Gelko Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Nem találom azt a képet Mackó. Neked nincs meg a link? Jó lenne ide fellökni, hogy Gelko is lássa, de nem tudom, hol találtam B) Amúgy én is ilyen öblös felnit keresnék, de vagy nincs, vagy rohadtul drága. Ez a Bömös felni meg legalább elérhető áron van. a felniben az a jó h könnyű cserélni :blink: megveszed ezt idénre jövőre meg becseréled :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Pont ma takarítottam a pü-k között. :blink: Sajna nincs meg... nem a blitz-ről volt a fotó? mintha valami találkozós oldalról lett volna. Gelko! Akinek sok a pénze, az cserélget... mi nem. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Gelko! Akinek sok a pénze, az cserélget... mi nem. :D hát ja sajnos én sem... ez az első évem h nem gyári opel kerekeken gurulok :D pedig lassan 4 éve asconázom :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Továbbra sincs ötlet a gyors meggazdagodásra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Közben megtaláltam, NFS képei között volt: Manta Bömbi felniken Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Én meg kiválogattam a képeket: 1. szélesítés nélküli manta 2. szélesítéses.... 3. szélesítés+bmw style felni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Továbbra sincs ötlet a gyors meggazdagodásra? nem jutottam semmire...majd ha 2010ben befejezem a sulit akkor talán :blink: B) :D :D asszem naiv vagyok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 nem jutottam semmire...majd ha 2010ben befejezem a sulit akkor talán :blink: B) :D :D asszem naiv vagyok ;) áááá... dehogy! ;) ;) Nem vagy te naív! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 De ha rájöttök a titokra, akkor osszátok meg velem is! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 De ha rájöttök a titokra, akkor osszátok meg velem is! :blink: nézd a kékfényt B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 De ha rájöttök a titokra, akkor osszátok meg velem is! :D Rendben! Csak nem kéne nagydobra verni, hogy mire készülünk! ;) :blink: B) :D még a végén lehallgatják a telefonunkat is! :D nézd a kékfényt ;) Ennyire azért ne szaladjunk előre! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 És mivel menekülünk? Ascona, Vectra, Manta? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Rendben! Csak nem kéne nagydobra verni, hogy mire készülünk! ;) :blink: B) :D még a végén lehallgatják a telefonunkat is! ;) Ennyire azért ne szaladjunk előre! ;) vagy csak beleolvasnak a fórumba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 És mivel menekülünk? Ascona, Vectra, Manta? B) amelyik gyorsabb... és kevésbé feltünő jelenség! :D vagy csak beleolvasnak a fórumba :blink: Hűha.... akkor most lebuktunk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 amelyik gyorsabb... és kevésbé feltünő jelenség! B) esélyes a vectra :blink: most mentem urak ! tiszteletem ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 esélyes a vectra :blink: most mentem urak ! tiszteletem ! Csövi! Csak semmi magánakció! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Szeva! Ki ne hagyj a buliból! B) Úgyis lefutott ügy már a fehérvári maffiaper, itt az ideje egy újnak! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Szeva! Ki ne hagyj a buliból! B) Úgyis lefutott ügy már a fehérvári maffiaper, itt az ideje egy újnak! :blink: :D Én csakis legálisan szeretnék meggazdagodni! :D No de most én lépek! Jóccakát mindenkinek! Asszem a májusi főzőcske utáni "mozizáshoz" tudok vinni egy ÜT2 DVD-t! ;) Már ha érdekel majd valakit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Szia neked is. Én egyébként hajlok valami féllegális megoldás felé is. Bár, ahogy egy barátom szokta mondani: "A pénz a legkevesebb..." Hali Roli! Szintén meló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 sziasztok kedves fórumozó barátaim! :blink: Tök sajnálom hogy csak ilyenkor jutok el ide,tök jó bulik vannak itt kora esténként... Van vagy fél óra,mire visszaolvasom az előző napi termést! SzaboT Bocsi! Corsika! Tőled is,igen,azt szerintem neked szántam,csak olyan hulla voltam hogy nem emlékeztem kinek írok! A nagy nyuszi ÁllaT! B) a manta nagy királyság! Mackó! Sanyi a király! :D (üt2) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Ehhez nem kell ÜT1 meg ÜT2, ezt eddig is tudtuk! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 :blink: akkor mekkora király lesz,mikor majd kilógatja a gyönyörű mantájából a karját! Ott szeretnék majd lenni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Ne félj, ott leszel te is, majd együtt lógatjuk ketten. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Ne félj, ott leszel te is, majd együtt lógatjuk ketten. :D Sanyi ez már 18+ :blink: holnap leszek Fehérváron B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április13, 2006 Megoszt Elküldve Április13, 2006 Összefutunk? Jó lenne. A lógatáson meg a könyököt értettem Mantából + Asconából teeeee! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts