mackosajt Elküldve Május29, 2006 Megoszt Elküldve Május29, 2006 Jó Reggelt! hogy aludtatok? Tomi! Jobban vagy már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május29, 2006 Megoszt Elküldve Május29, 2006 Én tegnap tiszta álomkór voltam..... :) nem tesszük be a meglepő és mulatságosba ezt? : http://kep.tar.hu/mackosajt/50291983/22369067#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május29, 2006 Megoszt Elküldve Május29, 2006 Asszem beraktam... a képet! :) Kíváncsian várom, kinek mi lesz róla a véleménye. Mármint mit ábrázol. Közben ma erőteljesen gyúrtam a vekin. Nem is az új jeladó marhul... hanem egy másik... meg a venti bibijét is kinéztem... vagy be... vagy mit tudom én. Kezdek olyan lenni, mint CORSikA aláírása volt a múltkor. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május29, 2006 Megoszt Elküldve Május29, 2006 Április óta nem néztem be ide :) asszem tyúkanyótól kapok is majd :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Mackó, nem kellene eladni az ótót.....? És venni helyette egy kevésbé bibiset....? Gelkó! Szia! A fránya vizsgák miatt ....!Kevesebbet kell tanulni és töbet Opelezni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Gelkó! Kotkodácsunk nincsen, csak nyuszmuszunk, úgyhogy a dádá elmarad. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Ritkán van itt Nyuszi.... Mostanában gyorsan végig tudom olvasni a fórumot..... Mindenki leállt vagy sokat dolgoztok? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Tudod, hogy van ez ... Beköszöntött a tavasz, mindenkinek ott a szerelem. Bár, Mackó szereli, én csak szerelném. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Jó Reggelt! Tegnap este olyan fáradt voltm, hogy miközben a fiúkat altattuk, én is elaludtam. Ennyire lefárasztott tegnap agyilag a veki. Edit. Most a lehető legnagyobb buktával tudnék kiszállni a vekiből. Mindenesetre elszomorít. Amúgy meg az a jó, hogy így is elvitt, és hazahozott. Szóval nagy gáz nincs. csak az előző tulaj... :) Sanyi! Elhiheted, hogy én nem örülök neki, hogy szerelnem kell. :) más... az hagyján, hogy Nyuszi nem sokat jár erre (ez sem jó), de Tomi se sokat van mostanában erre! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Sziasztok! Mackó utolsó mondatát innentől cáfolom. Tegnap befejezték a festést az emeleten, így megint be van üzemelve a net, amit tegnap meg is osztottunk, így most már az Eni gépén is van net. :B Sajnálom, hogy nem tudtam elmenni Soltvadkertre, de eléggé lebetegedtem. :) Küldjetek minél több linket a képekről, legalább az kárpótoljon valamelyest. Most elhúzok melózni, mert elég sok meló maradt rám (ma jöttem melózni, eddig táppénzen voltam). Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Örülök, hogy jobban vagy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május30, 2006 Halihóóó Én azért vagyok most itt keveset, emrt két helyen is melózok, 8-17 ig az új helyen, utána meg a réginél, tegnap is este kilencig bent voltam, most meg lopva írok, mert szeerncsére elfoglalták a gépemet, és most egy tök jó rejtett monitorúnál dolgozok. Ezer a meló, beszámolók stb. A régi főnökömmel két szót váltottam, kiváncsi vagyok majd a végére....Addig meg csinálgatom neki a melót, majd lesz vmi... Szóval, velem ennyi! És Gelkoca igenis tessék sűrűbben erre járni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Üdvözlök mindenkit ! Az otthoni net elérhetőségem egyenlőre kátyuba ragadt itt meg(melóhely)továbbra sem javult a helyzetem. Képzejétek a minap egyedül javítottam meg az F16-ost.A jobb elejéből menetközben (főleg egyenetlen úton amiből sajna sok van) kopogó hang hallatszott.A sok okos ismerős persze mind tudta mi a baj csak a gond az volt,hogy ki ezt ki azt vélte hibaforrásnak.Még egy autó szerelő is akadt aki vállalta volna jópénzért a javítást, de úgy gondoltam az a pénz amit kimondott nekem is jó pénz úgyhogy marad nálam.Szó mi szó felemeltem a kocsit megmozgattam mindent és ami kotyogott azt kicseréltem.Ez a nyomtávrúdfej volt.Csergőnél 3000Ft a cucc és kb fél óra alatt kicseréltem.Nem kopog simán fut és kész. :) Na? Nem rossz egy hentestől mi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Gratula! Futóműállítás? Mert ugye az nem árt ilyen művelet után! :) különben erős gumikopás lehet belőle. Amúgy meg még jó, hogy ki tudtad cserélni. Általában nagyon össze van rohadva, de persze itt lépett közbe az erős hentes alkat, gondolom. :) A net miért esett kútba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Örülök, hogy jobban vagy. :) Köszi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május30, 2006 Megoszt Elküldve Május30, 2006 Ja,Tomi odaadtam a cuccot Nyuszinak. :) 4 darabot, mert ha jól emlékszem, az exednek is kértél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május30, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május30, 2006 Na most értem haza, hulla vagyok...remélem, azaz holnap a anygja melónak vége, emrt 31 a határidő. De kiváncsi leszek a balhéra majd ami eztán jön... a kifizetéssel kapcsolatban, na mindegy, lesz ami lesz.... Jó éjszakát Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Jóóó Reggelt! Nyuszi! Ne dolgozd agyon magad! Alig jutsz ide! Ma kénytelen leszek bevásárolni a vekihez... az este azt hittem, megpusztulok, mire beindult. Aztán meg pár km után pöccre indult... hazaérve megint vacakolt... szóval, jeladócsere indul. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Mackó, hát csodálom a türelmedet. :) Nyuszi, csak ügyesen! Paszírozd ki belőlük a zsozsót! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Mackó, hát csodálom a türelmedet. :) Sajnos ez most nem türelem, hanem muszály... :) musz. megcsinálni, mert most nem lehet lecserézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Sziasztok! Végre fórum közelbe kerültem. Most egy picit átmegyek mackóba: A csoda ebbe az időjárásba! Reggel szakad az eső, most meg süt a nap! Eldönthetné már végre, hogy mit akar! Akkor tudnám, hogy lemoshatom a kocsit vagy sem... :) Rulezke, köszönöm a lapokat. Írd meg pü-ben, hogy mivel tartozom értük! A búra még keresés alatt van, mert az ottmaradt Adélnál... :) Mackó, Nyuszi, kitartás! Elhúztam melózni. Majd még jövök! :( Tényleg, hoztatok nekem matricát Soltvadkertről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 ... Tényleg, hoztatok nekem matricát Soltvadkertről? Van! Nyuszinál van mindenkié! Lujdzsi, CORSikA és a tiéd is! :( Én meg az imént rendeltem meg 2 jeladót+ 1 hőgombát by Csergő... holnap meglesz, aztán mivel a noname utángyárit már nem akarják visszavenni, így azt ha más nem majd alkatrészhajító versenyen benevezem! :) :) megint sikerül egy pár forintocskát elkölteni, de rend lesz végre. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Van! Nyuszinál van mindenkié! Lujdzsi, CORSikA és a tiéd is! :( Én meg az imént rendeltem meg 2 jeladót+ 1 hőgombát by Csergő... holnap meglesz, aztán mivel a noname utángyárit már nem akarják visszavenni, így azt ha más nem majd alkatrészhajító versenyen benevezem! :) :) megint sikerül egy pár forintocskát elkölteni, de rend lesz végre. ;) Csokolom! De jó neked! 31-én még tudsz vásárolni, alig várom a fizut mert annyi pénzem sincs, hogy gyalog haza menjek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 Csokolom! De jó neked! 31-én még tudsz vásárolni, alig várom a fizut mert annyi pénzem sincs, hogy gyalog haza menjek. Már én is alig várom az utalást jelző sms-t... Ha jól számolom, akkor a pünkösd miatt már pénteken megkapom a fizum. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május31, 2006 Megoszt Elküldve Május31, 2006 ööö.... izé.... holnap kell leghamarabb kifizetnem a cuccokat! :) Vagyis köv. hónap. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts