Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
mi meg a stájlingról szoktunk néha Győrben összejárogatni..

de tényleg remléjük, hogy a kezdeti lelkesedés nem hagy alább... az enyém bizti hogy nem.... :lol:

:lol:

Állítólag azon az oldalon is van debreceni topic, majd szétnézek, hátha akad egy-két tagnak való :lol:

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Rajtam kívül senki nem dolgozik holnap???

Mert én kezdek álmosodni :lol: , azt hiszem magatokra hagylak benneteket, folytassátok a délutáni csevejt, hogy holnap legyen mit olvasgatnom :lol:

Elküldve

De jó nektek, :lol: én meg reggel 7 ig dolgozom :lol:, akkor megyek haza, mikor ti keltek. Ez az éjszakázás felőrli az embert. Megyek, akkor keresek valami dumcsizós helyet. :lol:

Elküldve

Jó Reggelt mindenkinek!

Látom egy kissé belelendültetek az este, és örömmel látom Kavics cartárs tartózkodási helyének megváltozását.

Nyuszifül: nem is tudtam, hogy vannak fiaid? :lol:

ui: ma nem tudom, hogy leszek erre, mert van egy két intézni valóm, de észre fogtok venni. :lol:

Elküldve
Jó Reggelt mindenkinek!

Látom egy kissé belelendültetek az este, és örömmel látom Kavics cartárs tartózkodási helyének megváltozását.

Nyuszifül: nem is tudtam, hogy vannak fiaid? :lol:

ui: ma nem tudom, hogy leszek erre, mert van egy két intézni valóm, de észre fogtok venni. :lol:

Ugye mennyi minden történt? ;)

A fiaim?? Ugye milyen édesek? :lol:

Elküldve

akkor ha már esik sehová... olaszoknál láttam nno jég verte s mergákat... nem volt szép látvány...

bár az ég madarai örülhettek a sok mélyedésnek, mert megállt benne a víz és könnyebben tudtak inni belőle :lol:

Elküldve

Ne is mondd, van a környéken egy csóka, aki a cég előtt álló autókra van szakosodva, mindig rászáll, és kopácsolja a csőrével!!!!

Szerencsére mindig a főnökasszonyomét szemelte ki, de az ütő állt meg bennem amikor láttam :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.