nyuszifül Elküldve Április14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április14, 2006 Na ja, elvégre mi úgy értjük meg egymást, hogy vitázunk. :D Ezt ugye most nem mondtad komolyan? :blink: Ugye csak "véletlen" volt? :D ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 Ezt ugye most nem mondtad komolyan? :blink: Ugye csak "véletlen" volt? :D ;) B) Újabb vitaalap? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április14, 2006 Újabb vitaalap? B) Jól van, jól, csakhát agyamra ment a tavasz :blink: Megyek is aludni inkább :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 Jó éjt, pihend ki magad. Én is megyek lassan dolgozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 Sziasztok! Bár majd elalszok, azért csak felnéztem hozzátok (vagy hozzánk?). Még mindig a Corsa-t bütyköljük (kb 20 perce értem haza), mert tegnap derült ki, hogy afőtengely köszörülésnél a támcsapágy szélességén nem köszörültek, a túlmértetes nem ment a helyére. Ezért ma volt egy utam Debrecenbe és az autó is később lesz kész. A blokk a helyén van, már "csak" a hengerfej és a vezérlés hiányzik. Ha jól sikerül időzíteni, akkor holnap tudjuk folytatni, ha nem, akkor csak kedden. :blink: Most elvonulok aludni, majd holnap jövök! Jó éjt mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április15, 2006 Megoszt Elküldve Április15, 2006 Szép napot mindenkinek! Sanyi,én is elmegyek fehérvárra valamikor,de akkor könyökölni is akarok! :D Most legfeljebb egy biciklim van,amiből kikönyököljek,abból is csak akkor ha fordítva ülök fel rá... De most tényleg,egyik hétvégén igazán talizhatnánk,ha neked is jó,mert nekem má minden bajom van,meg a mantát se láttam még,és fehérvár amúgy sincs messze... Drága kisnyuszim! Egyem meg a csepp lábad! Hát pörgetted Hobikát? Megnéztem volna,amikor egy leány száguldozik az autójával :blink: és ez nem a tavasz miatt van! B) Bevallom mindig olyan feleségre vágytam,(vagy barátnő vagy most tökmindegy mi a neve) amelyik normálisan vezet autót,és ha kell akkor tud vadállatkodni is ;) Az olyan jól áll egy csajnak! vagy nem? Minden esetre én megtanítom az asszonyt vezetni,ha összepakolom az ascit...azt mondta még segít is :D ....csak nehogy rózsaszínűre festesse ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április15, 2006 Megoszt Elküldve Április15, 2006 Én is a fiúsabb lányokat kedvelem, márpedig Nyuszit marhára kedvelem, ez pedig jelent valamit. :blink:. Amúgy én is gondolkodtam rajta, hogy ha egyben van a Manta, akkor az első, vagy a második utam Zalába vezet. Jó lenne újra összefutni, és pár forgás után jókat röhögni. B) Más: Most jutott eszembe, hogy annak idején Karcagon milyen jót Paintballoztunk a cimborákkal. Valami Paintball egyesület nincs véletlenül Debrecenben? Nyáron jó lenne egyszer lövöldözni egy erdőben, vagy egy romos pályán Rambózni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április15, 2006 Megoszt Elküldve Április15, 2006 Átlagos opelesek vagyunk? vagy mindenki szereti Nyuszit? B) Hiába a mi nyuszkónkból csak egy van :D én a húsvétira is tojok,csak a mi nyuszink hozzon nekem pirostojást! Sanyi én addig nem várok,szerintem hamarabb lejutok én fehérvárra! Ettől függetlenül visszateleportálok ám ha tudom hogy jössz,aztán pörgünk forgunk röhögünk,sörözünk :blink: és pörgünk.... Paintball-ozni bárhol lehet,egy egyszerű pisztolyt is meg lehet venni 15 körül...itt meg rengeteg erdő van,de pesten is tudok sok jó helyet,és akár debrecenben is ha kell...pl mi mindig a volt orosz laktanyához jártunk seggbelőni egymást :D na de majd kidumcsizzuk ezt... most mennem kell mert hivatalos vagyok egy ebédre,egy kis tojásfestésre,meg egy romantikus sétára ;) Boldog nyuszit mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2006 Srácok, még a végén zavarba jövök :blink: Köszönöm nektek e kedves szavakat, Ritkák a percek, mik engem meghatnak, De az érzéssel hogy ti ennyire szerettek, szívemet bordó bársonyba öltöztetitek, Húsvét lévén piros tojást küldök most nektek, Személyesen pedig puszival köszöntelek. Kellemes Húsvéti ünnepeket nektek! A ti nyuszitok B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április15, 2006 Megoszt Elküldve Április15, 2006 A Debreceni Opelklub minden kedves tagjának( és az ide látogatóknak is) Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok! Nyuszi ez pedig neked szól: Itt a húsvét ,eljött végre A szép lányok örömére Mert a lányok szép virágok Illatos víz illik rájok Kit húsvétkor nem locsolnak Hervadt virág lesz már holnap Ne fuss,hát el szép virágom Locsolásért csók jár ,három. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2006 Nyuszi ez pedig neked szól: Köszönöm szépen, kedves vagy, nagyon szép vers. Saját költemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április15, 2006 Megoszt Elküldve Április15, 2006 Bár mondhatnám,hogy igen..........de:nem Kerestem egy könyvből. Mára ennyi volt mentem haza,vége a melónak. Sziasztok. Holnap bográcsozás,névnap,szülinap projekt a rokonságnál. :blink: (este meg ujra meló) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április15, 2006 Megoszt Elküldve Április15, 2006 Sziasztok! Lehet ez ma az első, és egyben máról az ucsó hozzászólásom, ha a fiúk nem bírják cérnával. Tegnap uncsitesómnak segítettem a szusiba behekkelni a rádigót, ami félig sikerült is... valaki anno összebarmolta az eelktronyos rendszerét, és több méter felesleges kábel egy zárlatot okozott... ami persze biztik hadát küldte álomba. Ma meghekkeltük a rendszert, és műkszik neki minden rendesen. MOst végeztünk. reggel 7 óta nem ettem, kicsit fáj a torkom, 3 fiúból 3 megfázva... vagy elkaptak valamit. Szép húsvétunk lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április15, 2006 Megoszt Elküldve Április15, 2006 Sziasztok! Sikerült felkelnem. Hát, én verset nem tudok, csak szalonképtelent, de mivel a húsvét egy verselős ünnep, hát íme: Zöld erdőben jártam, Nagy zöld fát másztam. Kiszakadt a Levisem, Kilátszott a péniszem. Úgyhogy kellemes húsvétot, és kevés locsolót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április15, 2006 Megoszt Elküldve Április15, 2006 Zöld erdőben jártam, Nagy zöld fát másztam. Kiszakadt a Levisem, Kilátszott a péniszem. Sanyi ez gyönyörű! Saját költemény? vagy egy könyvből nézted ki? B) Ennél már csak ez jobb: Zöld erdőbe vótam, Adj egy sört oszt jóvan! Viszont szeretném veletek megosztani hogyan kötöttem ma össze az opel iránt érzett szeretetemet a húsvéttal...elég morbid,meg egy órát szenvedtem vele,de megcsináltam! Ilyenje sincs még senkinek! Utólag észrevettem,hogy fordítva tettem fel a jelet,és ezáltal nem az igazi a tojásom! :D De ez a szándékon nem változtat :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Gyönyörű a Trabant jel! Úgy lett volna az igazi, ha az első tojásra I betű került volna, akkor ez jött volna ki: I love Trabant. B) Ami részemről igaz... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Gyönyörű a Trabant jel! Úgy lett volna az igazi, ha az első tojásra I betű került volna, akkor ez jött volna ki: I love Trabant. :D Ami részemről igaz... B) Volt megszólni a legkisebbet már megint? Mondtam hogy elrontottam! nem trabi akart lenni! De azért örülök,ha legalább neked örömet okoztam! :D És mint mondtam,nem a győzelem,nem a részvét,hanem a fontos! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Szép, magasröptű gondolatok, és mellesleg a tojás is szép, és mindenki tudja, hogy az egy Opel jel, csak max tükörből festetted. :blink: Különben én így jártam a trabimon a felni díszkupakjaival. Kettő hiányzott, vettem hát két kisiparit rá. Pöpecül kifestettem a trabi jelet rajtuk fehérrel, és miután feltettem őket, akkor néztem, hogy az első kettő máshogy néz ki, mint a hátsók. Úgyhogy a moci Trabant kerekeket hajtott, de kézifékkel már Opel kerekeket tettem kereszbe. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 B) És mikor sörözünk egyet Sanyim? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Hú, a kérdés egyszerű, és a válasz is az lenne, ha... De ma már a Rekit sem sikerült beindítanom. Talán jövőhét végére már el tudok ótókázni hozzád, de fixre nem mondom. Sok mindent össze kellene hozni addig, amik még csak tervben vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Sziasztok! Mindenki szép versekkel készült, de nekem nincs egy se. "Majd jönnek a nagyok, mondanak azok!" :blink: Sanyi, Roli, sörözős veterán találkozó készül a háttérben? B) Kb ennyire volt időm itt lenni. Az autó még mindig nincs kész (a vezérlés még hátra van kb 100000 vezetékkel és csővel egyetemben). Ma bográcsolás ismerősömnél, eddig meg PC-ket javítottam. Este, mire megint gépközelbe kerülök már úgysincs fönt senki, így be sem kapcsolom a gépet. Lányok, holnap reggelre sok locsolót kívánok! Srácok, nektek meg sok piros Opeles tojást! Roli! Így már Opeles a tojás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Már majdnem keménykedtem, hogy irgum-burgum, képet nem idézünk, de ez a kép nem az a kép. :blink: És jól mutat a tojás! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Néémááááá! Tükrözted? :blink: Eszembe sem jutott bakker! Tomi,tied minden tisztelet! Az opel után :D Sanyikám,én is tudok utazni,nem kell ahhoz autó..de akkor majd megdumcsizzuk... És persze,veterán is lehet a tali,de aki eljön azt szívesen látjuk! Ugye Sanyi? Amúgy tegnap sétálgattam itt Zalalövőn...találtam egy hatalmas tavat,rohadt nagy parttal,szabadstranddal,szép tiszta mély vízzel,camping lehetőséggel,rengeteg kajálós ivós éttermes házzal a part mentén...szóval ideális hely egy jó opel talira...autóstól emberestől,sátrastól,akár lakást is tudok szerezni ha kell! Gondolkodjon mindenki,akinek kedve van! Boldog nyuszit mindenkinek! Nyuszi meg legyen boldog B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április16, 2006 Megoszt Elküldve Április16, 2006 Kellemes Húsvétot mindenkinek! én csak ilyen verset tudok: Zöld a moha, zöld a páfrány. Meglocsollak házisárkány! (nem mosolyogni! :blink: ) Holnap asszem gyorsan kell majd locsolkodnom... csak a délután lesz rá! Roli! A szándék is fontos! B) Szép lett a tojás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április16, 2006 Boldog nyuszit mindenkinek! Nyuszi meg legyen boldog :D :D ;) Úgy legyen ;) holnap én is megyek locsolkodni, tavaly voltam először, azt hiszem idén sem hagyom ki. Ilyenkor jó sofőrnek lenni, mert így megúszom a locsolók hadát B) Nem szeretem ezt a hagyományt :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts