mackosajt Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Halihó!!!! Nyuszi! Ön nyert! Grat! :blink: Idáig aludtam.... és mégis fáradt vagyok.... de már csak a mai éjjel van hátra, ezt a legjobb tudni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április27, 2006 Jégeső.... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Passzol a borús hangulathoz. Azért nagyon remélem, hogy nem járnak úgy a kocsijaitok, mint Miskolcon két éve... Viszont itt ragyog a nap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április27, 2006 Én is B) De ma igyekszem nem bosszankodni, mert megyek a haverokkal dumapartira, igaz megint kocsival megyek, mert iylenkor sincs kedvem gyalogolni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Jajj, de kényelmes a kisasszony! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április27, 2006 Jajj, de kényelmes a kisasszony! :D B) Nem issssssz Csakhát, csakhát.....hát a srácokat fuvarozni kell :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Remélem, nem erre tart az a jégeső...... A rendszámokról: mostanában felénk nagyon sokan kaptak KCG rendszámot. Nekem az jutott róluk eszembe, hogy "kacagány" meg "kecsege". B) Másnak biztos más..... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április27, 2006 Igen nekem más :D :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Igen nekem más ;) :blink: B) Ugye nem az a bizonyos agyagedény? :D :D ;) Odavoltunk egy picit kocsikázni... 4-esen Nyíregyháza... onnan Nyírbátor felé, majd Nyíradony(anyósékhoz)... majd haza... eközben esőt csak egy picit láttunk.... itthon meg megint állt a víz! Nyuszi! Mi volt itt??? özönvíz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Ilyenkor örülük, hogy aszályos vidéken lakom! :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Jó Reggelt! Aszály vagy tenger... mi lett veled időjárás? :blink: Végre itt az édes szabadnap... hurrááááá! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Örülj helyettem is... Szombat, vasárnap is meló... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Orulj helyettem is... Szombat, vasarnap is melo... Vasárnap már nekem is! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április28, 2006 Jó reggelt! Fáradt vagyok., a tegnapi buli hosszúra sikerült, kettőre értem haza. Haverommal megitn a sárkányban kötöttünk ki, hát láttam ott sok mindent, én is tudtam bulizni fiatalkoromban, de ezek a mai lányok, hát..... :blink: Na mindegy. Egyik haverom megdícsért hogy miylen lendületesen vezetek B) Megalapozta a jókedvemet :D Mackó itt még jégeső is volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Jó reggelt! Fáradt vagyok., a tegnapi buli hosszúra sikerült, kettőre értem haza. Haverommal megitn a sárkányban kötöttünk ki, hát láttam ott sok mindent, én is tudtam bulizni fiatalkoromban, de ezek a mai lányok, hát..... :blink: Na mindegy. Egyik haverom megdícsért hogy miylen lendületesen vezetek B) Megalapozta a jókedvemet ;) Mackó itt még jégeső is volt :D Örülök, hogy jól szórakoztál! Az a lendületes vezetés mit jelent? :D A jégesőről bent hallottam... kollégám igencsak sasolt az ablakon a 4 napos octáviájára! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április28, 2006 Örülök, hogy jól szórakoztál! Az a lendületes vezetés mit jelent? :D A jégesőről bent hallottam... kollégám igencsak sasolt az ablakon a 4 napos octáviájára! ;) Én is HOBira :blink: Hát, nem tudom, mondom amikor kérdeztem mire érti, azt mondta: Úgy ahogy kell B) :D Meghát éjjel nem járnak az utakon ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Meghát éjjel nem járnak az utakon :D Így már értem! :blink: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Sziasztok! Csak beköszönök, megyek dolgozni, mindenkinek legyen jó napja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Sziasztok! Csak beköszönök, megyek dolgozni, mindenkinek legyen jó napja! Neked is legyen jó a napod! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Sziasztok! Olvasgatok, olvasgatok... na lássuk: Nyuszi, gratula a névadáshoz! Ettől jobbat tényleg nem lehetne kitalálni! Amúgy mi is mondtuk, hogy tudsz vezetni. :blink: Jégeső??? Itt még eső sem esett. Nem is kellene, mert tegnap kocsit mostam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Üdv mindenkinek! Nos, eldőlni látszik a felnikérdés. Holnap megyek Győrbe megnézni ezt a csodát: Felni. Csak nem tudom, hogy a négy felnit, meg a két gumit hogy gyűrjük bele cimbora Matizába? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Sziasztok,mostanra olvastam végig 3 napi termést... :) A rendszám projekből kimaradtam,de pótolom. Ahölgyektől előre is elnézést kérek. :) Jó Do DI Jó Di Di Jó Du Da Japán Digitális Diktafon Jujj De Dögös Jenki Dakota Dekrétum Jánoshalmi Demokratikus Diákkör Jé De Dagi Most hirtelen ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április28, 2006 Corsika, ez nagyon jó :) :( ;) Srácok SzaboT nagyon eltünt, aggódok érte, remélem nem verte le nagyon a betegség, de felhívni meg nem mertem :P Ja. !é s akkor mi lesz a hatodikával, mert nekem is kinéz egy ballagás... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Jó Do DI Jó Di Di Jó Du Da Japán Digitális Diktafon Jujj De Dögös Jenki Dakota Dekrétum Jánoshalmi Demokratikus Diákkör Jé De Dagi Most hirtelen ennyi. Nem semmi ötletek... bár egynémelyiknek nem sok mondandója van! :) :) :( Kevés munkát, sok pihenést Neked! ;) MOst én megyek... Jó éjt mindenkinek! Végre aludhatok éjjel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Hát tényleg jók a rendszámnevek! :) Mi van Tomival?? Nálunk is esőt igértek, de csak nyomott levegő van. A Petit ma kirúgta a gyagya főnöke(ok nélkül), de fél óra múlva visszavette, mert rájött, hogy nélküle megáll azt élet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts