mantababy Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Szerintem a pólókat, ha meg tudunk egyezni a mintáról és az ár megfelelőségéről, akkor megelőlegezhető mindenkinek, és Soltvadkerten át tudjuk adni... aki esetleg ott nem, majd valahogy megkapja. :) helloka, ilyen polot mindenki kap? :) aki ker?lehet buta kerdes, de ma buta napom van bocsi. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 helloka, ilyen polot mindenki kap? :) aki ker?lehet buta kerdes, de ma buta napom van bocsi. :) Ez most a mi régiós pólónk... sorry. De ha küldesz valamit amit esetleg pólóra akarsz rakatni, akkor arról is lehet szó szerintem. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 ... az ucsó körben csak nagypapis tempót diktáltam, mert a kezem már ki volt teljesen a szervómentes, éppen csak mozdítható, kanyarban erősen kapaszkodós kormányzástól... Edzzél, edzzél, nagypapi, mert nem adom ám oda a szekeret! Marad kenyérgőzös a nagy papucsokkal is. Bár, nálam kapaszkodjon az utas, én könyökölök! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május15, 2006 Megoszt Elküldve Május15, 2006 Ez most a mi régiós pólónk... sorry. De ha küldesz valamit amit esetleg pólóra akarsz rakatni, akkor arról is lehet szó szerintem. :) Na hátha a kecskemétiek is csinálnak ilyet. Nade nem pattogok. Én még kicsi vagyok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Jó Reggelt! Edzzél, edzzél, nagypapi, mert nem adom ám oda a szekeret! Marad kenyérgőzös a nagy papucsokkal is. Bár, nálam kapaszkodjon az utas, én könyökölök! :) No azé a gokart meg a Manta között van némi kormányáttételi különbség! ;) de persze edzek! :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Ez most a mi régiós pólónk... Nektek is jó reggelt! :) Akkor gyorsan egyezzünk meg,hogy milyen legyen és Soltvadkertre már menjünk abban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május16, 2006 Halihó! :P Nagyon beteg vagyok :) :) Táppénzen vagyok mától :( ;) Jó mi??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 CORSikA! Úgy jó lenne neked, ha mondjuk 27.-én tőlünk indulnánk? És a vekivel... a corsa meg addig pihenhet itt, az udvaron. ;) Nyuszi! :( remélem nem súlyos! :) :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május16, 2006 Nyuszi! :P remélem nem súlyos! :) :) :P Sajnos igen :P :D Legalább egy hónapig nem mehetek dolgozni :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Sajnos igen :( ;) Legalább egy hónapig nem mehetk dolgozni :) :) Úristen! :P Jól tudom, hogy a doki még levegőváltozást is javasolt? ezért is mész Soltvadkertre! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május16, 2006 Úristen! ;) Jól tudom, hogy a doki még levegőváltozást is javasolt? ezért is mész Soltvadkertre! :P :D Igen :) Azt mondta az allergiámra és a légutak tisztítására legjobb egy kis benzingőz :) Ám legyen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 CORSikA! Úgy jó lenne neked, ha mondjuk 27.-én tőlünk indulnánk? És a vekivel... a corsa meg addig pihenhet itt, az udvaron. :P Nyuszi! ;) remélem nem súlyos! :) :) :D Jobbulást Nyuszi! :( Laci,most kezdem cserélni a szolgálatot,amint biztosat tudok írok és utána pontosítjuk az indulást.OK? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május16, 2006 Jobbulást Nyuszi! :) Köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Corsika! OK! Pólóra mit szólsz? fehér? mintán meg ha jól tudom, Tomi dolgozik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 A fehér is nagyon jó,csak a minta szép legyen és minél hamarabb felvehesük. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Jaj, de sajnállak Nyuszi! :) Ez ám a stílusos megoldás. Miket beszélek! Szerencsésen jött ez a szerencsétlen betegség. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Sanyi! (meg aki még nem nyílvánított véleményt)... jó lesz a fehér póló? Minta variációk folyamatban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Az se érdekel, ha hupilila, csak a miénk legyen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Az se érdekel, ha hupilila, csak a miénk legyen! :) Értettem... :) csak tudod... félig meddig demokrácia van, vagy mi a szösz. :( Akkor ha nektek is megfelel. kiegyeztünk a fehérben... már csak a minta a kérdéses. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május16, 2006 Bocs mackó leléptem ügyintézni, és elfelejtettem kilépni msnből... Én már mondtam ezer variációt.... ;) Ma megajándékoztam HObit boldogságomban, akarom mondani a nagy betegségben :) Tudjátok, volt az a csúnya kavicsfelverődés. Na kijavítattam, és még a biztosító is ki fogja fizetni :P Micsoda jó kis nap :D Ma van apukám szülinapja meg egy haveromé, meg tudjátok Adorjan-é, őt ismeritek, szóval este bulihegyek :( Még tortát kéne sütnöm, de lehet inkább veszek egyet....hisz beteg vagyok, kímélnem kell magam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 No, akkor Isten éltesse apukádat, meg a többi ünnepeltet, te meg érezd jól magad a nagy betegségben! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május16, 2006 No, akkor Isten éltesse apukádat, meg a többi ünnepeltet, te meg érezd jól magad a nagy betegségben! :) Köszi szépen! Egyben ma lesz az astra vétel megünneplése is ha jól sejtem, mert az elmaradt eddig, és most ugyebár a fájós fogat zsibbasztani kell :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Ácsi, most buktál le! Te nem is apukádnak veszed a tortát, hanem HOBinak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Nyuszi! Nincs miért bocsiznod! Torta!!!! nálunk is beindul a szezonja... Lacus holnap lesz 4 éves... 30.-án Bence 2, majd júniusban meg Tomi 3... ja és szombaton volt nővérem szülinapja! :) Ja... póló... tudom, hogy sok variát mondtunk, csak én most perpill 1-re se nagyon emléxem... fel tudnátok sorolni néhányat? más... Tomi! Megvan az olaj, ha jársz erre, akkor csörögj! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május16, 2006 Megoszt Elküldve Május16, 2006 Én is júniusban ünneplem a XXXVII. szülinapomat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts