nyuszifül Elküldve Május21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2006 Nyuszi! Most nagyon durva dologra gondolj.... olyan jutott az eszükbe! :) ;) :P Én egy dologra tudok csak gondolni akkor, és, és arra nem találok szavakat :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 :( ;) Én egy dologra tudok csak gondolni akkor, és, és arra nem találok szavakat :) :) MSN? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2006 Nem mostam kocsit, hogy jön az eső :) Erre semmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Nem mostam kocsit, hogy jön az eső :) Erre semmi... Várjuk ki a végét! :) Elég csúnya az ég színe ahogy kinézek az ablakon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2006 Várjuk ki a végét! :) Elég csúnya az ég színe ahogy kinézek az ablakon. Épp megfelel a hangulatomnak... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Épp megfelel a hangulatomnak... :) Hát akkor én mit mondjak? :) Majd akkor szóljak, ha tájfun közelít? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2006 Nyertél :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Szerintem valami vidámabb témáról kéne beszélnünk... :) Holnap kezdesz akkor az új helyen? vagy mi lesz? vagy legalábbis bemész beszélni velük? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2006 Mindenképpen bemegyek, hogy megkérdezzem egyáltalán hogy gondolták ezt? Mert addig amíg nem telik le a felmondási időm, adig semmiféle papírt nem írhatok alá. Szóval fogalmam sincs mit akarnak, max megmondják bunkó vagyok, amiért azt mondtam megyek aztán mégsem....de ez az ő hibájuk, én elmondtam egy hónap múlva tudok kezdeni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Ha meg mondtad, akkor meg kell érteniük! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Nyuszi, mi Lujdzsival szívesen elkísérünk ide is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 ... és rögtön kap Nyuszi fizetésemelést is az új helyen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Jó Reggelt! Nyuszi! Szerintem is vidd magaddal Tomit és Lujdzsit! :( Lehet, hogy nemcsak fizuemelést kapnál egyből, hanem még azt is megengednék, hogy rugalmas munkaidőd legyen... ami napi 4 órában ki is merülne! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Sziasztok! Mackó, neked útba szokott esni a Csergő? Ha igen, akkor ha arra jársz, akkor vennél nekem egy CIH motorba való olajgombát, ami nem csak jelzi, de méri is az olajnyomást? A héten lehet, hogy berakom a fordszámmérős műszeregységet, és van benne egy olajnyomásmérő óra is, de az én gombám csak jelzős. Ha megtennéd, akkor ha örökre nem is, de Soltvadkertig biztos, hogy az adósod lennék! :) Onnan lehet megismerni, hogy a tetején nem egy, hanem két csatlakozó van (nekem legalábbis így magyarázták). Előre is kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Sanyi! Éppen ha útba nem is esik, de elugorhatok... Már csak ha adsz egy mocikódot, vagy valamit, hogy miből kerül be pl a műszer, a kompatibilitás miatt. Küldd el pü-ben a pontosabb adatokat... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 A mocikód az benne van a motorszámban? Vagy hol találom meg? Mondjuk, motorszámot is csak este tudok villantani, mert ugye az már fenn van a műhelyben, forgalmim viszont nem is volt. De tényleg kösz! (Mondom én, aki útálja a felesleges köszönömöket, de ez most nem felesleges. :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Sanyi! Akkor este adj meg mindent, amit csak tudsz adatot! :) Én meg, ha a fiúk elaludtak, elmegyek a pólómintákkal a pólóshoz! :( Csak még gyorsan csinálok 1-et Ildinek is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 És extraminta lesz rajta? Mondjuk egy kitépett, vérző oldalborda? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 És extraminta lesz rajta? Mondjuk egy kitépett, vérző oldalborda? ;) Nem... nem lesz rajta! :P Amúgy még most fogok menni, mert idáig szívtam a kúttal. De mostmár a fertőtlenítés is kész, meg műkszik is.... meg, meg... most jutott eszembe, hogy méretek nélkül nem sokra megyek. :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Ugyan már! Mindíg a csapból is az folyik, hogy nem a méret a lényeg! :) Persze azért szerintem csak számít. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 No... Sanyi... elkezdtem hirtelen böngészni a netes alkatrészáruházakat... mindenütt csak olajgombát hoznak a 2.2-es CIH mocihoz.... egy helyen volt nyomásjeladós... de végül mégsem. Holnap megérdeklődöm a csergőnél, hátha van. Ha meg másnem, raksz be egy univerzálisat a saját mérőműszerével. :) Vagy az nem tetszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 No... Sanyi... elkezdtem hirtelen böngészni a netes alkatrészáruházakat... mindenütt csak olajgombát hoznak a 2.2-es CIH mocihoz.... egy helyen volt nyomásjeladós... de végül mégsem. Holnap megérdeklődöm a csergőnél, hátha van. Ha meg másnem, raksz be egy univerzálisat a saját mérőműszerével. :) Vagy az nem tetszik? Nem muszaj 2.2-hoz, szerintem a 2,0 ugyaniojan jo. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Ejha! Ma még senki sem írt ide? :) Tegnap jól megszivattam magamat! :) Gondoltam, hogy egy kicsit csinosítok a mocitér tisztaságán, ezért vettem lemosót... befújtam vele (persze áramtalanítás és 1-2 rész letakarása után)... hagytam hatni, majd lemostam... Eddig ugye nincs is baj... "csillog-villog" minden... Úgy álltam, hogy a nap végig sütötte a mociteret, hogy gyorsan száradjon... este, a fiúk elaltatása után kimentem... lámpával... mert sötét volt... nézelődök... hmm. minden száraznak tűnt... akksi vissza... figyelek... a jelek szerint nem füstöl semmi... :( Próbáljunk indítani... próba-próba... batta meg.. valami árulás van... elkezdtem a csatikat széthúzni... mindegyik száraz.... már csak 2 lehet... vez.tengelyjeladó, főtengely jeladó... utóbbihoz lehetetlen hozzáférni... ezértz előbbit választottam... hát persze, hogy csurom víz volt a csatija... kiszárítottam, kitöröltem... wd40... visszatöröltem... össze... próba.. jééé beindult... egyből... ;) járattam egy félórát... minden átmelegedett... majd leállítottam. Reggel póccre indult, minden rendben. Ja... kb. 23.30-ra lettem kész teljesen a járatással együtt. Most viszont már látni fogom, ha valahol ereszti az olajat a Jujj De Dögös! :P Sanyi! Ezt a olajjeladó dolgot nem kérdezzük meg pl. Uhu bácsitól? hogy milyen helyettesítő darabok lehetnek, mert ez a ficek itt csak nézett... majd még menni fogok úgyis a városba... máshol is megérdeklődöm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Na én pont ezért vonakodtam lemosni a blokkot! Most generálkor egyszerűbb és biztonságosabb volt, csak kicsit több melóval járt! ;) Nyuszi, beszélnünk kellene Soltvadkertről! Este msn közelben leszek, csak azt nem tudom, hogy mikor. Szerintem 9 körül. Amúgy közeleg Soltvadkert én meg piszokul megfáztam! Mára már a hangom is elment. Mondjuk ennek én vagyok az oka. Úgy gondoltam, hogy kutyaharapást szőrével és tegnap fagyit ettem. :) A ma esti programom kamillatea ala win98 install. Ez után irány az ágy. Mivel az összebújást 55km nehezíti, így egyedül. :) De már nem sokáig! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Végre megérkezett valaki a régióból!!! ;) Tomi! Kúráld ki magad. A blokkot meg most nekem nem lenne kedvem szétkapni, hogy lemossam. :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts