nyuszifül Elküldve Május4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május4, 2006 Nagy a pangás srácok!Bár pont én mondom aki itt sincs már napok óta, és most is épp indulóban vagyok! egy ismerősöm kölcsöadja a kocsiját :) Hááát, csinálok majd képeket, feltéve ha még világosban ideér.....Tegnap már vezettem kicsit egy parkolóban, dehát, na alig látok belőle ki....És a fék!Majdnem kimentem a szélvédőn...És most én megyek vele a forgalomba.....Félek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Birom a nőt! :) Bejelenti, hogy fél, de azért teli szájjal vigyorog! :) Milyen autóról van egyébként szó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Biztos VIPER :) Sziasztok,ujra itt vagyok ,kis pihi után.Végig olvastam mindent ,mindjárt megyek is tovább a Corsá-ba,meg a Gsi-be stb.... Sajna a kis fekete A Corsát a faternak még nem tudtuk elhozni,mert a fickó még nem műszakiztatta le,mostmár kezdek ideges lenni,mindig csak ígéri,hogy ma vagy holnap... :) Minden nap hívom,mindjárt meg is csörgetem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május4, 2006 Megoszt Elküldve Május4, 2006 Birom a nőt! :) Bejelenti, hogy fél, de azért teli szájjal vigyorog! :) Milyen autóról van egyébként szó? Te is? Én is! :( Ja-ja, nyuszi! Azt nem írtad, hogy milyen autó! Esetleg egy nyerges vontató? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 Biztos nem akarta,hogy fájjon a szívünk. :) Jó reggelt! Nekem lassan letelik a műszak :) utána pihi és du. 2-3 felé leszek az autó kiállításon. Helló Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 Jó reggelt! Nyuszi: Milyen ótó???? :) CORSikA: Jó nézelődést a kiállításon! :) Tomi: Ha még nincs meg Chyga száma, akkor szólj! Tudok segíteni. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május5, 2006 Halihóóóóóó! Na akkor szombaton hepaj???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 Hepaj??? Inkább tali... oszt esetleg mögnézhetnénk az ótókat a téren... vagy hun a fönében lesznek... :) De Nyuszi! Milyen ótót vezettél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május5, 2006 Hát végül nem vezettem, mert sok volt a rendőr a városban ;) Inkább fagyiztam, mert elég volt az a fék, nem akartam egy szarvat a homlokomra, amit a szélvédőkoppanás okozott volna. Amúgy egy Kia Schuma volt, ez az utolsó napja, mert a tulaja holnaptól egy szépséges G astra tulajdonosa :( Nem véletlenül :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 Értettem... tehát akkor holnaptól ( ??? nem mától???) már van egy new car az ismerősödnek. Esetleg klubtagság? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 Jó reggelt! A Szelepszárizé nem bibis(remélem), csak tetszik a hangzása. :) :( Már untam a régi aláírásomat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 Jó reggelt! A Szelepszárizé nem bibis(remélem), csak tetszik a hangzása. :) :( Már untam a régi aláírásomat. :) Szia! Itt gondolom megint csak a szövegre kell gondoljak, nem a Skodákra. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május5, 2006 Értettem... tehát akkor holnaptól ( ??? nem mától???) már van egy new car az ismerősödnek. Esetleg klubtagság? :( ;) Igen holnaptól :P ÁÁÁ, be nem veszem a klubba :) Nem elég hogy opelgyűlölőből opelest faragtam belőle???? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 Igen, de remélem, nemsokára cserélem az aláírást, mert elkészült a Rapid (legalábbis a szerelő ezt mondta), szombaton megyünk megnézni, aztán már csak pár nap , plusz papírmunka. :) megint túlzottan optipista vagyok :) Szegény Corsát viszont hanyagolom picit, még nem volt tavaszi átvizsgáláson, pedig mindig szoktam vinni félévente. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 Nyuszi! Nekem bőven elég! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 opelgyűlölőből opelest faragtam belőle???? :) lesz ő még opelgyűlölőből opelgyűjtő! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 Jó reggelt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 Szia!Hogy van az autód? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 Szia Kiccsikó! Az aláírásod neked is érdekes! Rulezke... te meg észre sem veszed, hogy reagáltam az aláírásodra? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 Köszönöm még egyben, hétfőn v. kedden lesz kicserélve az alkatrész, de attól még lehet vele menni nem veszélyes. Nyuszifül van már új munkahelyed? Igen érdekes az aláírásom, de csak poén! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 :) :) ezek lemaradtak az előbb! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 De láttam, hogy reagáltátl, én is irtam rá! :) (vagy valamit nagyon félrenéztem....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 De láttam, hogy reagáltátl, én is irtam rá! :) (vagy valamit nagyon félrenéztem....) Jól láttad, csak még reggel van, hajnali 3-kor jöttem haza a gyerek felkeltett 7-kor, és ilyenkor már nem tudok vissza aludni, amikor láttam, hogy mindent összeírtam akkor javítottam ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 Én néztem félre... pont akkor volt netszünet, aztán meg kimaradt 2-3 hozzászólás a figyelmemből... bocsika. Szombati programterv: Nagyvásár és autókiállítás megnézése! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május5, 2006 Megoszt Elküldve Május5, 2006 azt mondják a rádióban, hogy sok útlezárás lesz Debrecenben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts