mackosajt Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 holnap én is megyek locsolkodni, tavaly voltam először, azt hiszem idén sem hagyom ki. Ilyenkor jó sofőrnek lenni, mert így megúszom a locsolók hadát ;) Nem szeretem ezt a hagyományt :blink: Nini... egy locsoló Nyuszi! :D :D No akkor kit fogok én holnap meglocsolni? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április16, 2006 Nini... egy locsoló Nyuszi! B) :D No akkor kit fogok én holnap meglocsolni? :blink: Hát az asszonykádat, rokonokat :D Én meg amúgy is fiúsítva vagyok, így nálam nem számít ha nem locsolnak meg ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Hát az asszonykádat, rokonokat :blink: Én meg amúgy is fiúsítva vagyok, így nálam nem számít ha nem locsolnak meg B) :D De fog maradni bőven kölni, amit ki kéne fröcskölni! :D húúú, de ramaty rím lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április16, 2006 B) De fog maradni bőven kölni, amit ki kéne fröcskölni! :D húúú, de ramaty rím lett. :blink: Akkor drága mackó, előtted nyitva az ajtó, csak két asszonyka vár majd rád, mert én ott leszek a Sőrés utcán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Da cép vers! Asszem meg kék nézzem az üt2-t! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Végre! Végre!!!!! el se hiszitek, 4 napja nincs netem, nyamvadt vodafon a bűnös!!!!!!! Most nyilt interneten vagyok.... Grrrrrrrrrrrr.. Amúgy boldog húsvétot mindenkinek! nagyon jók a versek. Én modtam a Petinek, ha nem locsol meg, kap piros tojást meg csokit. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Peti annál bátrabb gyerek, mintsem hogy ennyivel megvesztegesd! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Én is ettől tartok.... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Akkor a sampont még most készítsd be, a pirostojást és a csokit meg edd meg. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Néémááááá! Tükrözted? :D Eszembe sem jutott bakker! Tomi,tied minden tisztelet! Az opel után ;) Talán ezért osztottátok rám a webmester feladatát... :blink: Amúgy tisztelet elfogadva. :D B) Fiúk, szóda bekészítve? Én holnap a jó időben bízok, mert akkor horgászat lesz! Ez jobban lelkesít, mint a szúrós női tekintetek a locsolás előtt és után (főleg utána ;) )! Inni nem szoktam, rokonság messze, autó a szerelőnél. Így marad a horgászat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 De ugye nem az akváriumban fogsz horgászni?? :blink: B) Az állatokról jut eszembe: megszült a macskánk. 5 kiscicát.....!!!! Ebből kettő sajna nem volt életképes, de maradt egy fekete meg 2 fekete-fehér! Szóval egy-két hómnap múlva lesz 3 ingyen elvihető cicám! Lehet feiratkozni az előjegyzésre! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 De ugye nem az akváriumban fogsz horgászni?? B) :D Nem, azok méreten aluliak! :D Ez igazi horgászat lesz, igazi vízparton igazi halakra. Csak az eső ne essen... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Néha napján én is ki szoktam menni horgászni valamelyik halastóra vagy bányába.Csak sajnos ritkán van időm rá,pedig olyankor mindig megnyugtat a csend meg a természet. Most is megnyugtatott a természet,olyan szépen kopog az eső. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Na ja,az a fránya természet! :D Nekem meg 2 napja elhúzott itthonról a főbérlőm,és elfelejtett fűteni,úgyhogy nyugalmi helyzetben van hogy két pulóver van rajtam itthon :blink: Aztán meg amikor már nagyon nem bírom,akkor megyek és fürdök egyet...jó forró vízben... Semmi gáz,a jó oldalát nézem,a napi 4-5 fürdés miatt most letisztult az a festékmennyiség a kezeimről, ami máskor van hogy egy heti intenzív súrolás után sem jön le B) A főbérlő meg gondolkodhat,mi éri meg neki jobban,ha két napig nem fűt,spórol vagy 2-3 ezret,viszont ami melegvizet elhasználok ezáltal,az biztos többe lesz neki :D Na jól kipanaszkodtam magam megint,megyek,keresek egy nyuszit,és hozzábújok,hogy melegítsen Kellemes húsvétot mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Állítólag akkor jobban harapnak a halak! :blink: Jó reggelt! Ezidáig csak 1 (egy darab) locsolóm volt, tök jó! B) :D Szia Roli! Szegényke, látod, futva kell internetezni! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 akkor én a lányok kedvence lehetek mert nem vagyok az a locsolkodó tipus...édasanyám és nagymamám majd a kutyát-ma mondjuk szőrápolóval locsolom meg B) este lesz a némó a tévében :D Sziasztok! Végre Tavasz.Lehet a kocsit a szabadban bütkölni süt ránk a nap bontok egy sört és....... Az élet szép! :D a sörivással csak óvatosan mert Balcsin voltam péntektől vasárnapig a sörfogyasaztás magas volt és híztam 3 kilót :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 a sörivással csak óvatosan mert Balcsin voltam péntektől vasárnapig a sörfogyasaztás magas volt és híztam 3 kilót :blink: Ugyan, csak emberesedsz, legalább nem leszel gizda! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Ugyan, csak emberesedsz, legalább nem leszel gizda! B) mármint hogy gizda ? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 mármint hogy gizda ? :blink: Sörpocit minden férfinak! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Sörpocit minden férfinak! B) Az nem sörpoci, hanem tv-néző izom. Esetleg lökőizom, ha jobban tetszik. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április17, 2006 Sziasztok! Lesz Némó a tvben? B) Mármint a mese? imádom a meséket :D Na én jól megjártam, ugyanis uygebár én locsolkodni voltam, erre többen kaptak el útközben meglocsolni, mintha itthon maradtam volna :blink: De nem baj, mert délután szabad program volt, és annyit nevettem, hogy a fejem is megfájdult tőle, és legalább két kilót biztos híztam tőle én is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Szép estét mindenkinek! MOst értünk haza a locsolókörútról... igaz, az egész csak délután indult. Nyíradonyt olyan zivatar kapta el, hogy mindenfelé víz volt... sok! Asszem ma sok sampon fogyott a női fajtákból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Sziasztok! Nos én megszégyenítettem a fajtámat,egy deka helyen nem locsolkodtam,mert nem szeretem... viszont a kiscsajszit meglocsoltam B) Kedves Sanyi! No és persze mindenki! Szíves figyelmébe ajánlom minden kedves manta imádónak a következőt: további képek és a teljes leírás a www.mantav8.com oldalon... Én már tudom mi lesz a szíve az A mantámnak,ha egyszer veszek :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Húúúúú! Na ez az igazi büntető-meglelpi szív! B) :D Roli! Én is csak expressz locsolkodtam... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Hú, Roli, ez aztán nagyon, nagyon-nagyon! :blink: A 2.2-es motortippet meg várom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts