nyuszifül Elküldve Április21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2006 Puszi Nyuszi! B) Hánykor lesz a koncert? A SzabóT féle ottalvós buliba lehet még jelentkezni? Meghogy vinni kell-e valamit?De az is lehet,hogy illik vinni valamit de akkor mi az?És ha nem akkor miért mégis? :D Este 8kor, miért? Persze lehet jelentkezni, gondolom.... :D a menüt meg majd lefixáljuk még, de javaslatokat várok, mert ugye a nyúlpörkölt kilőve :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 MÁS: Csörög az Astra szervószivattyúja.A szerelő szerint csak komplett csere segítene vagy felújítás ami szerinte 20-30e huf.Na ha valaki tud jobbat olcsóbbat kérem segítsen. Este 8kor, miért? "Jelentős mennyiségű csapadék nem várható a hétvégén legfejjebb a keleti országrészben fordul elő kisebb zápor." Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2006 Hát akkor ezek a felhők már azok? :blink: Nem akarok esőt, mert nyitott helyen lesz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Nos igen.Eléggé zsákbamacsek.Egyébbként milyen koncertről van szó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2006 Lassan már nincs is kedvem menni :blink: Mostmár otthon is van neted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Nos igen.Eléggé zsákbamacsek.Egyébbként milyen koncertről van szó? Látszi, hogy új vagy még és nem ismered nyuszit. Természetesen Republic koncertről van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2006 Látszi, hogy új vagy még és nem ismered nyuszit. Azt hittem azt írod, ha törik, ha szakad, akkor is átmegyek B) Amúgy más koncertre is szoktam járni... :blink: asszem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Puszi Nyuszi! :blink: Hánykor lesz a koncert? A SzabóT féle ottalvós buliba lehet még jelentkezni? Meghogy vinni kell-e valamit?De az is lehet,hogy illik vinni valamit de akkor mi az?És ha nem akkor miért mégis? B) Természetesen lehet jelentkezni. A menüt megbeszéljük - ezt be is írom a talikhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Hali! KÉrdésem nekem is lenne a főzős buliról.... mikor gyülekezünk? menüt mikor tálaljuk? Mert volna egy kis pluszmelóm aznap délig. más... Találkoztam CORSikA-val és a faterjával... leelőlegeztek egy 91 év végi A corsát... 1.2-es, 3 ajtós, fekete... kisebb hibái vannak, de javíthatóak. Mindjárt rakok fel róla képeket is. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Hali! KÉrdésem nekem is lenne a főzős buliról.... mikor gyülekezünk? menüt mikor tálaljuk? Mert volna egy kis pluszmelóm aznap délig. Most írtam a talikhoz... Gyorsabb voltál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2006 Még jó hogy mindig annyit csetelünk a semmiről :blink: B) Én majd kifejtem a javaslatomat, ha lesz időm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Még jó hogy mindig annyit csetelünk a semmiről :blink: B) Én majd kifejtem a javaslatomat, ha lesz időm :D azért néha van értelme is a chatelésünknek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2006 azért néha van értelme is a chatelésünknek. B) Jól van közben telefonálok, és az idézőjel lemaradt :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Még jó hogy mindig annyit csetelünk a semmiről :blink: B) Én majd kifejtem a javaslatomat, ha lesz időm :D Én csak a lényegről szoktam chatelni. Ezért van nekem 900, neked meg 3500 hozzászólásod! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Én csak a lényegről szoktam chatelni. Ezért van nekem 900, neked meg 3500 hozzászólásod! :blink: Az másért van! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2006 Én csak a lényegről szoktam chatelni. Ezért van nekem 900, neked meg 3500 hozzászólásod! :blink: Én msnre gondoltam hapsikám! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Én msnre gondoltam hapsikám! :blink: Még jó, hogy ott nincs hsz számláló. Már rég kiakadt volna! Persze nem tőlem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2006 Még jó, hogy ott nincs hsz számláló. Már rég kiakadt volna! Persze nem tőlem... Hanem mackótól B) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Hanem mackótól :D B) Hát, nem is rá gondoltam... :blink: És nem is Sanyira... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Hanem mackótól :D :blink: KÖszi! Gondoltam, hogy engem fogsz említeni B) Épp I_S-el beszéltem telefonon.... holnap nagy buli lesz!!! Ők is jönnek.... meg a tesója is egy GM-es nagyvérűvel.... meg pár ismerőse! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2006 Hát, nem is rá gondoltam... :blink: És nem is Sanyira... :D Akkor Lujdzsi lehet a bűnös :D KÖszi! Gondoltam, hogy engem fogsz említeni B) Épp I_S-el beszéltem telefonon.... holnap nagy buli lesz!!! Ők is jönnek.... meg a tesója is egy GM-es nagyvérűvel.... meg pár ismerőse! Konkrétum akkor?Mikor és hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Akkor Lujdzsi lehet a bűnös B) Konkrétum akkor?Mikor és hol? Kassai úti ÖMV kút... ha az van a bejövő oldalon. Este 6 óra. I_S-ék lehet késnek. De még fog telefonálni. Lujdzsi meg nem is msn-ezik... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2006 Kassai úti ÖMV kút... ha az van a bejövő oldalon. Este 6 óra. I_S-ék lehet késnek. De még fog telefonálni. Kassai? Minek odáig menni? :blink: Lujdzsi meg nem is msn-ezik... :D De most a hsz-ok számáról van szó B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április21, 2006 Megoszt Elküldve Április21, 2006 Kassai? Minek odáig menni? :blink: Akkor lehet a szokott hely is. Csak Stock-kal ott találkozok. :D De most a hsz-ok számáról van szó B) Pont ez az! :D Ahogy ígértem, raktam fel képeket a CORSikA féle A Corsáról IDE! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2006 Na most akkor majd eldöntitek hova menjek! De a Kassaira nekem nincs kedvem kimászni, és ott hely sincs annyi kocsinak, szerintem, meg ha I_:Sék otthonról jönnek....de mindegy alkalmazkodok, csak szólj időben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts