nyuszifül Elküldve Április25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április25, 2006 Menjünk fagyizni! A szombati elmaradt :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Menjünk fagyizni! Most? :blink: vagy mikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április25, 2006 Most? :D vagy mikor? :blink: Jó lett volna De most mindjárt megyek tankolni, és majd utána lehet eszek egyet, ha lsz még nyitva valami :D Ha más nem, tényleg összehozzuk egyik nap B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 :blink: Jó lett volna De most mindjárt megyek tankolni, és majd utána lehet eszek egyet, ha lsz még nyitva valami :D Ha más nem, tényleg összehozzuk egyik nap B) Csak ne legyek nagyon fáradt.... remélem ma sikerül jól dolgozni a melóban! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Én nem dolgozok másodikáig. B) Mondjuk azért, mert beteg vagyok, de ez csak megfázás. Így legalább lesz időm a halaimmal is foglalkozni. Ma a pihinek szenteltem a napom, holnap a halaknak, azután az autónak... Hmmm, nyuszi, akkor szombaton fagyizunk? Még csak 300km-t mentem a kocsival. Hol van még a 3000?! Pedig volt egy-két "szemtelen", aki le mert gyorsulni! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Jó reggelt! Nos... a meló jól sikerült... sokkkkk......én meg hulla fáradt vagyok! Most gyorsan olvasok egy picikét, aztán húzok aludni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2006 Hmmm, nyuszi, akkor szombaton fagyizunk? Jót tesz a betegségnek???? :blink: De szombaton nem biztos hogy itthon leszek, mert menni kéne kirándulni, csak még nem hagytam magam elcsábítani. És akkor 1-jén már itthon vagyok B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Mit nekem baci! B) 1-je = Kunmadaras. És most viszek pótakksikat a fényképezőbe! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Azt hittem nem kaptad meg a mailt amit küldött és át akartam küldeni, de akkor ok, nem küldök semmit B) Azért küldj valamit... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2006 Mit nekem baci! :D 1-je = Kunmadaras. És most viszek pótakksikat a fényképezőbe! :blink: Te is mézs? De most iylenkor motorosok vannak ám, nem autók! Azért küldj valamit... :D Ok, elküldöm az önéletrajzomat B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Szép jónapot mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2006 Szép jónapot mindenkinek! Az lenne szép, egy jó nap :blink: Szió B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Ismét hali! végre aludtam egy adagot... :blink: persze még mindig fáradt vagyok... Élvezzük a jóidőt amíg lehet, olyan szépen süt a nap! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Az lenne szép, egy jó nap :blink: Szió B) Szia nekem szép a napom, mindenkinek legyen olyan szép mint nekem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Nemsokára megyek vissza dolgozni. Képzeljétek, ma szóltak, hogy be vagyok osztva jövő szombatra ballagás után takarítani, ezért csak estefelé érnék Polgárra... Szóval, sajnos le kell mondanom.... :blink: B) (miért nincs síró ikon?????!!) Pedig már úgy örültem, hogy találkozunk megint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Képzeljétek, ma szóltak, hogy be vagyok osztva jövő szombatra ballagás után takarítani, ezért csak estefelé érnék Polgárra... Szóval, sajnos le kell mondanom.... :blink: B) (miért nincs síró ikon?????!!) Pedig már úgy örültem, hogy találkozunk megint.Szia! Ha esetleg ottalvósak lennétek, még mindig jöhetnétek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2006 Lassan mki lemondja :blink: Még a végén új időpont kell, vagy pótbográcsozás B) Akkor hányan is vagyunk eddig? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Nyuszi! Ilyet még viccből se!!! :blink: valaki esetleg félreértelmezi, és ezt veszi tutinak... Amúgy mizu? meló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2006 Nyuszi! Ilyet még viccből se!!! :blink: valaki esetleg félreértelmezi, és ezt veszi tutinak... Amúgy mizu? meló? Azért írtam, hogy inkább szervezzünk egy pótot is :D Meló sz@r, állást keresek B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Sziasztok! Sikerült betenni végre az avatarba 1 képet! Így néz ki a Jancsika! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Szegényke.... B) A múlt héten én is kiakadtam a munkahelyemre (főnökeim), de tudom, hogy máshol sokkal roszabb helyek is vannak. Kiccsikó, nagyon szép a géped! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Szegényke.... B) A múlt héten én is kiakadtam a munkahelyemre (főnökeim), de tudom, hogy máshol sokkal roszabb helyek is vannak. Kiccsikó, nagyon szép a géped! :blink: Köszönömszépen! Csak van egy pici problémám, most látom, hogy meg kell változtatnom mert tomi023-nak is majdnem ua. a profilja! Kedves nyuszifül! Gyere hozzánk dolgozni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Már én is felajánlottam neki Fehérvárt, de ő Debrecent szereti. :blink: Igazi cívis lányka... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Már én is felajánlottam neki Fehérvárt, de ő Debrecent szereti. :blink: Igazi cívis lányka... Akkor legalább nem kellene sokat utaznia, ha látni akarna minket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április26, 2006 Megoszt Elküldve Április26, 2006 Igaz, hisz Roli is itt lakik a zugban. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts