mackosajt Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 THX! nyuszifül gratula! Rám számíthatsz! Így kicsit könnyebb lesz megbeszélni a dolgokat. Már csak be kéne lépnem a MOTE-ba... :P Azért a topic címe miatt, még a környékbeliek is jöhetnek szerintem. (Hszoboszló, Hböszörmény.....stb.)/most inkább nem sorolom fel az összes települést/ Cívisváros! Cívisváros! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November19, 2005 I_S-nek tetszik a dolog. Ha ideje engedi a talikon is részt venne. A többiek válaszára még várok. Aztán akár jövőhéten összehozhatnánk egy röpke találkozót, hogy megismerjük egymást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 I_S-nek tetszik a dolog. Ha ideje engedi a talikon is részt venne. A többiek válaszára még várok. Aztán akár jövőhéten összehozhatnánk egy röpke találkozót, hogy megismerjük egymást. Ez olyan szép volt! :P :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November19, 2005 Örülök, hogy így meghatódtál! :D Szívesen látunk téged is. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 Örülök, hogy így meghatódtál! :D Szívesen látunk téged is. :P Ha feljössz értem, majd hazahozol, akkor megyek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 Aztán matricákat szorgalmasan ragasztani! Ahányszor Debrecenben járok, mindig figyelgetem, de eddig még sosem láttam MOTE-s autót. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November19, 2005 Ha feljössz értem, majd hazahozol, akkor megyek! :D Megbeszéltük :D, bár csodálkozom, hogy be mersz ülni mellém, tudod, hogy kezdő sofőr vagyok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November19, 2005 Aztán matricákat szorgalmasan ragasztani! Ahányszor Debrecenben járok, mindig figyelgetem, de eddig még sosem láttam MOTE-s autót. :P Ez azért lehet, mert a környéken az enyém az egyetlen MOTE matricával ellátott autó. Én meg a munkahelyem előtt álldogálok a város külrészén, azaz parkolok, amikor te a városban vagy. De ha legközelebb szólsz, akkor elkanyarodok, arra amerre éppen jársz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 Megbeszéltük :D, bár csodálkozom, hogy be mersz ülni mellém, tudod, hogy kezdő sofőr vagyok :P Szeretek veszélyesen élni :P :D :D Különben eltaláltál Vadkertre is, és akkor még kezdőbb voltál! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November19, 2005 Szeretek veszélyesen élni :P :D :D Akkor mellettem a helyed, lovagom :P Különben eltaláltál Vadkertre is, és akkor még kezdőbb voltál! :D Ez igaz, látod, és azóta mennyi idő eltelt. :D De Telo már ült mellettem, tőle megkérdezheted be merjél-e ülni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dolington Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 ...és hányan vattok már a sekcijóba?? Hhee? :P :P Hát, vagyok én!!!!!!!!!!! A többiekről nem nyilatkozhatok.... De szerintem Benzingőz, Corsika, Mackósajt,és Dolington is benne lesznek. Igen, Dolington is benne lesz!!! :D Csak most kicsit sok a dolga, még Nyuszkót is hanyagolja...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November19, 2005 Igen, Dolington is benne lesz!!! :D Csak most kicsit sok a dolga, még Nyuszkót is hanyagolja...... :D :D :P :D Bizony ám, hogy elhanyagolsz, már kezdtem megsértődni :P :lol: Még csak az kellett volna, hogy ezek után nemet mondj! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 Szerintem Nyuszifület kellene kikiáltani szekcióvezíííírnek, nem? :P Vagy demokratikus szavazás lesz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November19, 2005 Szerintem Nyuszifület kellene kikiáltani szekcióvezíííírnek, nem? :P Vagy demokratikus szavazás lesz? :D :P :D :D köszönöm a bizalmadat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 Tuti vannak vezérnek való kiváltságok, pl. minden hónapban egyszer ingyen tankolhatsz, meg ilyesmi! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November19, 2005 Tuti vannak vezérnek való kiváltságok, pl. minden hónapban egyszer ingyen tankolhatsz, meg ilyesmi! :P Ejha, akkor önként jelentkezem! :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 Én meg szervezkedek, ostromlom a leendő klubtagokat. :P Csak hajrá! Talán nagyobb sikered lesz, mint nekünk, itt a Mediterránumban! Ha más nem, majd összevonjuk erőinket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November19, 2005 Csak hajrá! Talán nagyobb sikered lesz, mint nekünk, itt a Mediterránumban! Ha más nem, majd összevonjuk erőinket! :D Elég kevesen vagyunk még, sajnos. Most meg hogy itt a tél, még inkább eltünnek az emberkék, mert szerintem a gyorsulásik is abbamaradnak, ahol lehetett volna még tagokat cserkészni :? De tudod, majd agresszív kisnyuszi leszek, és szórólapokkal fogok bombázni, minden lámpánál mellém álló opelest. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 De tudod, majd agresszív kisnyuszi leszek, és szórólapokkal fogok bombázni, minden lámpánál mellém álló opelest. :P Neked ez biztos jól is állna, de nekem ki tekerné le az ablakot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November19, 2005 Neked ez biztos jól is állna, de nekem ki tekerné le az ablakot? :P :D :D Hát ahogy magamat ismerem, nekem sem sokan, vagy max nem azért hogy elvegyék a szórólapot Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 Hanem miért? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November19, 2005 Hanem miért? :P Asszem ez már egy másik topic témája. :D Egyébként mi az oka hogy nem mozdulnak nálatok az emberkék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 Hát ez jó kérdés! Mondjuk én túl sokat nem erőlködök ez ügyben, egyszer küldtem pü-ket a pécsi, illetve a környékbeli felhasználóknak, de a 7-8-ból talán 1 vagy 2 válaszolt. Erőltetni nem akarom a dolgot, túl sok időm nekem sincs. Biztos elfoglalt emberek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November19, 2005 Erőltetni nem akarom a dolgot, túl sok időm nekem sincs. Biztos elfoglalt emberek. Igen ezzel én is így vagyok, nálam meg még cikibb a dolog, ugyanis volt már aki félreértette, amikor a kocsi kapcsán és a klub miatt beszélgetést kezdeményeztem. De majd az erős férfi szekciótársak segítenek a kis ártatlan nyuszifülnek :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November19, 2005 Megoszt Elküldve November19, 2005 Lehet, hogy én is félreérteném! :P Nem ám! :D Emlékszel, amikor MSN-en "letámadtál", aztán átcsaltál ahhoz a romlott csapathoz? Azóta nem merek MSN-ezni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts