Korzika Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 Áááááá,mi nem aludni megyünk! :) Nekem ki kell használni azt a rövid kis szombatot,aluszkálásra nem lesz ott idő. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 No, akkor értettem a célzást... mindjárt nekiállok, és faragok másik variációkat! :) Nekem is beugrott, hogy az Opelclub Debrecen jobb lenne. :) alulról meg kivakarom a MOTE emblémát, hogy ne legyen zsufi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május17, 2006 Hogy sikerült az ünneplés?Olyna bunkó vagyok :) el is felejtetem mondani, hogy sok boldogságot az ünnepeltnek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 Hogy sikerült az ünneplés?Olyna bunkó vagyok :) el is felejtetem mondani, hogy sok boldogságot az ünnepeltnek ;) KÖszi... Jól! :P jut eszembe, a nicknév akkor rajta legyen? és ha igen hol? elől, vagy hátul, vagy mindkettő? Tudod, hogy hátulról is jól felismerhető legyen mindenki. :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május17, 2006 Akkor hátul legyen a logó, és rajtafelül: Opel club, alul Debrecen, és alatta a nick, olyan deréktájon, ez így jó?vagy előlre a nick...csak az enyém hosszú oda ha csak jobb vagy bal oldalra mint a logók szoktak lenni, vagy teljes mellszélességben:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 Szerintem elöl is hátul is szerintem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május17, 2006 Akkor az opel jel alsó karikáján a nick....és akkor elölre is, de totál nagyban? :) Végülis úgy olvasható Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 Azt hiszem ezt hívják majd offolásnak,amit most csinálok,ne haragudjatok érte,de csak nektek tudom ezt elmondani! :) 3 szerelmem lett! :) Vettem még egy asconát,amolyan bejárós autónak.megszűnik a földönfutó életmód?! Nickneves pólók? :( Nagyon hibátlanok lesztek benne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 Hali Roli! Nos, megkérdeztem, teljesen tele a notesz, nem mer időpontot mondani... :) Nyuszi, legfeljebb cserélünk! Telo-t áttesszük a te helyedre, te meg jössz az övére! :) Bár, Telonak talán maradnia kellene. Viszont Rasztalos és Szoundra is jó szobatársnak tűnik. Júj de bonyolult! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május17, 2006 Sanyi nem értem ám mit mondasz... Roli!Ez nem járja egy embernek ennyi szerelem, másnak meg egy sem :) :) Gratula a verdához :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 Az én szobatársaim Telo, Rasztalos és Szoundra. Te kikkel leszel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május18, 2006 Az én szobatársaim Telo, Rasztalos és Szoundra. Te kikkel leszel? Hát épp ez az hogy nem tudom, mert úgy volt hogy ti alszotok velem, aztán Telo mondta náluk van egy hely még... de mivel sokáig tököltem a jelentkezéssel, nem tudom mi a helyzet... :) De szerencsére vannak akik befogadnak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Szeretnék nektek mutatni képeket a változtatásról... de a képtáram vacakol... bármit feltöltök, az 24 óra múlva is csak egy konvertálás alatt áll... :) Így mindjárt dobok egy csomó linket a képfeltöltésről. Nyuszi... akkor kikkel leszel 1 szobában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május18, 2006 Még nem tudom...majd csak elalszok valahol :) bár szerintem Telo örül ha nem vele, mert tavaly is korán felkeltettem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 :) Korán kelő vagy ilyen bulikon is? más... a képfeltöltés sem csípi a búrámat.... nem ment fel 1 kép se. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Nekem teccik, csak a KICCSIKÓ felirat legyen rajta! A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu :) előlre meg valami ilyesmit: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Sziasztok! Jól eltűntem már megint. Bocsi érte. Nyuszi, veled akartunk aludni, de későn jelentkeztél. Bár szerintem Soltvadkerten úgysem az alvás lesz a téma... :) Mackó, jók a logók, de az Opelclub ez nem jobb egyben? Én még a Photoshop felrakásáig sem jutottam. :) A cégnél akartam a GIMP-et használni, de mostanában leáll az összes teszterünk, így karbantartásokat kell csinálni. Egyszerűen nem jutok gép elé. Az olajért úgy néz ki, hogy holnap tudok bemenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Mackó, jók a logók, de az Opelclub ez nem jobb egyben? Én még a Photoshop felrakásáig sem jutottam. :) A cégnél akartam a GIMP-et használni, de mostanában leáll az összes teszterünk, így karbantartásokat kell csinálni. Egyszerűen nem jutok gép elé. Az olajért úgy néz ki, hogy holnap tudok bemenni. A klub honlapján, meg itt is így szerepelünk... :) meg minden más régió is. Akkor ha szerintetek is jók a logók, akkor délután megcsinálom mindenkiét, és akár ha gondoljátok, holnap el is mehetek egyeztetni... persze a méreteket sem ártana tudnom. :( Az olaj meg okés holnap is, max ezt most I_S-nek adom oda, ha jön ma be, és neked lesz új holnapra. Most viszont megyek csicsikálok egy picit a fiúkkal együtt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május18, 2006 Na ma nem jutottam vissza aklímásokhoz, de tegnap kivették a szöget/szeget a kerekemből.... Ma elküldtem a felmondásomat is, holnap pedig állásinterjúra hívtak be egy céghez :) Ma ültettem virágot, paprika palántot, szal hasznosan ténykedtem, és jót is cselekedtem.... A lámpánál egy bácsika árulta a flasztert, hát adtam neki egy kis pénzt, természetesen az újságot nem kértem. Megdícsérte a kocsimat, és különösen a színét...aztán meg a szememet :) Most pedig megyek fagyizni :( Tamás, nem dorgálásképpen írtam, hogy nem velem alszotok, már akad alvótársam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 gratulálok, Nyuszi! Új életet kezdesz! Tök jó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május18, 2006 Szia Rulezke! Igen szinte minden évben :) Kicsit azért már unom :) De a legnagyobb bánatom, hogy néhány nagyon kedves kollegámtól nem tudtam elköszönni :( Na mindegy. Most két, nem három gömbös fagyit fogok enni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Nyuszi! Jó fagyizást! Holnap szorítok az állásinterjúdnak! :) Viszont akkor szeretném megkérni a mélyen tisztelt régiótársakat, hogy póló ügyben mérteket legyenek szívesek közölni... :( (aki szégyenlős, az küldhet PÜ-t is) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Na mindegy. Most két, nem három gömbös fagyit fogok enni ;) Gömb = gombóc, ugye? :) Ez fura volt nekem amikor ott jártam nálatok... Vagy nem nálatok láttam / hallottam először ezt? :) Amúgy én is gratulálok az "új" élethez! :( Remélem jól sikerül majd az interjú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Nem vagyok szégyellős, egyszerűen nem tudom. No várj, turkálok a pólók között. Aszondja: 100% cotton... ez nem az. Van rajta egy marha nagy 'M' az lesz az? Nyuszi milyen fagyit szeretsz? Amúgy meg sok sikert holnap, de ezt akkor is leírom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május18, 2006 Megoszt Elküldve Május18, 2006 Nem vagyok szégyellős, egyszerűen nem tudom. No várj, turkálok a pólók között. Aszondja: 100% cotton... ez nem az. Van rajta egy marha nagy 'M' az lesz az? Gratulálok... ön nyert... nyereményét mackósajt juttatja el önhöz, melyet egy üveg sör kíséretében Soltvadkerten átvehet! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts