Korzika Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 ÚÚÚÚÚ,az kemény fél óra lehetett.(bár mondjuk attól is függ,hogy ő mennyire szeret ott dolgozni.) A múlt héten mikor az A Corsát vettük (a szüleimnek a kertbe kimenni),az eladó a mostani munkahelye előtt először Opel utána Suzuki szalonban dolgozott .....minimálbérért. :) Én meg azt hittem,hogy ott milyen jól fizetnek.(meg a benzinkúton). :) Mondjuk én egy Opel szalonban a mostani fizumnál kevesebbért (na nem olyan sokkal kevesebbért ;) ) is el dolgozgatnék. :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 Sziasztok! De aranyosak vagytok, hogy aggódtok értem! :wub:Nyuszi, ha beteg volnék, akkor a fórum előtt ülnék, hidd el! Épp ellenkezőleg. Most mindeféle ügyemet el tudtam intézni. Pl.: felvettem az új AmEx bankkártyámat. Tök furin néz ki. Totál átlátszó! Amúgy főként maszek meló miatt nem voltam a gépem előtt (más gépe volt bekötve), de azért némi szórakozás is befigyelt. Pl.: tegnap(előtt) megnéztem a Sziget és a Pillangóhatás című filmeket. Mindkettő nagyon bejött! Ma (tegnap) vettem néhány cuccot a pecáimhoz (csupán nyolc rugót hagytam a horgászboltban :) ), mert a készletem nagyon le volt pukkanva. Ha összejön (azaz az idő is úgy gondolja), akkor vasárnap egésznapos tározói horgászat lesz főzéssel, névnapolással egybekötve! A csütörtöki kocsimosásnak semmi nyoma, ma ismét nekiállok lemosni a drágámat. Most pedig szépen elteszem magam mára. :) Jó éjt mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 Hello,én is szívesen kimennék pecázni a bányába,de amikor jó idő van mindig dolgozom.Amikor otthon vagyok vagy az eső esik vagy olyan sok az elintézni való,hogy amiatt nem érek rá.Pedig egy kis csend,nyugalom,kikapcsolódás már igazán rám férne. :) A Corsára már másodszor nyitja rá valaki az ajtót,mikor a feleségem dolgozni van vele a kórházban.Valami világoskék szutyok autó áll mellette,szerencsére eddig még pasztával kijött a karcolás,a lemez meg jó erős(kösz Opel)csak minimális értékben görbült,szinte észrevehetetlen.De mondtam Bettinek,hogy szóljon mostmár neki,hogy figyeljen oda az ajtónyitásra mert kezd idegesíteni és a következőnél én egyengetem meg az ő kocsija ajtaját.(kerékanya kulcsal vagy a kocsiemelővel). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 Jó reggelt.... lassan 24 órája lóg a lába az esőnek, de még nem esett.... kezd egy kicsit "twilight Zone" lenni... egyfolytában szürkület... :( ;) Ha mindenki itt volt éjjel, akkor ma napközben egyedül fogok fórumozni? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 Én is itt vagyok, megjöttem egy jó kis Opelezésből! Gyönyörűséges idő van, nagyon jó volt száguldani, tök jól megy az autóm! :) :( Aztán meg beküldtek a családtagok növényvédőszert venni (50000 voltak a boltban!), amihez abszolúúúúlt nem értek, de hála istennek megszánt egy eladó és sikerült mindent megvennem. Corsika, nincs védőcsík az autód oldalán? nekem sincs, de én rakjtam rá ajtó-élvédőt, mert az előző tuaj jópárszor odaütötte a falhoz, picit le volt pattanva a festék. a hibát kijavittattam, és még jól is néz ki a fekete élvédő a sötétszürke kocsin. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 Edit! Szia! Száguldoztál? Persze gondolom a sebességhatárokon belül. :) :) Az a gumicsík meg hasznos tud lenni, kivéve, ha a másik kocsi ajtajának más az íve, és ezáltal pont elkerüli a védőcsíkot. :( Az ilyen ellen nincs védelem. Sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április29, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április29, 2006 Na szép jó napot! Megjöttem egy nagy gyalogtúrából, nem vettem semmit, hát tök mérges vagyok, a nap kezd kisütni, szóval megyek kocsikázni. A kirándulásom elmarad, s mivel senki nem említette, hogy akkor fagyizunk-e este vagy sem, így hát akkor szervezek magamnak estére valami programot, most pedig elindulok HOBizni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 Na szép jó napot! Megjöttem egy nagy gyalogtúrából, nem vettem semmit, hát tök mérges vagyok, a nap kezd kisütni, szóval megyek kocsikázni. A kirándulásom elmarad, s mivel senki nem említette, hogy akkor fagyizunk-e este vagy sem, így hát akkor szervezek magamnak estére valami programot, most pedig elindulok HOBizni :) Szióka! Merre gyalogoltál? Mit nem vettél? :) 1 hét múlva akkor mi lesz a kaja? Söröcskét tudok vinni vagy 6 üveggel minimum! ;) Persze 1-et szerintem elrakok Sanyinak... minimum. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 Szasztok! Végre vége a melónak legközelebb 1-én dolgozom, többet lehetek a családdal és természetesen veletek is. Örülök, hogy megoldódott a JDD probléma és Szabot nem beteg! Remélem a jég nem tett kárt senkinek az autóján. Nyuszifül azért vagy mérges, mert nem vettél semmit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április29, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április29, 2006 Halihó! Igen azért vagyok mérges mert nem vettem semmit! Hogy mi lesz 6-án a kaja, az jó kérdés, lesz egyáltalán tali?Csakmert lassan úgy tünik alig leszünk, vagy akkor nem csökkent a létszám? :) Mostanában úgy lemaradtam mindenről. Szerintem legyen vmi pörkölt, mert azt nem lehet elrontani, és az ebédre jó, este meg sütünk valami szalonnát, vagy húst.....Mit mondtok?Arra jobban csúszik a sör :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 Hogy mi lesz 6-án a kaja, az jó kérdés, lesz egyáltalán tali?Csakmert lassan úgy tünik alig leszünk, vagy akkor nem csökkent a létszám? :) Mostanában úgy lemaradtam mindenről. Szerintem legyen vmi pörkölt, mert azt nem lehet elrontani, és az ebédre jó, este meg sütünk valami szalonnát, vagy húst.....Mit mondtok?Arra jobban csúszik a sör :) :( Már miért ne lenne tali? Kajának a babgulyás vagy valami pörkölt az pont jó. Estére hús kell sütni, mert ahhoz jobb a sör... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április29, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április29, 2006 Már miért ne lenne tali? Kajának a babgulyás vagy valami pörkölt az pont jó. Estére hús kell sütni, mert ahhoz jobb a sör... Hát nem ezt mondatm én is???? :) ok, akkor 6-a SzaboT, akkor a ballagást lemondom :( A Petit ma kirúgta a gyagya főnöke(ok nélkül), de fél óra múlva visszavette, mert rájött, hogy nélküle megáll azt élet. De remélem kért fizuemelést amikor vissazvette :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 No ideértem újból... Kitakarítottuk a Jujj De Dögös (Registered Name by CORSikA) ótót... Motortérben a csatikat átfújkáltam kontaktspray-vel. Kesztyűtartóban rend van. Ki lett porszívózva. Csomagtérháló rendesen visszarakva, csomagtérben szanálás és rendrakás végrehajtva. Most már csak fenn kell tartani a szintet. :) Ja, le is lett mosva, szóval eső várható! :) Akkor 6.-án ki iszik sört? Meg egyáltalán mit vigyek? (Ja, mindjárt módosítom a listát is, mert sajna a családi ballagás miatt anyumék nem tudnak vigyázni a fiúkra, anyós nem bírna 3-at, így Ildi lemondja a talit, inkább Soltvadkertre kérjük a szülői segítséget) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 Én is visszajöttem! Kint voltam Need For Speed-nél, hazafelé jövet beremegett 100 fölött a Jancsika kormánya a múlt héten rakattam fel a nyári gumikat, lehet, hogy nem centírózták ki jól? Azóta nem mentem 100-fölött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 Én is visszajöttem! Kint voltam Need For Speed-nél, hazafelé jövet beremegett 100 fölött a Jancsika kormánya a múlt héten rakattam fel a nyári gumikat, lehet, hogy nem centírózták ki jól? Azóta nem mentem 100-fölött. Hali! Ha ezt olvassa CORSikA, akkor már ugye örülhet? :) A berázás meg érdekes dolog... elsőnek nézd körbe, hogy nem-e leesett valamelyik kerékről a súly... nekem az astrán volt ilyen... aztán ha nem, akkor esetleg menj vissza a gumishoz. Ja... ha igen, akkor is! :) Azért a vectra utazó sebessége 100 felett van... legalábbis én ezt veszem észre. Ott jól érzi magát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 Én meg megjöttem Csornáról, és bevásároltam. Csini kis cucc, nagyon örülök neki! Itt egy link, lehet kacsingatni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április29, 2006 Megoszt Elküldve Április29, 2006 Én meg megjöttem Csornáról, és bevásároltam. Csini kis cucc, nagyon örülök neki! Itt egy link, lehet kacsingatni! :) Sanyi,ez odavág! Én nagyon hülye vagyok ám,de a képen az most a te autód? Mert mintha a manta is ilyesmi lenne :) Büszke vagyok rád megint! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április29, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április29, 2006 Holnap délben indulok Szilvásváradra :) , így a hétévégn nem hiszem hogy netközelben leszek, mindenkinek jó pihenést kívánok, hétfőn jövök :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április30, 2006 Megoszt Elküldve Április30, 2006 Jóóó Reggelt emberek! Sanyi! Így mellé rakva is nagyon brutál! Hát még a Mati(s)z (bá) mellett. E ööm é bódottá! :) :) Roli!!!!!! Hello!!!! hol voltál? mizujs? 6.-án mi lesz akkor? ki és mit vigyen? :( Nyuszi! Jó utat! Érezd jól magad! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április30, 2006 Megoszt Elküldve Április30, 2006 Sziasztok! :( Tegnap csak 120-al mentem, az még belefér! :) Amúgy 100 körül szoktam, de most elkapott a feeling. Nekem is volt ilyen kormányrázásos problém, visszavittem centrirozni, utána nem volt gond. Szuper a Sanyi felnije. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április30, 2006 Megoszt Elküldve Április30, 2006 Sziasztok! Kösz az elismerő véleményeket. Tényleg szép, jó, és ráadásul még olcsó is, de nem megy alá! :) Legalábbis még most. Nem is a magassággal van a gond, hanem a szélességgel. De ezen is lesz segítve. :) Mellesleg egész jó dolog ez az energiaital izé. Tegnap hajnal ötkor keltem, meló, felni vásárlás, mászkálás, éjjel soffőrködtem szlovákiában, onnan egyenest meló reggel hattól kettőig, és még most (15:47) sem vagyok fáradt. Így már akár három melót is bevállalhatok! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április30, 2006 Megoszt Elküldve Április30, 2006 Én annak idején igy nyelvvizsgáztam - meginttam előtte egy vörös bikát és megtáltosodtam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április30, 2006 Megoszt Elküldve Április30, 2006 Sziasztok! Sanyi jók felnik! Én is azt szoktam inni ha nagyon fáradt vagyok, van amikor a kv. nem segít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április30, 2006 Megoszt Elküldve Április30, 2006 Kösz Kiccsikó. Egyébként én eddig nem ittam ilyen löttyöket, de most muszáj volt, mert én is a kávét már csak megszokásból iszom. Ráadásul úgy szoktam meg, hogy kotyogóson lefőzve, és teljesen feketén, semmivel benne. Úgyhogy engem káéval nemnagyon lehet meglepni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április30, 2006 Megoszt Elküldve Április30, 2006 Sziasztok! Sanyi, király lesz a felni! Most értem vissza a horgásztaból. Kicsit leégtem, de nem is ez a lényeg, hanem az égés mintája. Egy ujjatlan póló volt rajtam és ennek a mintájában égtem le (nyak + a 2 karom). De megérte! Volt horgászat, sütés (reggelire császárszalonna és kolbács - mindkettő házi) és főzés (slambuc), kártyaparti (kikaptam 66-ban), amőbaparti (nyertem sok-kevésre), újságolvasás és vezetés, mivel én voltam a söfőr (2 forduló oda-vissza). A termés ötőnknek kb 5 kiló hal, amiből egy 2 kilós csuka a legnagyobb. Holnap reggel megyünk haverokkal a luxusautó showra, így holnap sem leszek netközelben. Kedden már dolgozok, szal majd pótolom az elvesztegetett fórumidőt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts