kavics Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 sőt ahogy az aláírásod is mutatja véletlenek nincsenek .. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 sőt ahogy az aláírásod is mutatja véletlenek nincsenek .. :lol: És mivel az O.B.O.A. tagja vagyok, lehet még el is varázsoltam a csókát, hogy azt tegye amit mondok :lol: áááá, nem vagyok én olyan :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 mi az az OBOA? lehet hogy én vagyok kicsit lemaradva.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 mi az az OBOA? lehet hogy én vagyok kicsit lemaradva.... ;) :lol: :lol: :lol: Az O.B.O.A. az opeles boszik társulata, látszik, hogy nem olvasod a dumacsatornát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 hát igaz... a dumacsatornába eddig nem nagyon látogattam el :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Addig jó neked :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Szépen összejöttetek ti itt a chat topikban nyuszianyó és kisnyuszijai! :lol: Hétvégén nem voltam netközelben és több, mint 10 oldalt kellett visszaolvasnom... :lol: :lol: Jól vettem ki, hogy a most hétvégi Tesco-s talin akkor csak Nyuszifül és Mackósajt volt ott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Szépen összejöttetek ti itt a chat topikban nyuszianyó és kisnyuszijai! :lol: ugye-ugye??? Hétvégén nem voltam netközelben és több, mint 10 oldalt kellett visszaolvasnom... :lol: ;) :lol: Csak??Azt hittem több. :D Jól vettem ki, hogy a most hétvégi Tesco-s talin akkor csak Nyuszifül és Mackósajt volt ott? Igen , sajnos most csak ketten Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Igen , sajnos most csak ketten Lesz ez még jobb is! Biztos vagyok benne! De ti ketten azért jól eldumcsiztatok vagy 3 órát... Szabad tudni a részleteket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Szabad tudni a részleteket? Nem!!!! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Szinte mindenről szó esett, kezdődött a kocsiknál, természetesen, jól körüludvaroltuk a másik járgányát, aztán meg szó-szót követett, és minden ami jött. Tudod engem nem kell félteni :lol: Mackósajt pedig szintén nem az a visszahúzódó típus. :lol: Sőt a végén még majdnem együtt is mentünk bevásárolni Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Jelentem dió nagyságú pelyhekben hullik a hó!!!!!!!!!!!!!!Még sosem láttam ilyet :lol: Hiába, aki fiatal, az fiatal... és még sok érdekeset nem látott. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Hiába, aki fiatal, az fiatal... és még sok érdekeset nem látott. :lol: alig várom, hogy mutass valamit :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Hűűűűha...... Forrósodik a hangulat... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Szinte mindenről szó esett, kezdődött a kocsiknál, természetesen, jól körüludvaroltuk a másik járgányát, aztán meg szó-szót követett, és minden ami jött. Tudod engem nem kell félteni ;) Mackósajt pedig szintén nem az a visszahúzódó típus. :lol: Sőt a végén még majdnem együtt is mentünk bevásárolni Majdnem együtt mentetek el? :lol: Már úgy értem bevásárolni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 :lol: :lol: ;) Most mit irígykedsz???? Tehetek én róla, hogy így elhanyagolsz mostanában? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Nem is irigykedem.... :lol: Bocsi, hogy elhanyagoltalak, de egész hétvégén az ágyat nyomtam. 38.3 fokos lázam volt már megint. Ez most hasmenéssel kezdődött... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Csak vicceltem te kis butus! Nem kéne kivizsgálásra menned???? Elég gyakran van lázad mostanában! Vagy valami járvány van felétek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Nem hinném. Az első a tetanusz miatt volt, ez a második meg anyukám pár napja történt esetéhez hasonlít. Lehet, hogy ez is vmi vírusos vmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Értem :lol: Sajnálom, jobbulást Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Ma már egész jól érzem magam (miért pont hétvégére esnek nekem ezek a megbetegedések?), csak az a vicces, hogy tegnap reggel óta alig ettem vmit (pár szelet pirított kenyér) és mégsem vagyok túlzottan éhes. Ez biztos még a hétvégi hasmenés/hányinger hatása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Akkor nem viszek neked gumicukrot, ha meglátogatlak :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Akkor nem viszek neked gumicukrot, ha meglátogatlak :? :wink: Azért nem minden hétvégén vagyok ám beteg! :lol: Csak minden másodikon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Úgyis csak december vége felé lesz ott dolgom, ugye???? :lol: Addigra feltankolok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Remélhetőleg igen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts