Sörös Sanyi Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Ó, köszönöm Vágó... izé... Fényi úr! :) az átvétel meg fog történni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 póló: 1. Nyuszifül (kér, XL ) 2. Ember2 (Ha jól sejtem nem kér... de csináltathatnánk 1-et neki) 3. I_S (vele beszélek holnap erről) 4. Mackosajt (kér, XL) 5. Szabot (holnap személyesen is megbeszélhetjük) 6. Benzingőz (szokott erre járni még?) 7. S.S. (kér, M) 8. Vascona 9. Corsika (kér, M ) 10. Lujdzsi 11. Kiccsikó (kér, XL ) Akkor most kéretik a lisán szereplő szemlyeknek egy kérek/nemkérek, ill. első esetben méretet mondani. :) (vagy ha változás van. :)) (ne idézgessük a listát, majd javítgatom... vagy csináljunk egy topicot a pólónak, meg egyebeknek?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 1db -ot kérek M -es méretben.Köszönöm.Elöl a nick nem lehetne egyforma betűs és nem ilyen Lánchíd alakú? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 1db -ot kérek M -es méretben.Köszönöm.Elöl a nick nem lehetne egyforma betűs és nem ilyen Lánchíd alakú? :) Minden megoldható... :) ez is egyforma betűs, csak "effekt" van benne. de majd akkor átalakítom... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Mindenki alukál csak én játsszom az éjjeli bagolyt! :) Itt a határon soha nem áll meg a forgalom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Mindenki alukál csak én játsszom az éjjeli bagolyt! ;) Itt a határon soha nem áll meg a forgalom. :) Én itt lettem volna, ha lenne bent net... de nincs. :P persze most sikerült pihizni is. :D :P !!! Megjavult a képtár !!! Felraktam az összes elő- és hátoldali képet IDE !!! eltüntettem a "lánchidat" belőle. :P :) :( küldjétek PÜ-ben a méreteket, és akkor elintézem... az árat majd rendezzük. már csak 1 hét van Soltvadkertig! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2006 Halihó.....köszi a biztatást, a hapsi amikor megtudta mennyit keresek lehalt, és rögtön főkönyvelőnek titulált, szakmai kérdésekkel bombázott kora reggel!!!!!! A pólóméret? Ajaj hát nem is tudom..Mert az annyira változó anyagtól függően.Szerintem nekem a legnagyobb kell, max kicsit bő lesz rám :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Már túl is vagy a meghalgatáson? Időm se volt szorítani. Azt hittem, cirka 10 körül megyel. És, kecsegtetnek valami jóval, vagy a majd visszahívjuk dumát ejtették el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Nyuszi! XXL???? ne má.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2006 ÁÁÁÁ, lefagyott a gép, és elszállt a hszom. :) Most meg már nem emlékszem mit írtam ok, XL elég, neked is az kell nem?Tegnap megint kocsit mostál? Csiloogott a veki az éjszakában ;) Szóval a 30 napos felmondási idő nem tetszik neki, de az ürge egy bunkó, felállított és bezáratott velem egy ajtót, gondolom a ....akarta megnézni, és még kocsija sincsen :) :( De azt hallottam elég nagy a fluktuáció, szal....mindge yha más nem elsz akkor majd felhívom, hogy kellek e még. Sanyi egy szobában leszünk! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Méretet feljegyzemide... veki... nem volt mosva már 1 hete... majd az elköv 1 hétben lesz komplett pucolás... mocitérrel együtt, hogy ott is minden tiszta legyen. Miféle cégnél voltál te interjún?? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2006 Na tessék, ezért utálom ha vkinek olyan kocsija van mint nekem....eddig nem értett hozzá, mostmár azt állítja szar hangja van a kocsimnak...érdekes hirtelen az lett.eddig nem volt, jól felbossazantott, és felidegesített, pedig jó napom vlt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Sziasztok Pajtosok! :) póló: 1. Nyuszifül (kér, XL ) 2. Ember2 (Ha jól sejtem nem kér... de csináltathatnánk 1-et neki) 3. I_S (vele beszélek holnap erről) 4. Mackosajt (kér, XL) 5. Szabot (holnap személyesen is megbeszélhetjük) 6. Benzingőz (szokott erre járni még?) 7. S.S. (kér, M) 8. Vascona 9. Corsika (kér, M ) 10. Lujdzsi (szerinted?) 11. Kiccsikó (kér, XL ) Akkor most kéretik a lisán szereplő szemlyeknek egy kérek/nemkérek, ill. első esetben méretet mondani. :) (vagy ha változás van. :() (ne idézgessük a listát, majd javítgatom... vagy csináljunk egy topicot a pólónak, meg egyebeknek?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Szevasz! De jó, Nyuszival leszek egy szobába! :) no, akkor viszek valami női nedűt is! Mit szeret a főnökasszony? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Sziasztok Pajtosok! :) hali! mizujs? nagyon eltűntél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2006 Hmmm, mióta HOBi megvan nem iszom alkoholt :( Csak egy kis ezt, csak egy kis azt :) alkalmanként, és hát ugye alkalom az van :) Nem amúgy tényleg nem szoktam mostanában, egyik nap is ünnep gyanánt kibontottam egy üveg bort, és alig fogyott belőle... A kedvencem a mádi édes, szóval a fehér, édes bort szeretem...mert az...hmmm ;) Szióóóóóóóóóó Lujdzsi, rég láttunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Nos igen.Dolog volt és amikor néhanapján géphez jutok akkor éppen csak az emileket tudom elolvasni. Már megtettem az előkészületeket az otthoni net ügyében.Ha meglesz észre fogjátok venni igérem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 szóval a fehér, édes bort szeretem...mert az...hmmm :) Igenis, lejegyezve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2006 Igenis, lejegyezve! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Nos igen.Dolog volt és amikor néhanapján géphez jutok akkor éppen csak az emileket tudom elolvasni. Már megtettem az előkészületeket az otthoni net ügyében.Ha meglesz észre fogjátok venni igérem. Hűha!!! asszem hamarosan akkor elbúcsúzhatunk nyuszival, mint a régió legbőbeszédűbb fórumozói. :) Közben nyuszival arról beszéltünk, hogy mi lenne, ha Ember2-nek is megcsinálnánk a pólót, és szétdobnánk az árát egymás közt. Így akkor 1 póló kérése esetén 1500 Ft-ba kerül a dolog...így benne van az ember2 pólója is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Sajnálattal kell közölnöm veletek,hogy anyagi természetű problémák miatt a soltvadkerti talin nem tudok résztvenni. :) De remélem Ti azért jólérzitek majd magatokat és majd meséltek sokat. Ha szépen megkérlek benneteket hoztok nekem rendszámtáblatartót és matricákat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2006 Persze hogy hozunk, meg sok-sok képet is csinálunk, meg vidijókat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Sajnálattal kell közölnöm veletek,hogy anyagi természetű problémák miatt a soltvadkerti talin nem tudok résztvenni. :) De remélem Ti azért jólérzitek majd magatokat és majd meséltek sokat. Ha szépen megkérlek benneteket hoztok nekem rendszámtáblatartót és matricákat? Szombati napra esetleg mint fuvaros, aki nem egyedül megy, azt mondom, hogy harmadolt utiköltség esetén senem jön össze? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Sajnálattal kell közölnöm veletek,hogy anyagi természetű problémák miatt a soltvadkerti talin nem tudok résztvenni. :) De remélem Ti azért jólérzitek majd magatokat és majd meséltek sokat. Ha szépen megkérlek benneteket hoztok nekem rendszámtáblatartót és matricákat?Csokolom! Van 1 pár percem aztán indulok tovább melózni Szolnok Szeged és környéke csak beköszönök. Sajnálom, hogy nem tudsz eljönni mert már ideje lenne találkozni mindenkivel! Nyuszifül felvettek az új melóhelyre vagy értesítenek? Mondtam, hogy gyere hozzánk dolgozni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2006 De hogy menjek, mit kell csinálnom? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts