nyuszifül Elküldve Május9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2006 Természetesem csak a tied után! :) :) Lehet tényleg jó a rábeszélőképességem? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 ;) :) Lehet tényleg jó a rábeszélőképességem? :D Vajon ezt honnan veszed... :) ugye Sanyi? :P már csak 2 hsz... Amúgy szégenylős az illető? Vagy csak hívjuk 304-nek az autóját? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2006 Vajon ezt honnan veszed... :) ugye Sanyi? ;) már csak 2 hsz... Amúgy szégenylős az illető? Vagy csak hívjuk 304-nek az autóját? :) Én töröltettem ki a rdszot!!!És neve még nincs, metrt még csak ismerkedünk :P Uram!!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 :) ;) Vajon ezt honnan veszed... :) ugye Sanyi? :P már csak 2 hsz... Amúgy szégenylős az illető? Vagy csak hívjuk 304-nek az autóját? :( még nincs neve :D de majd lesz,gondolom Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2006 :) ;) még nincs neve :P de majd lesz,gondolom Majd meglátjuk "befekszik-e mint cica az ágyba" :) alattam, és majd elnevezem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 :) :) még nincs neve :( de majd lesz,gondolom egyelőre még csak szokom,nem nagyon érzem még... viszont az eddigi átlagfogyasztása 6,47 liter! szerintetek ez 360km után milyen eredmény?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2006 egyelőre még csak szokom,nem nagyon érzem még... Tudom, jobban fogyaszt mint az enyém :) Mi az hogy nem érzed?????HOBin gyakoroltál eleget :) Különben is ez OPEL, kicsifiúúúúú!!!!!Autó, nem oylan amilyenekhez eddig szoktál :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Én töröltettem ki a rdszot!!!És neve még nincs, metrt még csak ismerkedünk :( Uram!!! :) Ezt a megszólítást már szeretem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Tudom, jobban fogyaszt mint az enyém :) Mi az hogy nem érzed?????HOBin gyakoroltál eleget :) parkoláskor,két kocsi közé beállni még elég gyengén megy,meg a másik fura (pozitív értelemben) dolog,hogy jelentősen kisebb ívben fordul meg,mint anno a Kia meg a kuplung eszméletlen lent fog,ahogy picit engedek a kuplungon,máris megindul :( meg kell szoknom még Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 parkoláskor,két kocsi közé beállni még elég gyengén megy,meg a másik fura (pozitív értelemben) dolog,hogy jelentősen kisebb ívben fordul meg,mint anno a Kia meg a kuplung eszméletlen lent fog,ahogy picit engedek a kuplungon,máris megindul :) meg kell szoknom még Csak hajrá! Tessék belépni, eljönni Soltvadkertre. Azon a távon megszokod! Gyerekek! Most jubilálok! Pezsgőt ide! Aztán valaki vegye el és igya meg, mert nekem nem kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2006 :) :( ;) Nagyon várom a közös képeket :P Csak hajrá! Tessék belépni, eljönni Soltvadkertre. Azon a távon megszokod! Gyerekek! Most jubilálok! Pezsgőt ide! Aztán valaki vegye el és igya meg, mert nekem nem kell... Én megiszom.... :) Gratula, te kis pletykás Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Csak hajrá! Tessék belépni, eljönni Soltvadkertre. Azon a távon megszokod! Gyerekek! Most jubilálok! Pezsgőt ide! Aztán valaki vegye el és igya meg, mert nekem nem kell... nem tudom még,hogy belépjek-e :) :) :( soltvadkertre tuti,hogy nem megyek,mert akkor soha nem lesz alufelnim ;) szerintetek 5-6 vagy sokküllős felni szebb a G Astra alatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 :( ;) :P Nagyon várom a közös képeket :D Én megiszom.... :) Gratula, te kis pletykás Mondja ezt az, akinek 3653 hsz-a van... :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2006 nem tudom még,hogy belépjek-e :) :) :( Be sem vennélek :P :D soltvadkertre tuti,hogy nem megyek,mert akkor soha nem lesz alufelnim ;) Cöcö.....Nem is vinnélek Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Be sem vennélek :) :( Soltvadkertre tuti,hogy nem megyek,mert akkor soha nem lesz alufelnim :) Cöcö.....Nem is vinnélek akkor csinálok egy másik opel klubot ;) nem is kell,van OPEL a háznál :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2006 akkor csinálok egy másik opel klubot :) nem is kell,van OPEL a háznál :) Le van védve kicsifiú :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Le van védve kicsifiú :) az most nem lényeges, miért ne lehetne más klubot csinálni? ha már diszkriminálják az embert :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 nem tudom még,hogy belépjek-e :) :) :( soltvadkertre tuti,hogy nem megyek,mert akkor soha nem lesz alufelnim ;) szerintetek 5-6 vagy sokküllős felni szebb a G Astra alatt? Nem lesz alufelnid, de csatlakozhatsz egy remek társasághoz. Csak akkor lépj be, ha érdekel a társaság, mert ez erről szól. Klub, azaz baráti társaság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2006 az most nem lényeges, miért ne lehetne más klubot csinálni? ha már diszkriminálják az embert :) :) :( Ne bosszants fel!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Le van védve kicsifiú :P Ha így folytatod, akkor belép az OBI-ba... :( :) :) Ne bosszants fel!!!! Sose ébreszd fel az alvó nyulat! ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 Nem lesz alufelnid, de csatlakozhatsz egy remek társasághoz. Csak akkor lépj be, ha érdekel a társaság, mert ez erről szól. Klub, azaz baráti társaság. tisztában vagyok vele,csak a jelenlegi állás szerint nem sok időm lenne országos talikra járni,helyi meg amúgy is lehet... majd még meglátom Sose ébreszd fel az alvó nyulat! :) :) :( nem szoktam felkelteni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 az most nem lényeges, miért ne lehetne más klubot csinálni? ha már diszkriminálják az embert :) Mekkora mákod van, hogy nem zöld az autód! Te már nem élnél... :) Egy szó, mint száz, üdv a fórumon! Most pedig: CALL(melo); Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május9, 2006 Megoszt Elküldve Május9, 2006 :) :) Ne bosszants fel!!!! ennyivel??? ;) Mekkora mákod van, hogy nem zöld az autód! Te már nem élnél... :( Egy szó, mint száz, üdv a fórumon! Most pedig: CALL(melo); nem olyan könnyű ám engem legyőzni :D jó munkát! miért van az,hogy az előző hozzászólásom benne van a következő hozzászólásomban is,pedig másik kommentre válaszolok? :P nah mind1,majd belejövök Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2006 Mekkora mákod van, hogy nem zöld az autód! Te már nem élnél... :) :) :( Tettem róla, hogy ne a zöld színbe szeressen bele :P Azaz, imádja, csakhát "véletlenül" már nincs olyan szín ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2006 nem szoktam felkelteni ;) :) :) Nem???? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts