Kiscsávó Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Igaz, hisz Roli is itt lakik a zugban. :blink: Sajna nem ismerem, igaz senkit nem ismerek személyesen de, rajta vagyok az ügyön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Rolit nem ismered? Pedig őt muszáj! Nagy ember, és itt most nem feltétlenül a magasságára gondolok. Bár itt hál' Istennek mindenki jó csóka. Vagy csaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2006 Akkor megyek hozzátok dolgozni :blink: Nekem már mindegy, csak el innen B) Tényleg nagyon szép a Jancsika. Már alig várom, hogy élőben is lássam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Akkor megyek hozzátok dolgozni :blink: Nekem már mindegy, csak el innen B) Tényleg nagyon szép a Jancsika. Már alig várom, hogy élőben is lássam :D Köszönöm szépen, hát lenne rajta mit javítani, az előző gazdija nem volt valami rutinos vezető, ahogy észre vettem, egyelőre gyűjtögető életmódot folytatok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Kiccsikó! Örülök, hogy sikerült megoldani az avatar problémát! És tényleg szép a Jancsikád! ;) végre még egy vectra! :D Így már a JDD nem érzi magát egyedül! ;) (nem tudok nevet kitalálni erre a rendszámra! B) ) Most volt itt muterom... szólt, hogy 9 misi-ért tudna egy házat sámsonban... ej, ha most lenne hirtelen rá lehetőség... :blink: Csak már Puskin is megmondta, hogy minden az Anyegin múlik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Elköszönök egy időre, megyek a gyerekért az oviba, további jó tracsit, majd jövök! Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Óvatosan vezess! :blink: már ha kocsival mész... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2006 Hmm, 9-ért az nagyon jónak hangzik :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 jó környék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Mindenki fagyizik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Már én is felajánlottam neki Fehérvárt, de ő Debrecent szereti. :D Igazi cívis lányka... Én is ajánlottam neki Tiszaújvárost... :blink: végre még egy vectra! :D Így már a JDD nem érzi magát egyedül! ;) (nem tudok nevet kitalálni erre a rendszámra! B) ) Srácok, lányok! A feladat adott. Nevet találni a JDD-hez. Nekem a JóDlizó Duó jut most eszembe, de van egy érzésem, hogy mackó ezt elveti... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Én is ajánlottam neki Tiszaújvárost... :blink: Srácok, lányok! A feladat adott. Nevet találni a JDD-hez. Nekem a JóDlizó Duó jut most eszembe, de van egy érzésem, hogy mackó ezt elveti... B) Fehér festék J=I tehát IDD és már adott a név! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Fehér festék J=I tehát IDD és már adott a név! Úgy mint "IDD meg kisfiam a kakaót?" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Úgy mint "IDD meg kisfiam a kakaót?" Vagy valami ilyesmi! A Sanyinak biztosan lenne több ötlete ahogy ismerem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Vagy valami ilyesmi! A Sanyinak biztosan lenne több ötlete ahogy ismerem! Van egy olyan érzésem, hogy Rolinak is lesz. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Matiz papa stílusában: Te idédé' a ette? (Te izéltél az este? :blink:) Erre a szóra csak ez jutott eszembe, sorry. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Felhívnám a figyelmet: JDD, nem IDD! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Upszi, erre tényleg nincs lövésem se... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Mackó, cseréld le a rendszámod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Én is ajánlottam neki Tiszaújvárost... :blink: Srácok, lányok! A feladat adott. Nevet találni a JDD-hez. Nekem a JóDlizó Duó jut most eszembe, de van egy érzésem, hogy mackó ezt elveti... B) Jajj De Dili ötlet! :D :D Mackó, cseréld le a rendszámod! Ilyen dolgokra nem költök. ;) ;) KÖszi a próbálkozásokat.... ez nem olyan, mint a FEJ... valahogy az egyértelmű volt! ;) mindjárt húzok aludni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Joejt, vagy mi a mano! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Joejt, vagy mi a mano! THX! Má itt se vagyok! :D :D :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április27, 2006 Jó reggelt! Letöröltem minden személyes infót a benti gépemről, még idő,nap előtt.... Tamás, mégsem megyek kirándulni hétvégén, szóval jöhet a fagyizás.... :blink: Jókis Debreceni Darab B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április27, 2006 Megoszt Elküldve Április27, 2006 Jókis Debreceni Darab B) Kész, köszönjük a részvételt mindenkinek, győztest hírdetünk! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április27, 2006 Kesz, koszonjuk a reszvetelt mindenkinek, gyoztest hirdetunk! :D :blink: B) Végre valami jó is van a napban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts