Gelko Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Osszefutunk? Jo lenne. Max a vonat ablakából míg megáll a pályaudvaron :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Ja, hogy csak ennyi a látogatás a királyok városában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április14, 2006 Jó reggelt! Akkor én már megelőztem mindenkit, mert én már könyököltem a mantából és ráadásul tök hidegben :D Most nagyon büszke legyek, vagy csak egy kicsit? B) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 Jó reggelt! Akkor én már megelőztem mindenkit, mert én már könyököltem a mantából és ráadásul tök hidegben :D Most nagyon büszke legyek, vagy csak egy kicsit? B) :blink: Jó reggelt! Hát, ami azt illeti elég hideg volt tegnap Debrecenben! Esett az eső egésznap és a délutáni forgalom ott sem különb, mint Pesten. Egésznap nézegettem a sok OPELT, hátha látok Opel Clubos matricát, de sajnos nem láttam egyet, sem pedig nagyon sasoltam és sok Opelt láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 Sziasztok opelosok! Ha lenne már matricám én biza kiraknám. De most komolyan kb mikor várhtó? Türelmetlen vagyok ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 Sziasztok opelosok! Ha lenne már matricám én biza kiraknám. De most komolyan kb mikor várhtó? Türelmetlen vagyok ugye? A türelem matricát terem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április14, 2006 Jó reggelt! Hát, ami azt illeti elég hideg volt tegnap Debrecenben! Esett az eső egésznap és a délutáni forgalom ott sem különb, mint Pesten. Egésznap nézegettem a sok OPELT, hátha látok Opel Clubos matricát, de sajnos nem láttam egyet, sem pedig nagyon sasoltam és sok Opelt láttam. Dolgoztam, így max csak a céges parkolóban láthattál volna B) A türelem matricát terem! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 Dolgoztam, így max csak a céges parkolóban láthattál volna B) :blink: Az Egyetemnél van 1 zöld diófa kicsike étterem, azt hiszem ez a neve ott ebédeltünk a kollegámmal itt állt egy Astra és egy Vectra körbenéztem, hogy nincs e rajtuk matrica de, nem láttam azokon sem. Teljesem elszomorodtam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április14, 2006 itt állt egy Astra és egy Vectra körbenéztem, hogy nincs e rajtuk matrica de, nem láttam azokon sem. Teljesem elszomorodtam! Sajnos nincs még annyi tagunk, hogy lépten nyomon ott legyeünk :blink: De ami késik.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 Sajnos nincs még annyi tagunk, hogy lépten nyomon ott legyeünk :blink: De ami késik.... B) Nagyon szomorú vagyok! Ha a hétvégén találkoztok, valahol szóljatok, megyünk a családdal a szüleimhez, ott leszünk egészhétvégén, ha el tudok menni szívesem, megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április14, 2006 Nagyon szomorú vagyok! Ha a hétvégén találkoztok, valahol szóljatok, megyünk a családdal a szüleimhez, ott leszünk egészhétvégén, ha el tudok menni szívesem, megyek. Most hétévégn nem, de 22-én gyorsulás lesz, arra megyünk, azaz mennénk.De ha megjönnek a többiek, egyeztethetünk és esetleg egy röpke talit megoldhatunk :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 Most hétévégn nem, de 22-én gyorsulás lesz, arra megyünk, azaz mennénk.De ha megjönnek a többiek, egyeztethetünk és esetleg egy röpke talit megoldhatunk :blink: Ok! Kb. 2 óra múlva indulunk vidékre addig vagyok gép közelében! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április14, 2006 Ok! Kb. 2 óra múlva indulunk vidékre addig vagyok gép közelében! Akkor ezek szerint nem jártok sűrűn haza? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 Akkor ezek szerint nem jártok sűrűn haza? :blink: Kb. 3 hetente, az sűrű? Attol is függ, hogy-hogy dolgozom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április14, 2006 Kb. 3 hetente, az sűrű? Attol is függ, hogy-hogy dolgozom. :blink: Az jó, mert akkor ahhoz már tudunk egyeztetni, és úgy összehozni egy talit B) Írtál már a ki kicsoda topicba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 :blink: Az jó, mert akkor ahhoz már tudunk egyeztetni, és úgy összehozni egy talit B) Írtál már a ki kicsoda topicba? Még nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 Szép napot mindenkinek! Látom pörög a gépezet mindig. :blink: Kiccsikó! Ha esetleg az elkövetkezendő napokban a Pallagí úton jársz, akkor délelőtt ott láthatsz klubos ótót! persze csak 1-et. A kishegyesi környékén is láthatsz egyet, aztán szoboszlón is, meg persze máshol is... csak most befejezem a felsorolást, mert ebédelek. B) Amúgy ha erre jársz, szólj... ha gondolod, tel. számot is adunk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április14, 2006 Na szép jó estét mindenkinek, úúúúúúúúúúúgy elfáradtam. De azért nagyon jó napom volt :blink: Hobi most este különösen kis pörgős volt, nem is értem miért, lehet érzi a tavaszt B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 Halihó! Nem lehet, hogy te, és a jobb lábad érzi a tavasz ritmusát? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április14, 2006 Halihó! Nem lehet, hogy te, és a jobb lábad érzi a tavasz ritmusát? ;) B) öööö, gondolod??? :D :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 B) öööö, gondolod??? :D :blink: :D Csak sejtem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április14, 2006 Csak sejtem. :blink: Azt hiszem kivételesen vitáznom kell veled :D Ma ugyancsak visszafogott voltam B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 Kivételesen? :blink: Ok, akkor Hobi érzi a tavaszt. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április14, 2006 Kivételesen? :D :blink: B) valahogy éreztem, hogy erre harapni fogsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 Na ja, elvégre mi úgy értjük meg egymást, hogy vitázunk. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts