mackosajt Elküldve Május29, 2006 Elküldve Május29, 2006 Jó Reggelt! hogy aludtatok? Tomi! Jobban vagy már?
corsarulez Elküldve Május29, 2006 Elküldve Május29, 2006 Én tegnap tiszta álomkór voltam..... :) nem tesszük be a meglepő és mulatságosba ezt? : http://kep.tar.hu/mackosajt/50291983/22369067#2
mackosajt Elküldve Május29, 2006 Elküldve Május29, 2006 Asszem beraktam... a képet! :) Kíváncsian várom, kinek mi lesz róla a véleménye. Mármint mit ábrázol. Közben ma erőteljesen gyúrtam a vekin. Nem is az új jeladó marhul... hanem egy másik... meg a venti bibijét is kinéztem... vagy be... vagy mit tudom én. Kezdek olyan lenni, mint CORSikA aláírása volt a múltkor. :)
Gelko Elküldve Május29, 2006 Elküldve Május29, 2006 Április óta nem néztem be ide :) asszem tyúkanyótól kapok is majd :)
corsarulez Elküldve Május30, 2006 Elküldve Május30, 2006 Mackó, nem kellene eladni az ótót.....? És venni helyette egy kevésbé bibiset....? Gelkó! Szia! A fránya vizsgák miatt ....!Kevesebbet kell tanulni és töbet Opelezni! :)
Sörös Sanyi Elküldve Május30, 2006 Elküldve Május30, 2006 Gelkó! Kotkodácsunk nincsen, csak nyuszmuszunk, úgyhogy a dádá elmarad. :)
corsarulez Elküldve Május30, 2006 Elküldve Május30, 2006 Ritkán van itt Nyuszi.... Mostanában gyorsan végig tudom olvasni a fórumot..... Mindenki leállt vagy sokat dolgoztok? :)
Sörös Sanyi Elküldve Május30, 2006 Elküldve Május30, 2006 Tudod, hogy van ez ... Beköszöntött a tavasz, mindenkinek ott a szerelem. Bár, Mackó szereli, én csak szerelném. :)
mackosajt Elküldve Május30, 2006 Elküldve Május30, 2006 Jó Reggelt! Tegnap este olyan fáradt voltm, hogy miközben a fiúkat altattuk, én is elaludtam. Ennyire lefárasztott tegnap agyilag a veki. Edit. Most a lehető legnagyobb buktával tudnék kiszállni a vekiből. Mindenesetre elszomorít. Amúgy meg az a jó, hogy így is elvitt, és hazahozott. Szóval nagy gáz nincs. csak az előző tulaj... :) Sanyi! Elhiheted, hogy én nem örülök neki, hogy szerelnem kell. :) más... az hagyján, hogy Nyuszi nem sokat jár erre (ez sem jó), de Tomi se sokat van mostanában erre! :(
szabot Elküldve Május30, 2006 Elküldve Május30, 2006 Sziasztok! Mackó utolsó mondatát innentől cáfolom. Tegnap befejezték a festést az emeleten, így megint be van üzemelve a net, amit tegnap meg is osztottunk, így most már az Eni gépén is van net. :B Sajnálom, hogy nem tudtam elmenni Soltvadkertre, de eléggé lebetegedtem. :) Küldjetek minél több linket a képekről, legalább az kárpótoljon valamelyest. Most elhúzok melózni, mert elég sok meló maradt rám (ma jöttem melózni, eddig táppénzen voltam).
nyuszifül Elküldve Május30, 2006 Szerző Elküldve Május30, 2006 Halihóóó Én azért vagyok most itt keveset, emrt két helyen is melózok, 8-17 ig az új helyen, utána meg a réginél, tegnap is este kilencig bent voltam, most meg lopva írok, mert szeerncsére elfoglalták a gépemet, és most egy tök jó rejtett monitorúnál dolgozok. Ezer a meló, beszámolók stb. A régi főnökömmel két szót váltottam, kiváncsi vagyok majd a végére....Addig meg csinálgatom neki a melót, majd lesz vmi... Szóval, velem ennyi! És Gelkoca igenis tessék sűrűbben erre járni :)
Lujdzsi Elküldve Május30, 2006 Elküldve Május30, 2006 Üdvözlök mindenkit ! Az otthoni net elérhetőségem egyenlőre kátyuba ragadt itt meg(melóhely)továbbra sem javult a helyzetem. Képzejétek a minap egyedül javítottam meg az F16-ost.A jobb elejéből menetközben (főleg egyenetlen úton amiből sajna sok van) kopogó hang hallatszott.A sok okos ismerős persze mind tudta mi a baj csak a gond az volt,hogy ki ezt ki azt vélte hibaforrásnak.Még egy autó szerelő is akadt aki vállalta volna jópénzért a javítást, de úgy gondoltam az a pénz amit kimondott nekem is jó pénz úgyhogy marad nálam.Szó mi szó felemeltem a kocsit megmozgattam mindent és ami kotyogott azt kicseréltem.Ez a nyomtávrúdfej volt.Csergőnél 3000Ft a cucc és kb fél óra alatt kicseréltem.Nem kopog simán fut és kész. :) Na? Nem rossz egy hentestől mi? :)
mackosajt Elküldve Május30, 2006 Elküldve Május30, 2006 Gratula! Futóműállítás? Mert ugye az nem árt ilyen művelet után! :) különben erős gumikopás lehet belőle. Amúgy meg még jó, hogy ki tudtad cserélni. Általában nagyon össze van rohadva, de persze itt lépett közbe az erős hentes alkat, gondolom. :) A net miért esett kútba?
corsarulez Elküldve Május30, 2006 Elküldve Május30, 2006 Ja,Tomi odaadtam a cuccot Nyuszinak. :) 4 darabot, mert ha jól emlékszem, az exednek is kértél.
nyuszifül Elküldve Május30, 2006 Szerző Elküldve Május30, 2006 Na most értem haza, hulla vagyok...remélem, azaz holnap a anygja melónak vége, emrt 31 a határidő. De kiváncsi leszek a balhéra majd ami eztán jön... a kifizetéssel kapcsolatban, na mindegy, lesz ami lesz.... Jó éjszakát
mackosajt Elküldve Május31, 2006 Elküldve Május31, 2006 Jóóó Reggelt! Nyuszi! Ne dolgozd agyon magad! Alig jutsz ide! Ma kénytelen leszek bevásárolni a vekihez... az este azt hittem, megpusztulok, mire beindult. Aztán meg pár km után pöccre indult... hazaérve megint vacakolt... szóval, jeladócsere indul. :)
corsarulez Elküldve Május31, 2006 Elküldve Május31, 2006 Mackó, hát csodálom a türelmedet. :) Nyuszi, csak ügyesen! Paszírozd ki belőlük a zsozsót! :)
mackosajt Elküldve Május31, 2006 Elküldve Május31, 2006 Mackó, hát csodálom a türelmedet. :) Sajnos ez most nem türelem, hanem muszály... :) musz. megcsinálni, mert most nem lehet lecserézni.
szabot Elküldve Május31, 2006 Elküldve Május31, 2006 Sziasztok! Végre fórum közelbe kerültem. Most egy picit átmegyek mackóba: A csoda ebbe az időjárásba! Reggel szakad az eső, most meg süt a nap! Eldönthetné már végre, hogy mit akar! Akkor tudnám, hogy lemoshatom a kocsit vagy sem... :) Rulezke, köszönöm a lapokat. Írd meg pü-ben, hogy mivel tartozom értük! A búra még keresés alatt van, mert az ottmaradt Adélnál... :) Mackó, Nyuszi, kitartás! Elhúztam melózni. Majd még jövök! :( Tényleg, hoztatok nekem matricát Soltvadkertről?
mackosajt Elküldve Május31, 2006 Elküldve Május31, 2006 ... Tényleg, hoztatok nekem matricát Soltvadkertről? Van! Nyuszinál van mindenkié! Lujdzsi, CORSikA és a tiéd is! :( Én meg az imént rendeltem meg 2 jeladót+ 1 hőgombát by Csergő... holnap meglesz, aztán mivel a noname utángyárit már nem akarják visszavenni, így azt ha más nem majd alkatrészhajító versenyen benevezem! :) :) megint sikerül egy pár forintocskát elkölteni, de rend lesz végre. ;)
Kiscsávó Elküldve Május31, 2006 Elküldve Május31, 2006 Van! Nyuszinál van mindenkié! Lujdzsi, CORSikA és a tiéd is! :( Én meg az imént rendeltem meg 2 jeladót+ 1 hőgombát by Csergő... holnap meglesz, aztán mivel a noname utángyárit már nem akarják visszavenni, így azt ha más nem majd alkatrészhajító versenyen benevezem! :) :) megint sikerül egy pár forintocskát elkölteni, de rend lesz végre. ;) Csokolom! De jó neked! 31-én még tudsz vásárolni, alig várom a fizut mert annyi pénzem sincs, hogy gyalog haza menjek.
szabot Elküldve Május31, 2006 Elküldve Május31, 2006 Csokolom! De jó neked! 31-én még tudsz vásárolni, alig várom a fizut mert annyi pénzem sincs, hogy gyalog haza menjek. Már én is alig várom az utalást jelző sms-t... Ha jól számolom, akkor a pünkösd miatt már pénteken megkapom a fizum. :)
mackosajt Elküldve Május31, 2006 Elküldve Május31, 2006 ööö.... izé.... holnap kell leghamarabb kifizetnem a cuccokat! :) Vagyis köv. hónap. :)
Recommended Posts