Vascona Elküldve Április30, 2006 Megoszt Elküldve Április30, 2006 Tényleg szép, jó, és ráadásul még olcsó is, de nem megy alá! :) Legalábbis még most. Nem is a magassággal van a gond, hanem a szélességgel. Sanyi! a kerékjárati ívek vannak benne,vagy kicsi az ET? szólj ha kell valamit segíteni! jelenleg te vagy az egyetlen opeles,aki aránylag közel lakik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Szép napot! Nagyon nagy a csend!!! Mindenki ezerrel majálisozik? Folyik a sör, meg fő a virsli? :) :) Ide is írjatok! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Vagyok Mackó, de a listán a lap alján volt már a chat, kicsit későn értem ide. Nos Roli, kell osztókör módosító pogácsa (direkt nem írok nyomtáv szélesítőt, mert nyomtávból már lesz elég :)), és azzal már ki is lóg, meg a perem bele is ér. De ezeket direkt a szélesítés alá vettem, addig meg elrohangálok a virslivel (márha rohangálok). ET-vel semmi gond, remekül benn van a közepe. ET szempontjából pont olyan felni, mint amit kerestem. Ugyan nem pont ilyenről álmodtam, de nagyon bejön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Aztat mondjad Sanyi, hogy mikor lesz tuti a hétvégi programod? Mert ugyan azt is szeretném, ha a Mantád is haladna, de ugyanakkor az se lenne rossz, ha itt tudnál lenni szombaton! :) A többiekkel meg meg kéne már akkor beszélni, hogy ki mit vigyen.... :) addig is: "Éljen május elseje......" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Éljen, éljen. De ebben a szar időben tuti nem vonulok. Akkor fixre mondom a nemet, sajnos. Ez most nem jön össze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Éljen, éljen. De ebben a szar időben tuti nem vonulok. Akkor fixre mondom a nemet, sajnos. Ez most nem jön össze. Hol xar idő? Itt elő-előbújik a napocska.... Arra esik? Meg.... amúgyis... szombatig még lehet jó idő!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Az idő sose érdekelt, csak annyiban, hogy nagyon meleg ne legyen. Itt egyébként esik, fúj, napról nem is álmodok. De ez még véletlenül se ok arra, hogy nem megyek. Az csak kifogás lenne, hisz télen is mentem, mikor visszafele már térdig érő hóban kellett csúszkálni. Egyszerűen sokminden összeszaladt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Kár... :) Ennek én nem örülök.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Elhiheted, én se. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Ja... Tominak és Rulezkének ajánlom figyelmébe ezt a kis B corsát: Turbó, 6 sebesség!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Nem semmi, hogy micsoda technikát lehet abba a pici motortérbe zsúfolni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Jöhet ide, a garázsomba!!! ;) :P Most láttam itt helyben egy eladó kis Smartot, piros-fekete, panorámatetős, naaaaaaaaagyon aranyos, csak kicsit drága.... :) :( Meg kitagadnának a klubból is..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május1, 2006 Szép estét mindenkinek! Hazaértem, azaz értünk, Hobi jól viselkedett. Láttam szép vízesést(majd a képtárba felteszem), meg szarvast, meg sok HObi színű astrát :) meg sok egyéb opelt :) Bár az eső ma esett, így sokat nem sétálhattam, de azért jó volt, csak kár hogy haza kellett jönni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Sziasztok! Én is hazaértem. Nagyon tetszett az autókiállítás. A képeket mindjárt felrakom a képtárba. A kiállítás után elmenetünk Mickolcra moziba. Jól megnéztük a Jégkorszak 2-t. :) Hsz-ok a fentiekhez: Sanyi, én is sajnálom, hogy nem tudsz jönni! Ez már tuti? Mackó! Már láttam ezt a video-t, de akkor sajna letöröltem. Most lementettem a gyűjteménybe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Képek a luxusautó kiállításról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Tomi, megvan a fűtésed, itt van nálam, vadkerten odaadom! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Tomi, megvan a fűtésed, itt van nálam, vadkerten odaadom! :) Szuper! Köszönöm szépen! Amúgy sziasztok opelesek! Itt esik. :) Nálatok mi a helyzet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Szépjónapot minden kedves Opelesnek.Dolgoznivagyok ha keresnek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Jónapot mindenkinek! Bp-en még nem esik! Voltam a gumisnál centíróztatni, garanciába megcsinálták! Igaz, amikor készen lettek elköszöntem, és mentem hát néztek ki a fejükből. Milyen volt a hétvégétek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Sziasztok! Hát, melóval telt a hétvégém, plusz a Rekiben is megdöglött a motor. Úgyhogy eltelt a hétvége. Igen Tomi, tutira nem tudok menni Polgárra. Nagyon szomorú, iszonyatosan bánom, mert nem szeretek s*gget csinálni a számból. Egyébként itt szép az idő, csak még hűvös van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Milyen volt a hétvégétek? Nekem nagyon jól telt a hétvégém. Asszem erre mondják, hogy tartalmas volt. Rég éreztem ilyen jól magam. ... a Rekiben is megdöglött a motor... :) Ez a 2.2-es moci, amit a Mantába szántál? Mi lett vele? Javítható? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Semmi különös, lehet, hogy csak dugulás. Beindul, alapjárat még van, üresen fel is pörög, de amint engedném rá a kuplungot, rögtön lefullad. Trabinál ez szimpla dugulás, de egy injektorosnál hogy pucoljak fúvókát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Most akkor benne van a moci a Mantában vagy sem? Mert a múltkor azt írtad, hogy a Reki vázát elvitték. Vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Nem, azt írtam, hogy megvették. De minden benne van még. A Reki még működik (elvileg). Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Pénteken jártam egyet Debrecenben... A rend őrei unatkoztak, Opeleket nem láttam, és a város körül kemény útfelújítások vannak... Ennyi a rövid helyzetjelentés :) Nem csak a város körül... A melóhelyem nincs 6km-re tőlem, mégis volt rá példa, hogy 15-20 perc alatt értem haza. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts