uhuhu Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Úgyis csak december vége felé lesz ott dolgom, ugye???? :lol: Addigra feltankolok ;) EGYÜTT fogtok karácsonyozni??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Nem :lol: :lol: ;) szilveszterezni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 EGYÜTT fogtok karácsonyozni??? :lol: :lol: Inkább szilveszter lesz az a karácsony... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 mindent egybe :lol: szilveszteri Jézuska Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Na ja, egy húsvéti nyúllal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Pláne... meg krampuszokkal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 mindent egybe :lol: szilveszteri Jézuska Na ja, egy húsvéti nyúllal :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 és ez volt az 1000. hszem :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Gratulálok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 köszi :lol: bár ahogy látom el vagyok maradva ... :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Pedig én nemrég csatlakoztam :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Pedig én nemrég csatlakoztam :lol: :lol: Már megelőztél engem is :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Na jó de én nő vagyok :lol: De ha legalább lenne valami értelme a hozzászólásaimnak akkor még büszke is lennék, de így... :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Megjöttem! Látom zajlik az élet. Jó, hogy ilyen sokat dumcsiztok. Ja, Nyuszival tényleg majdnem mentünk bevásárolni....Egy kenyeret, meg a legkisebb fiamnak egy új cumisüveget (tudjátok, a törhetetlen cumisüveget eltörte, van a gyerekben erő) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Szia, jó hogy jöttél, már majdnem kezdtem félni :lol: mindig bántják a gyengébbet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Szépjónapot Nyúlanyó, és többiek, beestem mostmár én is!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Szia, jó hogy jöttél, már majdnem kezdtem félni :lol: mindig bántják a gyengébbet? Majd szólok a kisebbik fiamnak az érdekedben... tudod, hogy megvédjen, hisz van benne erő :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Szépjónapot Nyúlanyó, és többiek, beestem mostmár én is!:lol: Szia nagyfiam :lol: Én is nemsokára végzek a melóval és megyek haza :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Nekem meg el kellene menni a postára, hogy Corsikának feladjak egy filmet, de esik a hav... Azt hiszem megértő lesz, ha egy napot csúszik a dolog (és nem én) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Attól még, hogy a Manta-Manta filmet meg akarja nézni, te nem kell, hogy összetörd magad... Szerintem ezt megérti egy Manta tulajtól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Nekem meg el kellene menni a postára, hogy Corsikának feladjak egy filmet, de esik a hav... Azt hiszem megértő lesz, ha egy napot csúszik a dolog (és nem én) Esik a hav???????????A fene, akkor nálunk is fog :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Messze van az még!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Messze van az még!:lol: Ha hazaértem akkor már eshet, de ne nagyon!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Ne siess, egy egész országon kell még átmennie. Utánna meg jöhet a hócsata, meg a fürdetés!:lol: Nagy buli tud lenni a tél! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Áááá! Úgy veszem észre, nem az a fajta :lol: Az életet meg tényleg fel kellene kicsit lendíteni, mert két emberrel még baráti körről sem nagyon lehet beszélni, nemhogy Klubbról... Ezért aztán bárminemű szervezkedés pozitív elbírálással bír. Szerintem. (A TSZ gének kiütnek rajtam, úgy látom. Egy marha egyszerű mondatot is szarrácifrázok :lol: ) Szóval elvileg vagyunk többen, de csak mi vagyunk aktívak :lol: Corsikának mellékelj egy levelet egy kis motiváló levéllel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts