adorjant Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 :) :( Tettem róla, hogy ne a zöld színbe szeressen bele :D Azaz, imádja, csakhát "véletlenül" már nincs olyan szín ;) nem is abba szerettem bele :) amúgy meg a jelenlegi színkínálat egyik legjobbja ez a villám ezüst (bár annyira nem is ezüst :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2006 Ma a Széchenyin jöttem melóba, azt hittem te jössz mögöttem :) gondoltam is magamba új kocsi, új nő :( ;) De közelebb érve láttam, hogy nem 304-es gyorskocsi az :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Ma a Széchenyin jöttem melóba, azt hittem te jössz mögöttem :) gondoltam is magamba új kocsi, új nő ;) :P De közelebb érve láttam, hogy nem 304-es gyorskocsi az :( nemnem,csak a kocsi az új :D éppen láthattál volna,kicsit késtem a munkahelyről :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2006 éppen láthattál volna,kicsit késtem a munkahelyről :) Nem is tudom miért is nem vagyok meglepve...... :) Mi van nem indult az astra????? ;) :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Nem is tudom miért is nem vagyok meglepve...... :) Mi van nem indult az astra????? :P ;) :) nem sajnos,már 360km van benne,motorcserés lesz hamarosan a drága :( ;) :P :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2006 nem sajnos,már 360km van benne,motorcserés lesz hamarosan a drága :) :) :( ;) :P Hát, mit mondjak, mondtam én hogy alád opelt????Kár :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 ennyivel??? :) miért van az,hogy az előző hozzászólásom benne van a következő hozzászólásomban is,pedig másik kommentre válaszolok? :) nah mind1,majd belejövök Ez azért van, mert bizonyos időnek el kell telnie, hogy külön hsz-nek vegye a rendszer. A floodolás (jól írom?) ellen van (azaz hogy ne tudd a hsz-edet az egekbe emelni gyors egymásutáni hsz-ekkel). nem sajnos,már 360km van benne,motorcserés lesz hamarosan a drága :( ;) :P :D :P Ha ez így volna, akkor a te lábad lenne a hiba és nem az autó... Ne feledd, itt szeretni kell az autót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2006 Én is valami hasonlót írtam neki :) Csak nem szakszavakkal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Csókolom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2006 Ha ez így volna, akkor a te lábad lenne a hiba és nem az autó... Ne feledd, itt szeretni kell az autót! Szereti is, nem látod a smileykat a végén????Csak kicsit fura a humora :) Csókolom! Csóóóóóók ;)Jancsika? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Szereti is, nem látod a smileykat a végén????Csak kicsit fura a humora :) Csóóóóóók ;)Jancsika? Köszönöm jól van az alkatrészek tegnap kilettek cserélve, aztán mentem a futóműveshez tehát teljes a gyógyulás! És ma Petőfiné előkerült? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2006 Köszönöm jól van az alkatrészek tegnap kilettek cserélve, aztán mentem a futóműveshez tehát teljes a gyógyulás! És ma Petőfiné előkerült? Na ez igazán jó hír :( De hisz mondtam, hogy opeltesztelés volt :) Ez azért megbocsájtható mentség nemdebár? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Na ez igazán jó hír :( De hisz mondtam, hogy opeltesztelés volt :) Ez azért megbocsájtható mentség nemdebár? :) Magácskának minden! Na megyek dolgozom 1 kicsit majd jövök sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2006 Magácskának minden! Na megyek dolgozom 1 kicsit majd jövök sziasztok! :) de jóóóóóó Jó munkát! Nekem is kéne már.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Szereti is, nem látod a smileykat a végén????Csak kicsit fura a humora :) Akkor minden rendben. :( A humorát meg majd megszokom, mert remélem visszatérő vendég lesz a fórumon meg a talikon! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Udv kozottunk. Mi ez? Astra invazio? :) Amugy csak ugy megjegyeznem, hogy a kisdragam szerint hutlen lett Hobi, jovoheten adja be a valopert! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2006 Udv kozottunk. Mi ez? Astra invazio? :) Amugy csak ugy megjegyeznem, hogy a kisdragam szerint hutlen lett Hobi, jovoheten adja be a valopert! :) A szürke az fiúszín! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Szép napot! Olvasgattalak titeket, és kezdtem megijedni... aztán látom, hogy az piros Kia átalakult Ezüst Astrává.... Ja.. és elég sokat kellett olvasnom... meg picit csinosítgattam is... mégse nézhet ki akárhogy a topicunk! :) :) Viszont úgy látom, hogy Mélykék még nem járt a fórum közelében, mert Kiccsikónak még nincs sárga csíkja a neve alatt... no mindegy. ami késik, nem múlik. :( Meséljetek még... olyan jó sokat olvasni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2006 Akartam is mondani, hogy valamelyikőtök javítson már egy hsz-on,mert béna voltam idézésnél. Nekem épp háború van, beperelem a főnököm, majd msnen elmondom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Akkor megelőztem a gondolatod! :) Május 13.-án megy valaki Nyíregyre? Gyorsulásit nézni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2006 Akkor megelőztem a gondolatod! :) Május 13.-án megy valaki Nyíregyre? Gyorsulásit nézni? Beraktam a linket a topicba, nem tom, mert én bálba vagyok hivatalos estére Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Beraktam a linket a topicba, nem tom, mert én bálba vagyok hivatalos estére Nálunk meg nővérem ünnepli elvileg a szülinapját... Láttam, hogy beraktad... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Május 13.-án megy valaki Nyíregyre? Gyorsulásit nézni? Mög gyüttem, sajna én 13-án dolgozom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Ha erre járok, szinte mindig azt látom, hogy Tom minket olvas! Ezek szerint érdekes amit írunk! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Ha erre járok, szinte mindig azt látom, hogy Tom minket olvas! Ezek szerint érdekes amit írunk! :) :) Szégyenlős nem mer beleszólni a csacsogásunkba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts