nyuszifül Elküldve Május19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2006 Ügyes vagy te! :( De friss melóból elengednek pénteken? :) Na ez az!Majd azt mondom hétfőn hogy ez már előre leszervezett dolog és sajnos, nem mehetek ;) Most se a klímáshoz nem jutok el, se sehová, pedigmár úgy elterveztem a jövőhetet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Hiába, programos az élet! De legalább nem unalmas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2006 Hiába, programos az élet! De legalább nem unalmas. Látod, semmi sem jó, ha nincs meló az a baj, ha van, akkor az! De úgy vagyok vele a valami is jobb, mint a semmi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Nahát, Nyuszi, ez gyorsan ment! Ügyes vagy! Bárcsak értem is igy kapkodnának a munkahelyek..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május20, 2006 Megoszt Elküldve Május20, 2006 Jóó Reggelt! Nyuszi! Gratula!!! :) Szerintem meg kell érteniük, hogy neked ez egy leszervezett buli... a 2 főállású meló meg nem hinném, hogy menne... a másiktól mikortól jöhetsz el elvileg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május20, 2006 Megoszt Elküldve Május20, 2006 No igen, főleg ha táppénzen van az egyiken.... Én pl. magánórákat sem adhatnék olyankor. ha annyira erősködik az új főnök, legfeljebb lehozza Nyuszi a munkát és segítünk neki megcsinálni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május20, 2006 Megoszt Elküldve Május20, 2006 Most nézegettem épp az útvonalakat... 230 km alatt nem lehet megúszni nekünk. Kb. mint Pest... csak ez lassabb... 3 óra... a kreszt 100%-ig betartva... versenyzőknek 1,5. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május20, 2006 Megoszt Elküldve Május20, 2006 hmm... magamban beszélgetek itt? :) Nos, úgy néz ki, hogy akkor hétfőn, vagy max kedden elintézem a pólókat, amint elkészülnek, szólok! Gondolom aki 3 napra megy vadkertre, az már ezekben szeretne megjelenni ott, ezért igyekszem. :) Nyuszi vagy Tomi... Sanyiét elviszitek majd, hogy már pénteken nála lehessen? Sanyi! Te meg esetleg elviszed majd a Roliét? hátha előbb talizol vele, mint én! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május20, 2006 Megoszt Elküldve Május20, 2006 Oksa, elviszem. A buli után meg valamikor el szeretnék menni már tényleg hozzá. Feltéve, hogy összelesz rakva a kocsi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május20, 2006 Megoszt Elküldve Május20, 2006 Póló: Sörös Sanyi: eleje, hátulja Nekem nagyon tetszik, ügyi vagy! :) Ha a méretek változnának, szóljatok. A közeljövőben valószínűleg nem leszek magasabb! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május20, 2006 Megoszt Elküldve Május20, 2006 Nekem nagyon tetszik, ügyi vagy! :( Köszike! :) A közeljövőben valószínűleg nem leszek magasabb! :) de pocakosabb lehetsz! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május20, 2006 Megoszt Elküldve Május20, 2006 No, ebben van valami. :) Most is hasra gyúrok! :) Finom ez a Kozel (is)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május20, 2006 Megoszt Elküldve Május20, 2006 No, ebben van valami. :P Most is hasra gyúrok! :D Finom ez a Kozel (is)! Ugye! :P :) :) még 1x lehet nem esnék neki amúgy annak a hozzászólásnak... 15 percig írtam... mire minden link a helyén volt! :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május20, 2006 Megoszt Elküldve Május20, 2006 hmm... magamban beszélgetek itt? :) Nos, úgy néz ki, hogy akkor hétfőn, vagy max kedden elintézem a pólókat, amint elkészülnek, szólok! Gondolom aki 3 napra megy vadkertre, az már ezekben szeretne megjelenni ott, ezért igyekszem. :) Nyuszi vagy Tomi... Sanyiét elviszitek majd, hogy már pénteken nála lehessen? Sanyi! Te meg esetleg elviszed majd a Roliét? hátha előbb talizol vele, mint én! :( Csokolom! Szerintem szupik lettek a pólók, Mackosajt maga az ISTEN! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május20, 2006 Megoszt Elküldve Május20, 2006 Csokolom! Szerintem szupik lettek a pólók, Mackosajt maga az ISTEN! Helló! THX! De még ezek csak a feliratok... a pólók ezután készülnek... és én nem vagyok Isten... de még félisten sem. Csak egy egyszerű... hogy egy klasszikus mondatot idézzek: bevarrt zsebű opeles vagyok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május20, 2006 Megoszt Elküldve Május20, 2006 Helló! THX! De még ezek csak a feliratok... a pólók ezután készülnek... és én nem vagyok Isten... de még félisten sem. Csak egy egyszerű... hogy egy klasszikus mondatot idézzek: bevarrt zsebű opeles vagyok! :) Szerénykedünk-szerénykedünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május20, 2006 Megoszt Elküldve Május20, 2006 Szerénykedünk-szerénykedünk? Inkább! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május20, 2006 Megoszt Elküldve Május20, 2006 Inkább! :) Én csak szombaton megyek addig is, el kell intéznem, hogy a gyereket hova tegyem, mert az asszony dolgozik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május20, 2006 Megoszt Elküldve Május20, 2006 Én csak szombaton megyek addig is, el kell intéznem, hogy a gyereket hova tegyem, mert az asszony dolgozik! Esetleg hozd magaddal! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május20, 2006 Megoszt Elküldve Május20, 2006 Esetleg hozd magaddal! :) Háááát nem tom az a baj, hogy akkor vele kell foglalkoznom, és nem igazán tudok veletek beszélgetni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május20, 2006 Megoszt Elküldve Május20, 2006 Háááát nem tom az a baj, hogy akkor vele kell foglalkoznom, és nem igazán tudok veletek beszélgetni! Szerintem ez a legkevesebb, hogy ezt megértjük. Ugyan nem ismerem a kishölgy szeszélyeit, de szerintem bizti tudunk beszélgetni tőle! :) Ha más nem, lekötjük 1 Kg fagyival. :( Én viszont máról búcsúzom... lassan altatunk, meg megyek melózni... 1 dolog tuti lesz... egy közel 600 Kg-os szárítókiszedés... a többi már annyira nem lehet vészes... legalábbis remélem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2006 Na szép napot nektek!Elég borongós nálunk az idő, lehet attól vagyok ennyire álmos?A tegnap esti bulit direkt lemondtam, hogy kialudjam magam, de most is nagyon álmos vagyok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Na szép napot nektek!Elég borongós nálunk az idő, lehet attól vagyok ennyire álmos?A tegnap esti bulit direkt lemondtam, hogy kialudjam magam, de most is nagyon álmos vagyok. :( Szia! Hát, ha az időjárás a felelős az álmosságért, akkor meg vagyok nyugodva... már kezdtem azt hinni, hogy az éjszakás műszak miatt vagyok fáradt! ;) :P Olyan vagyok, mint a falhoz vert "négylábú patás állat hímpéldányának a némiszerve". :D Asszem anyósékkal lesz még meccsünk... a múltkor csak figyelemelterelést csináltak... :) :) Amennyiben komolyan gondolták, amit csinálnak, akkor alighanem beintünk nekik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2006 Szegénykém :) Nem értem miért nem képesek felfogni, hogy az ő érdekük is, hogy haladjatok,és előbbre jussatok Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május21, 2006 Megoszt Elküldve Május21, 2006 Nyuszi! Most nagyon durva dologra gondolj.... olyan jutott az eszükbe! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts