mackosajt Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 Egy ismerősömnek van egy eladó VW Golfja 1.6-os 1999-es 5 ajtós kitünő állapotban stb...... :) :) :( Na viccet félretéve,jó szórakozást kívánok nektek,érezzétek jól magatokat. :P Értettem a célzást! ;) Legyetek jók! Akinek mms képes telója :D van, az ne lepődjön meg, ha esetleg kap majd 1-2 mms-t! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 Akinek mms képes telója ..... Teló mms képes??? :( Elég sokoldalú a csávó! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 Teló mms képes??? :P Elég sokoldalú a csávó! :) :) :D Azon gondolkoztam, mikor írtam, hogy lehet ki kéne emelnem :P , de ezek szerint így is kétértelmű lett az írásom! :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 Mi az az MMS? Manta Manta Spuri Manta Manta Spider Mokány Manó Siess Menjél Mackosajt Soltvadkertre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Jónapot! merre van mindenki? Nyuszi, Mackó, Kiccsikó és Sanyi, remélem, rendben hazaértetek! Jó volt beszélgetni veletek, bár Sanyit sajna "elrabolták" a Mantások. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Ez a kép tökéletes CD borító valamilyen alter metál zenekar számára. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Halihó! Megjöttem! Már a fiúkat is hazahoztuk anyuméktól. SzaboT! 1000 köszönet és hála, hogy ránk gondoltál, és ugyanakkor sajnálom, hogy neked ez most nem jött össze! A többit meg majd megbeszéljük! :) A MMS végül kimaradt, mert annyira elvarázsolt a hely. Meg a társaság. Kiccsikó! A póló ügyet még leverem a srácon! :( CORSikA! Nálam van a DVD! Mindenki! Nyuszinál van egy pár db rendszámkeret és matrica! J0hnny! Képeket! Még!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 No szevasztok, megjöttem, itthon vagyok. Sajnos, mert úúúúúgy maradtam volna még. Nagyon jó volt, ilyen még lehet sok! :) Johny, majdnem azt írtam, hogy de gonosz vagy ezzel a képpel, de aztán rájöttem, hogy talán ez az egyetlen kép, amin nincs sör a kezemben. Úgyhogy köszi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 No szevasztok, megjöttem, itthon vagyok. Sajnos, mert úúúúúgy maradtam volna még. Nagyon jó volt, ilyen még lehet sok! :) Sziiiiiiiaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sör van a kezedben? :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Igen, még maradt a tálcából négy doboz, azt ritkítom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Igen, még maradt a tálcából négy doboz, azt ritkítom. :) Helyes! Én meg nyomzok.... :) keresem az ampereket... a ventinél. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május28, 2006 Halihó, megjöttem én is! szerencsémre jóütemben haladhattam hazafelé a rokonlátogatás után :( így is fél hatra értem ki a kertbe, és egy pár perce haza, most pedig randim van, élményt beszámolok, a tegnap esti telefonos sztorit helyre kell tenni! ejnye Npasi most magyarázkodhatok ;) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Mert mi történt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Nekem Ildi mesélt valamit... :) útközben :) Edit! Fényképek? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Vannak, de még nem töltöttem fel. Majd ftp-n a munkahelyről. Diszkóztatok este? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 nem.... ;) söröztünk! :P Vagyis Nyusziék picit dizsiztek! Az én képeim Soltvadkertről sajna csak ennyi fért a telómba! :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Csokolom! Örülök, hogy mindenki haza ért épségben, olyan izomlázam van, alig bírok menni, és még azt mondják, hogy a sport egészséges, lehet /sör/ súlyt kellett, volna emelnem Sanyival? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Csokolom! Örülök, hogy mindenki haza ért épségben, olyan izomlázam van, alig bírok menni, és még azt mondják, hogy a sport egészséges, lehet /sör/ súlyt kellett, volna emelnem Sanyival? A pólódat rendezem!!! :) Most jó éjt mindenkinek! pápá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 A pólódat rendezem!!! :) Most jó éjt mindenkinek! pápá! Hagyd a francba úgy is nálam maradt majd a jövő talira készíttetünk másikat. na joccakát mindenkinek én is elköszönök! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 ...lehet /sör/ súlyt kellett, volna emelnem Sanyival? Legközelebb velem sportolj, a jókedv garantált, és hidd el, ilyen az igazi férfi test! Ez bizonyíték, nem ígéret! :) Mellesleg ebből is lehet kockát gyúrni, bármikor! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Legközelebb velem sportolj, a jókedv garantált, és hidd el, ilyen az igazi férfi test! Ez bizonyíték, nem ígéret! :) Mellesleg ebből is lehet kockát gyúrni, bármikor! :) Szavadon foglak! Jövőre megpróbálok több napra menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Szavadon foglak! Jövőre megpróbálok több napra menni. Akkor viszont én foglak szavadon! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Akkor viszont én foglak szavadon! :) Ok! Na joccakát elteszem magam holnapra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május29, 2006 Megoszt Elküldve Május29, 2006 Jó reggelt kívánok mindenkinek! :) Örülök,hogy jól éreztétek magatokat és szerencsésen haza értetek.A köv.talin már valszeg én is ott leszek.Tegnap este voltam Macisajtnál és elhoztam a pólót (ami pont jó) Itt nálunk végig rossz idő volt a hétvégén,vagy esett vagy épp elállt az eső,a napocska nem soxor látszott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts