corsarulez Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 jó délutánt! (estét??) Nyuszinak sok sok minden jót kívánok névnapjára! Szombaton voltunk anyuval a piacon, hát annyi cuki kisnyúl volt ott! De ki volt téve a tábla is: "Simogatás tilos!" :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 A mi Nyuszinkat lehet simogatni? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Meg kell kérdezni előtte..... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 A mi Nyuszinkat lehet simogatni? B) :blink: szerintem is kérdezd meg tőle! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 az autóját azt simogathatjuk! Szerintem azt megengedi hogy le is takarítsuk! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Sziasztok! Bocs, hogy ilyen későn írok! B) Tegnap, nem, ma beindítottuk a Corsa-t! Ez pontosan egy órakor történt. Ma megyek vissza, de már csak járatni kell és este már azzal megyek haza! Szerintem a mi nyuszink nem bánja, ha simogatják. Elég jámbornak tűnik... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április19, 2006 :D :D ;) Rulezke köszönöm szépen. SzaboT, én és a jámborság???? :blink: Hááát, nem is tudom.... :D Simogatni? Becéző szavakkal! Azt természetesen lehet ;) szép napot nektek, csak beugrottam melóba, aztán rohanok aközjegyzőhöz, aztán vissza ide a pokolba, és mivel új főnököm van, lehet az msn-fórum partynak vége, napközben ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 szép napot nektek, csak beugrottam melóba, aztán rohanok aközjegyzőhöz, aztán vissza ide a pokolba, és mivel új főnököm van, lehet az msn-fórum partynak vége, napközben B) :blink: Új főnök? Mesélj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Ma napközben tényleg vége lett mindennek úgy látszik.Senki nem volt itt .Tehát vagy ezerrel melózik mindenki vagy a jó időben kocsikázik,nem ül be a gép elé. :blink: Mondjuk legszívesebben én sem dolgoznék,hanem kinn lennék,olyan szépen süt a nap. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Sziasztok! Sajnos csak kevés időm volt ma és géphez is csak most jutottam,de gondoltam nektek feltétlenül köszönök. A kocsim hátsó szélvédőjét már legalább 5x lemostam,hátha épp ma jön meg az opelklubbos matrica. Ha így haladok elkopik.Talán türelmetlennek tünök?Áááá dehogy. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Sziasztok! Végre ide is eljutottam. Vár rám 2 "szabadnap", aztán egy plusz... majd 5 éjszaka... Ma igazán kihagytuk volna a melót... rossz volt. Nyuszi! Milyen új főnök? Tomi! mizu a kocsival? Ja, és ma hívott az astrás srác, hogy belépne a klubba!!! Szóval mégsem tűnik el a kocsi a klubból! :blink: Írjatok ti is! Tudjak mire válaszolni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április19, 2006 Na hazaértem végre! Nagyon rosszul érzem magam, és holnap iszonyat nehéz napom lesz :blink: Most kicsit mindenből elegem van! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Na hazaértem végre! Nagyon rosszul érzem magam, és holnap iszonyat nehéz napom lesz :blink: Most kicsit mindenből elegem van! B) Mesélj! Hallgatlak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április19, 2006 Mesélj! Hallgatlak! :D :blink: B) Kedves vagy, de azt hiszem...szóval ez nem olyan, ezt valahogyan szóval...tudod, majd hátha a koncert segít.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Hát remélem az helyre zökkent, mert szombaton egy vidám Nyuszit akarok látni! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április19, 2006 Hát remélem az helyre zökkent, mert szombaton egy vidám Nyuszit akarok látni! B) Nem zúdítom rátok a gondjaimat, szóval ha srhatnékom lesz is mosolyogni fogok :blink: Na akkor szombatra mi a program? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Na akkor szombatra mi a program? Fagyi? Este meg gyorsulást nézni? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Jó estét! Nekem is nehéz napom volt, ráadásul semmi kedvem semmihez. Este kerültem egy órát a Corsával, jó zene ment benn, ez segített! :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április19, 2006 Én is HObiztam, majdnem össze is törtem....bár az egyik nem az én hibám volt :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Szia Rulezke!!!!! Alig vagy mostanában erre ( pont én beszélek... ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Mert nincs otthon net! :blink: Most is anyunál vagyok, mert neki van telefonvonala (nyilt net). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 az meg nem 2 fillér! Bár tegnap is gyorsan neteztél! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 Sziasztok! Mackó, kész az autó! Már csak egy szelepdekni tömítés cseréjére vár (ezt az egyet nem cseréltük újra, a régi meg átereszt :blink: ) és holnap hozom el. A szombat nálam kérdéses. Névnapi buli lesz, ahol én lennék a sofőr (én úgysem nem iszok) és lesz ott valaki, akinek a társaságára számítok. :D B) Nyuszi, kinek mesélnél, ha nem nekünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Ez az, mondd csak el, mi bánt. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Szép napot mindenkinek! MOst gyorsan beköszönök, aztán irány intézni a dolgaimat. Lehet ma nem végzek velük... aminek nem örülök. Mentem is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts