nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 mi meg a stájlingról szoktunk néha Győrben összejárogatni.. de tényleg remléjük, hogy a kezdeti lelkesedés nem hagy alább... az enyém bizti hogy nem.... :lol: :lol: Állítólag azon az oldalon is van debreceni topic, majd szétnézek, hátha akad egy-két tagnak való :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 Sör is szokott lenni Nyuszifül!:lol: Asszem kell nekem is egy manta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 Rajtam kívül senki nem dolgozik holnap??? Mert én kezdek álmosodni :lol: , azt hiszem magatokra hagylak benneteket, folytassátok a délutáni csevejt, hogy holnap legyen mit olvasgatnom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Támogatom!:lol: Jó az! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 Szia! Én is megyek lassan, reggel hatkor kezdődik a meló. De még maradok kicsit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2005 Jó éjszakát Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 én nem melózok, de tanulnom kell :lol: lassan nekem is mennem kell... holnap nem bírok felkelni :lol: üdv mindenkinek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 No, akkor én is lépek, csá Debrecen, Győr, és mindenki más! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November27, 2005 Megoszt Elküldve November27, 2005 De jó nektek, :lol: én meg reggel 7 ig dolgozom :lol:, akkor megyek haza, mikor ti keltek. Ez az éjszakázás felőrli az embert. Megyek, akkor keresek valami dumcsizós helyet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Jó Reggelt mindenkinek! Látom egy kissé belelendültetek az este, és örömmel látom Kavics cartárs tartózkodási helyének megváltozását. Nyuszifül: nem is tudtam, hogy vannak fiaid? :lol: ui: ma nem tudom, hogy leszek erre, mert van egy két intézni valóm, de észre fogtok venni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Jó Reggelt mindenkinek! Látom egy kissé belelendültetek az este, és örömmel látom Kavics cartárs tartózkodási helyének megváltozását. Nyuszifül: nem is tudtam, hogy vannak fiaid? :lol: ui: ma nem tudom, hogy leszek erre, mert van egy két intézni valóm, de észre fogtok venni. :lol: Ugye mennyi minden történt? ;) A fiaim?? Ugye milyen édesek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Előre szólok, hogy csak az nézze meg ezt, aki nem szereti a macskákat. :lol: http://www.skoopy.com/show2.php?id=1613&type=PIC Szegényke. :lol: Nem lennék a helyében ha ez valós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 jóreggelt mindenkinek :lol: erőteljesen látszik a közlekedésen nálunk hogy hétfő van és mindenki kómás.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Jó reggelt! Ajánlom figyelmedbe az anyázós topicot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 olvastam már... elég szomorú, hogy ennyire nem figyelnek oda a másikra a teherautósok.... rám meg egy kadett húzta a kormányt.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 :lol: Akkor jó kis reggel mindenkinek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 hát ja... hétfő van... sohasem szerettem ezt a napot.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Jelentem dió nagyságú pelyhekben hullik a hó!!!!!!!!!!!!!!Még sosem láttam ilyet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 az nem a jég? :lol: itt "szép" idő van... nem esik a hav... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Még csak az kéne :lol: :lol: :lol: Nem is tudnám hova szaladjak a kocsival ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 akkor ha már esik sehová... olaszoknál láttam nno jég verte s mergákat... nem volt szép látvány... bár az ég madarai örülhettek a sok mélyedésnek, mert megállt benne a víz és könnyebben tudtak inni belőle :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 Ne is mondd, van a környéken egy csóka, aki a cég előtt álló autókra van szakosodva, mindig rászáll, és kopácsolja a csőrével!!!! Szerencsére mindig a főnökasszonyomét szemelte ki, de az ütő állt meg bennem amikor láttam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 :lol: tudja akkor melyik kocsit kell kopácsolni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve November28, 2005 :lol: tudja akkor melyik kocsit kell kopácsolni... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts