mackosajt Elküldve Április16, 2006 Elküldve Április16, 2006 holnap én is megyek locsolkodni, tavaly voltam először, azt hiszem idén sem hagyom ki. Ilyenkor jó sofőrnek lenni, mert így megúszom a locsolók hadát ;) Nem szeretem ezt a hagyományt :blink: Nini... egy locsoló Nyuszi! :D :D No akkor kit fogok én holnap meglocsolni? B)
nyuszifül Elküldve Április16, 2006 Szerző Elküldve Április16, 2006 Nini... egy locsoló Nyuszi! B) :D No akkor kit fogok én holnap meglocsolni? :blink: Hát az asszonykádat, rokonokat :D Én meg amúgy is fiúsítva vagyok, így nálam nem számít ha nem locsolnak meg ;)
mackosajt Elküldve Április16, 2006 Elküldve Április16, 2006 Hát az asszonykádat, rokonokat :blink: Én meg amúgy is fiúsítva vagyok, így nálam nem számít ha nem locsolnak meg B) :D De fog maradni bőven kölni, amit ki kéne fröcskölni! :D húúú, de ramaty rím lett.
nyuszifül Elküldve Április16, 2006 Szerző Elküldve Április16, 2006 B) De fog maradni bőven kölni, amit ki kéne fröcskölni! :D húúú, de ramaty rím lett. :blink: Akkor drága mackó, előtted nyitva az ajtó, csak két asszonyka vár majd rád, mert én ott leszek a Sőrés utcán :D
mackosajt Elküldve Április16, 2006 Elküldve Április16, 2006 Da cép vers! Asszem meg kék nézzem az üt2-t! :blink:
corsarulez Elküldve Április16, 2006 Elküldve Április16, 2006 Végre! Végre!!!!! el se hiszitek, 4 napja nincs netem, nyamvadt vodafon a bűnös!!!!!!! Most nyilt interneten vagyok.... Grrrrrrrrrrrr.. Amúgy boldog húsvétot mindenkinek! nagyon jók a versek. Én modtam a Petinek, ha nem locsol meg, kap piros tojást meg csokit. :blink:
Sörös Sanyi Elküldve Április16, 2006 Elküldve Április16, 2006 Peti annál bátrabb gyerek, mintsem hogy ennyivel megvesztegesd! :blink:
Sörös Sanyi Elküldve Április16, 2006 Elküldve Április16, 2006 Akkor a sampont még most készítsd be, a pirostojást és a csokit meg edd meg. :blink:
szabot Elküldve Április16, 2006 Elküldve Április16, 2006 Néémááááá! Tükrözted? :D Eszembe sem jutott bakker! Tomi,tied minden tisztelet! Az opel után ;) Talán ezért osztottátok rám a webmester feladatát... :blink: Amúgy tisztelet elfogadva. :D B) Fiúk, szóda bekészítve? Én holnap a jó időben bízok, mert akkor horgászat lesz! Ez jobban lelkesít, mint a szúrós női tekintetek a locsolás előtt és után (főleg utána ;) )! Inni nem szoktam, rokonság messze, autó a szerelőnél. Így marad a horgászat.
corsarulez Elküldve Április16, 2006 Elküldve Április16, 2006 De ugye nem az akváriumban fogsz horgászni?? :blink: B) Az állatokról jut eszembe: megszült a macskánk. 5 kiscicát.....!!!! Ebből kettő sajna nem volt életképes, de maradt egy fekete meg 2 fekete-fehér! Szóval egy-két hómnap múlva lesz 3 ingyen elvihető cicám! Lehet feiratkozni az előjegyzésre! :D
szabot Elküldve Április16, 2006 Elküldve Április16, 2006 De ugye nem az akváriumban fogsz horgászni?? B) :D Nem, azok méreten aluliak! :D Ez igazi horgászat lesz, igazi vízparton igazi halakra. Csak az eső ne essen... :blink:
Korzika Elküldve Április16, 2006 Elküldve Április16, 2006 Néha napján én is ki szoktam menni horgászni valamelyik halastóra vagy bányába.Csak sajnos ritkán van időm rá,pedig olyankor mindig megnyugtat a csend meg a természet. Most is megnyugtatott a természet,olyan szépen kopog az eső. :blink:
Vascona Elküldve Április17, 2006 Elküldve Április17, 2006 Na ja,az a fránya természet! :D Nekem meg 2 napja elhúzott itthonról a főbérlőm,és elfelejtett fűteni,úgyhogy nyugalmi helyzetben van hogy két pulóver van rajtam itthon :blink: Aztán meg amikor már nagyon nem bírom,akkor megyek és fürdök egyet...jó forró vízben... Semmi gáz,a jó oldalát nézem,a napi 4-5 fürdés miatt most letisztult az a festékmennyiség a kezeimről, ami máskor van hogy egy heti intenzív súrolás után sem jön le B) A főbérlő meg gondolkodhat,mi éri meg neki jobban,ha két napig nem fűt,spórol vagy 2-3 ezret,viszont ami melegvizet elhasználok ezáltal,az biztos többe lesz neki :D Na jól kipanaszkodtam magam megint,megyek,keresek egy nyuszit,és hozzábújok,hogy melegítsen Kellemes húsvétot mindenkinek!
corsarulez Elküldve Április17, 2006 Elküldve Április17, 2006 Állítólag akkor jobban harapnak a halak! :blink: Jó reggelt! Ezidáig csak 1 (egy darab) locsolóm volt, tök jó! B) :D Szia Roli! Szegényke, látod, futva kell internetezni! :D ;)
Gelko Elküldve Április17, 2006 Elküldve Április17, 2006 akkor én a lányok kedvence lehetek mert nem vagyok az a locsolkodó tipus...édasanyám és nagymamám majd a kutyát-ma mondjuk szőrápolóval locsolom meg B) este lesz a némó a tévében :D Sziasztok! Végre Tavasz.Lehet a kocsit a szabadban bütkölni süt ránk a nap bontok egy sört és....... Az élet szép! :D a sörivással csak óvatosan mert Balcsin voltam péntektől vasárnapig a sörfogyasaztás magas volt és híztam 3 kilót :blink:
Sörös Sanyi Elküldve Április17, 2006 Elküldve Április17, 2006 a sörivással csak óvatosan mert Balcsin voltam péntektől vasárnapig a sörfogyasaztás magas volt és híztam 3 kilót :blink: Ugyan, csak emberesedsz, legalább nem leszel gizda! B)
Gelko Elküldve Április17, 2006 Elküldve Április17, 2006 Ugyan, csak emberesedsz, legalább nem leszel gizda! B) mármint hogy gizda ? :blink:
Sörös Sanyi Elküldve Április17, 2006 Elküldve Április17, 2006 mármint hogy gizda ? :blink: Sörpocit minden férfinak! B)
szabot Elküldve Április17, 2006 Elküldve Április17, 2006 Sörpocit minden férfinak! B) Az nem sörpoci, hanem tv-néző izom. Esetleg lökőizom, ha jobban tetszik. :blink:
nyuszifül Elküldve Április17, 2006 Szerző Elküldve Április17, 2006 Sziasztok! Lesz Némó a tvben? B) Mármint a mese? imádom a meséket :D Na én jól megjártam, ugyanis uygebár én locsolkodni voltam, erre többen kaptak el útközben meglocsolni, mintha itthon maradtam volna :blink: De nem baj, mert délután szabad program volt, és annyit nevettem, hogy a fejem is megfájdult tőle, és legalább két kilót biztos híztam tőle én is :D
mackosajt Elküldve Április17, 2006 Elküldve Április17, 2006 Szép estét mindenkinek! MOst értünk haza a locsolókörútról... igaz, az egész csak délután indult. Nyíradonyt olyan zivatar kapta el, hogy mindenfelé víz volt... sok! Asszem ma sok sampon fogyott a női fajtákból.
Vascona Elküldve Április17, 2006 Elküldve Április17, 2006 Sziasztok! Nos én megszégyenítettem a fajtámat,egy deka helyen nem locsolkodtam,mert nem szeretem... viszont a kiscsajszit meglocsoltam B) Kedves Sanyi! No és persze mindenki! Szíves figyelmébe ajánlom minden kedves manta imádónak a következőt: további képek és a teljes leírás a www.mantav8.com oldalon... Én már tudom mi lesz a szíve az A mantámnak,ha egyszer veszek :blink:
mackosajt Elküldve Április17, 2006 Elküldve Április17, 2006 Húúúúú! Na ez az igazi büntető-meglelpi szív! B) :D Roli! Én is csak expressz locsolkodtam... :blink:
Sörös Sanyi Elküldve Április17, 2006 Elküldve Április17, 2006 Hú, Roli, ez aztán nagyon, nagyon-nagyon! :blink: A 2.2-es motortippet meg várom.
Recommended Posts