Kiscsávó Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 De hogy menjek, mit kell csinálnom? :) Vigyázni a politikusokra! Elköszönök szisztok holnap már remélem leszek Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2006 Vigyázni a politikusokra! Elköszönök szisztok holnap már remélem leszek :) :( ;) hát ööö, én még magamra sem tudok vigyázni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 :) ;) :P hát ööö, én még magamra sem tudok vigyázni :) Nemis magadra kell vigyáznod,hanem a politikásokra. :D Egyébkéntis Te csak egyedülvagy, mások többen vannak vigyázzanak ők magukra! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2006 Hmmmmm, megfontolandó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 De az is lehet,hogy csak arra kell vigyáznod,hogy ne hozzanak emberiségellenes törvényeket. akkorpedig ott a helyed! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2006 De az is lehet,hogy csak arra kell vigyáznod,hogy ne hozzanak emberiségellenes törvényeket. akkorpedig ott a helyed! ????azaz? Egyébként gondolkodtam már, hogy indulok a választásokon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Én máris rád tenném a voksot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2006 Én máris rád tenném a voksot. Édes vagy!Akkor majd a te körzetedben indulok hogy egy szavazatom tutira legyen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Lujdzsi!!! Nem válaszoltál a kérdésemre!!! Harmadolt vagy negyedelt utiköltség esetén sem tudsz jönni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Egy politikásnőnek kellám sofőr is. Lehetek én ? Lujdzsi!!! Nem válaszoltál a kérdésemre!!! Harmadolt vagy negyedelt utiköltség esetén sem tudsz jönni??? Hát nem tudom, mert mittom én. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Na ez jó válasz... már alakul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2006 Egy politikásnőnek kellám sofőr is. Lehetek én ? Ennyire rossz lettem volna a múltkor??? :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Ennyire rossz lettem volna a múltkor??? :) :) :( Neeeeeeem csak akkor neked a politikára kell figyelned és mellesleg én sofőr is vagyok és szivesen dolgoznék "alattad". ;) Izé nked. :P Ki tudja nekem megmondani azt,hogy tudok-e már és hogyan képet felrakni ide a balfeső sarokba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Ki tudja nekem megmondani azt,hogy tudok-e már és hogyan képet felrakni ide a balfeső sarokba? beállítások... avatar... feltöltés... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2006 Neeeeeeem csak akkor neked a politikára kell figyelned és mellesleg én sofőr is vagyok és szivesen dolgoznék "alattad". :) Izé nked. :P :) :( Na akkor minden rendben, már kezdtem megijedni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Nem vagyok nagyképű de egyesek szerin ez a pasi hasonlít rám. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Nem vagyok nagyképű de egyesek szerin ez a pasi hasonlít rám. :) micsoda avatar... Hello Mel! Gibson? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2006 Nem vagyok nagyképű de egyesek szerin ez a pasi hasonlít rám. :) Szerinted miért nem ellenkeztem hogy a sofőröm légy???? :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Szerinted miért nem ellenkeztem hogy a sofőröm légy???? :) :( Kösike :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Mel Gibson? (nem látszik ezen a monyioron egész jól....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Mel Gibson? (nem látszik ezen a monyioron egész jól....) ááá... Lujdzsi! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Az addig rendben, hogy Lujdzsi, de mel-le neki is van, es ha gitarozik, akkor talan meg Gibsonja is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Nahát, a debreceni az egyetlen MOTE szekció, akinek saját Mel Gibsonja van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2006 És ez még nem minden... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Nyuszi! Hulyen hangzik a kerdes, de aludtal mar el nagy tanulas kozepette fuzeten? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts