszi! Csúszós volt az út? Nagyot fékeztél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Úgy tudom, hogy az Opel nem gyárt Nyuszifül rotoros helikoptert, úgyhogy szerintem maradj a a verdánál :lol: . Akkor azt hiszem itt az ideje levelet írnom a tervezőknek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Nyuszi! Csúszós volt az út? Nagyot fékeztél? Épp ez az, hogy nem, max kicsit nedves..... Majd megnézem világosban is... Bár nincs meg a közelemben száguldozók rendszáma, nem úgy mint a reggeli tgk-é. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Nálunk csak az eső esik, de szerintem éjszkára ónos trutyi várható... :lol: Ilyenkor nem csak magamtól félek (közlekedésileg) hanem attól, hogy valaki rámcsúszik (pl. kereszteződésekből). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Nyuszi, ha tavasz után egy fekete Mantás állatot látsz eltépni, és a könyöklő ######i vadul integet, de a rendszámot nem látnád: CEU-288 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 No, megyek, mert vacsorát kell adni a másik felemnek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Jó étvágyat mindkét félnek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Köszi! :lol: Most főzünk életünkben először rizst. :lol: Mennyivel egyszerűbb volt tegnap a Lurdy-ban egy hamburgert enni. (még mosogatni sem kellett) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts